Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'controller'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Hardware
    • Overclocking and Cooling
    • Processors, Motherboards and Memory
    • Cases, Power Supplies and Modding
    • Video Cards and Monitors
    • Audio Hardware
    • Drives and Storage
    • Networking and Internet
    • System Builds
    • Miscellaneous Hardware
  • Operating Systems & Software Support
    • OS: Microsoft
    • OS: Non-Microsoft
    • Software
    • Benchmarks
    • Gaming
    • Programmer's Corner
    • Graphics and Photography
  • OCC Member's Area
    • OCC Member's Lounge
    • OCC n00bs
    • OCC Teams
    • OCC Market Place
  • OCC Command Central
    • OCC News & Announcements
    • OCC Front Page News
    • OCC Weekly Polls
    • Site Help & Feedback

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Yahoo


Website URL


Skype


ICQ


Jabber


Location


Interests


[email protected]


Computer Specs


Xfire


Steam


Raptr


GamerDNA


Xbox Live


PSN


Twitter


Facebook


Last.fm

Found 2 results

  1. GreatWhiteBoy

    Sony Official PS3 Controller RESET

    I just recently bought a brand new Official Sony DualShock 3 Controller for my PS3. I am Gifting to a younger, and much to my dismay, I am able to watch the controller post on usb to mini via PS3 console, with all four lights 'flashing', and I am not having any luck, getting the controller to 'set' on one light as a default 1 or 2 controller. Essentially, it flashes all four at the beginning, and then after, it just sits there dead. Plug back into usb, same thing, flashes four, then nothingness. Tried, the standard reset, using a needle and held the reset button for at least 20 seconds. Still nothing.
  2. Hi there, I want to set up a raid 1 with two 3tb drives for data, mainly video and keep my os and programs on a non raid hdd (which i intend to upgrade to a ssd). I set up the raid 1 with the Intel ROM utility but windows wouldn't launch. It says in the P9X79 manual that "Due to chipset limitations, when set any of SATA ports to RAID mode, all SATA ports run at RAID mode together" im guessing this is why. Is there a way round this? If not what is my best option, software raid or a raid controller? can anyone recommend a raid controller below
×