Jump to content

neko77025

Members
  • Content Count

    63
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by neko77025

  1. you need both ... read ea first. http://support.microsoft.com/kb/2646060 http://support.microsoft.com/kb/2645594
  2. Damn .. I did post this in the write place .. this is called Site Help & Feedback part right ... not the go off on the fourm users. Just because you are A Moderator/Editor dont need to get attitude about me asking / pointing something out . I now see the Send Us News link .. its bit hard to see. What I was tryn to do .. is let members of this forum/site know the Card was out and let them get A chance to buy it before it is sold out. But now I am so disappointed at the responses of the sites moderator/ news editor. Just rude .. when all i was trying to do was help members. And yes, sorry but this site is slower on news then the others that I read. ( I am disabled & do not leave my house @ all .. all I do is read hardware news and play games all day long. ) and will end it their before I saything thing I will regret..
  3. this refers to the OCC website & fourms. We need A way to get news to the website faster ... First off , the reason I come to OCC is for the forums or the ppl on the fourms .. As far as the website goes the news/articles are old or late vs other sites. Sometimes days late. ... How do WE past news to the website so it gets posted ? I try to spred info on fourms ... the mods will just delete a post if it is the same as another .. and well ppl dont read all the 23x diffrent forum links. Anyhow just tryn too put that out their to help.
  4. yea .. umm overpiced .. its 15- 20% faster then gtx 580 .. and its the same price .. once its overclocked ... it matches / beats 590s 6990s .. it seem too be a very good deal.
  5. this is what yall have been waiting for http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=100007709%20600286767&IsNodeId=1&name=Radeon%20HD%207000%20series
  6. Well .. I have tighten up the water block even more and CPU temps dropped again . Now 1) AMD 10h+ CPU Thermal Sensor CPU 0 6.5c - 7.5c (stock / Idle) & 33.9c - 34.9c (stock / 7min load ) 2) ITE IT8721F CPU 0 27.0c- 28.0c (stock / Idle) & 48.0c - 49.5.0c (stock / 7min load) Started at 34c / 56c today .. so .. looking alot better. but ... with 1.45v i got past 61c someone fast ... i tryed 1.4 with 22x .. and i get too like 61 ... and it stays their and then jumps too 64 ... oh this . me off. Update .. so maybe I am doing this wrong ... I am use to my old 965 .. where 1.45v was need.. Just got this thing to run with a 22x @ 1.368v / prime 95 for 10mins no issues .. 60c .. so 1.4 is high for buldozer .. dont rember reading this anywhere .. Now ..AMD says max temp is 61c ... is the the CPU temp or core temp ? ... also if I switch out these stock h80 fans with say some Noctua NF-p12 ... think that will help any .. other then sound ? ....
  7. i put just enough that i could spred it out all over the CPU .. used A credit card. When I took off the water block ... i cleaned up what squished out and was a very small (size of pencile eraser) that did not have past on it .. (water block slide ...like it did not make contact or lacked paste) .so put a small dab on that and spred it out .. When i watch ppl do it in videos i think they use alot .. .. so i try to do less then that.
  8. So ... I re-installed the block of the h80. Added A bit more ArticSilver .. and tighten it up a bit more . I think that is my issues .. not sure how thight I sould have the screws .. dont want too brake anything. Anyhow with it re-applyed and tighter (not maxed on tightness tho)... the Temps dropped A bit. Now reads (HiWiNFO64) 1) AMD 10h+ CPU Thermal Sensor CPU 0 6.5c - 7.5c (stock / Idle) & 33.9c - 34.9c (stock / 7min load ) 2) ITE IT8721F CPU 0 28.0c - 29.0c (stock / Idle) & 49.0c - 51.0c (stock / 7min load) So, that helped a bit with stock... when I try too OC with 1.45v & run Prime i go past 65c (ITE IT8721F) with in the frist test ( dont want too pass 61c) Not really sure how tight I should do them screw-latch thingies .. i can do more .. but dont want too crush CPU .... .... anyone install one of these on AM3 ? .. did you max the tightness ?
  9. Ok ... so this is what I think I know / can tell. In bios (ASUS Crossair V ROG) CPU idle temp is 34c ... CPU is running At 3600mhz (stock speed) [ I think this is right ] In Windows with " Core Temp program " CPU Idle temp Per Core is 9c - 12c ... However the CPU / all cores are at 1400mhz (drops when in idle) [ this seems very low ] In Windows with " AMD Overdrive " CPU idle temps Per Core is 9c - 12x ( this matches "Core Temp" & CPU is running at 1400mhz) In Windows with " HWiNFO64 " I see 2x temps they look like this. 1) AMD 10h+ CPU Thermal Sensor CPU 0 9.3c - 11.8 C 2) ITE IT8721F CPU 0 32.0 C - 32.0C Other Info. With System running Prime95 -64bit Core Temp & AMD 10h+ CPU Thermal Sensor show A max of 37c @ Full LOAD. The ITE IT8721F shows MAX temp 55c. Also in bios i have volts set at stock (auto) ... reads 1.308 Volts. in CPU-Z And yes I do not want to go above 61c with prime 95 ... .... witch temps should I go buy ... if I OC one temps see very high .. but with out OC .. the other seem very low. System Info. AMD FX-8150 , Corsair h80, Asus Crossair V, G.Skill 1866 DDR, Mushkin Chronos 120GB Sata III, MSI 6970 Lighting, Ultra x3 1000w, WD black 750gb, Window 7 64bit ultra
  10. well ... now I am confused ... I was useing HWinFO64 to see my temps ... I installed Core temp 1.0 .. and it shows them WAY lower ... Almost too Low. Core Temp is showing my Temps of all 8x cores at 12 -14c idle. What software do yall use to check temps ? Edit (added info) .. so ran AMD overdrive ... it gives the same temps that Core Temp 1.0 gives .. alot lower then HiwinFo64. ... as far was what the setting are .. right now I have all OC off .. everything set at auto ... just tryn too see where my temps are now. .. back too OCing tomarrow .. if I dont get 5.0 GHZ .. going too be pissed.
  11. So, just got my FX-8150. Also got A Corsair CH80. When I try too OC with 1.45 V temps get like 75c when i run prime 95 .. so i stop. Anyhow .. My Idle temp is 32 - 34 C ... 56c on Prime 95 with stock. What are yall geting for stock Temps ... and load temps ?
  12. do you think installing it in the front bays ... with the tubes coming out of the top of it will work .. . would the pump beable too prime if it is upside down ?
  13. well i dont think drilling or cutting would help .. that would only help up top .. and well their is nothing their too cut or drill cause the140mm are all cut out .. but would not want too drill or cut on this anyhow.. what do yall think about hanging the H100 with 4x fans .. from 140 too 120 adapter.. too much weight ? thinking of this as the adapter ( http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=36_172&products_id=26348 ) (good fans not cheap ones ... so more wirght then normal fans)
  14. As stated, I want to install the Corsair H100 ( http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835181017 ) into my Lian Li ARMORSUIT PC-P50-R ( http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=103_104&products_id=25716 ). The issues I would have are .. as follows. The 2x fans are 140mm ea ( their are no holes for 120mm ) If I were too use Adapters, there would be A large gape & would not be able to use all 8x screws. Was also thinking about installing it in the 5.25 bays ... however I would have too install it to where the cables would be coming out of the top (so it could reach the CPU) ... But I bleave the pump would not beable too prime ( but not sure on this ). Would like to do A 4x Push / Pull so will have alot of weight .. would not want too hang all that wait off 1x 120mm... Anyhow ... what do yall think. Thx, Neko
  15. WoW ... these post are crazy. First off this is the first set of Drivers, this the basic card .. want too be all fair .. compair it too the First 580s with their frist drivers ..... Just wait till the MSI 7970 Lighthing (MIND BLOWN) . The Overclocks on the basic is so high .. this is going too be A huge Game changer. Oh and the FACT that the 7XXs from nvida are not due for SIX months!
  16. Newegg & shop runner have free shipping returns & exchanges
  17. Ok, So I am having A issues with my MSI 6970 Lighting (before you get off track 100% sure its my GPU .. hell 200% sure). Anyhow, the card is 3months old and I need too RMA it .. I have a few issues. 1) i have no other videocard right now .. so no comp for 3weeks or so. 2) I really dont want pay $30.00+ shipping for RMA when the card is only 3months old .. Now, I was planning getting another one for X-mas. What I was thinking is ... After I get my 2nd one from newegg , I Exchange my broke one for another. Normaly, I would not do this however I have spent well over 6-7k at newegg in the last 5 years. I really dont know what to do. What should I do, what would you do ?
  18. I just enterd in the wining email ... good luck on 2nd place everyone!
  19. i have .. 1600 ( what the MB default is ) and up 1800 & 1866 .. still does it.
  20. Not sure if this is my issue or not. BF3 Fourms are blaming my PSU. I dont think this is the case. First, this is what is happing. At end of the Matches, game adds up all of your points/awards. Sometimes the comp will lock up, at the same time sreen blacks outs and GPU fans MAX (reset button wont work have to flip the PSU off/on for reset). It does not happen everytime & and I have played the game for well over 3hours at a time, But I have had many back 2 back end of match crashes like so. Their are A few other crashes that happen in the game At random times however these happen to everyone and need patches. Also, when this crash happens their is No blue screen or Error / action center msg when I come back into windows. What I have tryed, Un-Overclocked CPU & Ram, Lowered the Clock on the Factory OC of the GPU, Rolled back Drivers on Videocard 3x rolls, Uninstalled AMD CC Cap, Uninstalled SB X-fI, Installed Realtek onboard soundcard, Uninstalled / Driver-swept / reinstalled EVERY Driver. BTW, was wondering .. how do PSU testers work.. do they just say if its good or bad .. do they show if the Watts are right ? Other notes, I notice that at the same time this issue is happing, My GPU temps are at the highest 78- 79c. It has to do with the Smoke ( will try too explane, at end of the matches when it says your team won or lost their is 3d rendered smoke .. at this time my gpu temps go from 72 .. to 79 / 80ish .. So i assume the smoke is harder on the GPU to render.. however I just ran the game for 30 - 50min with temps at 72c (MSI afterbuner on screen temps ) So for that 2mins after game play, their is more load on the gpu then the past 30m - 1hour. (this is when I get the LOCK / GPU fans Max) I just put 86hours into skyrim on ultra settings, I literally only had 3x issues and they were game closed and went too desktop. Last night, I turn on Unigine heaven and let that run for over 2hours as I watched some TV. Nothing happen, No crashes .. was still looping when I came back. Then Ran Metro 2033 benchmark 40x times .. got to 25 with no issues so I stopped it. No other issues of Note, PSU does not get warm, has no oder of going bad. I was having issues with A motherboard (just replaced 2weeks ago) however MB was 3years old and overclocked to death I think. (but this is A new build/ fresh install ) AMD Phenom II 965 @ 4.0Ghz Asus Crosshair V G.Skill Sniper 1866 DDR3 2x4Gb MSI 6970 Lighting SB X-fi (PCI) Msuhkin Chronos 120Gb SSD Sata III Ultra X3 1000w Windows 7-U-64bit
  21. yea my bios is updated , also tryed the one before. Both of them do the same thing. I just tryed a bumping the muitplier up and leaving the bus at 200 ... I can get the muitplier up to 18 with 200bus .. at 18.5 it crashes right way ( not sure how stable the 18x is .. just runing 3dmark 11 physics test too see what crashes fast ). So with A 18x I can get the bus up to 211 (211x18 = 3798) .. would be better to run the 230 x 17 for the 3910Mhz ... Man this is really . me off that my old DDR2 Motherboard was geting A higher Mhz. If i could just the muilplier to 18.5 or 19 i would be happy. So confused. Starting too think my old motherboard was not going out .. that it was my cpu maybe.... GRRR (was blue screens with memory error issues , DIMM slots would stop working ... had too send it in once too asus .. they fixed it and sent it back ... but would not tell me what was wrong ). If I were to get A new CPU.. witch would yall go for .. 980, 1100 or One of the buldozer 8 cores ? ... really dont want too deal with all the issues of games not working on the new buldozer cpus .. i know that is just a temp thing but ..still.
  22. Few weeks back my old motherboard (Asus M3a79-T Deluxe) was given me issues again. Well with skyrim being only A few days away ... I order the Asus Crosshair V Formula. Figured I would give the Asus overclocking tools A shot at doing the work for me. I did the extreme ( ups volts ). The run came back with 230 x 17 = 3910Mhz, then then tryed the next go but crashed. That was it, never change the CPU multiplier from the default of 17x. Being my CPU is 965 Black Edition (unlocked multiplier) I found this odd. I then try manual O.C. in bios with 230x 18.5 this would not work. At this point I tryed A few diffrent combos of numbers all with my CPU volts at 1.45 - 1.50 . Every time I try to move the CPU multiplier above 17 it becomes unstable. I find this all very odd, With the M3a79-T I could run the multiplier at 20x but could never get the cpu bus past 203. is my CPU going bad.. (runs with out issue if not OCed or with the 230x 17). G.SKILL Sniper Series 8GB DDR3 1866 (PC3 14900) [ Asus list this as working at 1866 ] Zalman CNPS9900 MAX .. temps are like 50c with load. Asus Crosshair V Formula AMD 965 ( that I have had for 2 years now & ran @ 1.5v 203x20= 4060 on old MB) What do yall think...
  23. sorry , this might seem harsh ... why watercool such low end stuff. all the money you will spend on the water cooling .. upgrade parts. ... also do they even make waterblocks for 6850s ?
  24. Not sure what all her hardware is .. but i would not go more then 4 cores for just WoW. In Fact I would get the 980,975,970 or 965 (ea is cheaper & and all them are BE) if you are just needing somthing for wow .. .. If you really want too save money get the x3 720 and unlock its 4th core (however its better too spend the money and get a x4) Now with all that money you saved .. if she does not have a 64bit OS with more then 4gbs of ram get that. .. if she has that get her A SSD just for wow will help with load time on zones and all the addon you run .. really really helpful I have A 965 BE @ 4.0 and 2x 69XXs .. 1920x1200 ..everything maxed .. i get like 100 - 200 fps .. (depends on where I am) ... i would say -45% of that if I only run one 6970. Should note: for the SSD she will have to reinstall WoW and all the addons .. thats a pain in the butt but worth it. and rigth now at newegg. 970BE = 139.99 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103894 60Gb SSD = 109.99 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148441 Total = 249.98 and will add FPS plus wicked fast loads .. I am 100% sure this would be better then the 8120/8150
  25. sup all, Trying too find the best Video Converter for AVI files (FRAPS VIDEOS). Will be posting Videos on youtube & and would LOVE if the software would use AMD APP / ATI STREAM .
×
×
  • Create New...