Jump to content

Crawlerz246

Members
  • Content count

    742
  • Joined

  • Last visited

About Crawlerz246

  • Rank
    on permanent temporary duty
  • Birthday 11/03/1983

Gaming

  • Xfire
    Crawlerz246
  • Steam
    crawlerz
  • Xbox Live
    cwalrus

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    PA, USA
  • Interests
    Plastic Models, everything PC

OCC

  • Computer Specs
    -HAF 932
    -i7 920 D0 @ 4.0GHz
    -ASUS P6X58D
    -6GB corasair 1600
    -ATi 4890 1GB @ 930/1100
    -24" Samsung HD monitor (TY xfire)
    -960GB of total HDD
    -Se7en x64 Ultimate

Contact Methods

  1. Crawlerz246

    cold boot issues - very irritating

    OK I think I solved the problem... as I said when POST got to USB listing devices it stopped at "USB mass storage device" and having no storage devices on USB other then my card reader (internal USB), I unplugged it. now it starts up fine.
  2. Crawlerz246

    Dramatic Warrior

    aye the clouds are a photo - of which I played with lighting and some gradient overlays and a bit of dodge/burn to make it pop and yes she does look delicious. no that's not me posing lmfao.
  3. Crawlerz246

    Dramatic Warrior

    was playing around with photoshop a bit - and tbh I would know about $5 of the whole app. came up with this. discuss.... http://i996.photobucket.com/albums/af84/crawlerz246/dramaticlighting_zps5fda4f7d.jpg
  4. Crawlerz246

    Online Photo Storage?

    idk I use photobucket, but I don't pay.
  5. Crawlerz246

    cold boot issues - very irritating

    so I have this PC (my main as well as my only PC I use for everything from watching TV to storing my family's photos, to gaming, to photoshop/AE) and it's on most of the time, so about 12hrs a day. pretty stable. hardware, as in my sig, is i7 [email protected], 12GB RAM, ASUS P6X58D mobo, MSI 580GTX, Vertex 4 250GB SSD for OS (on marvel controller's SATA III set to AHCI), 910w P&C PSU, 26" Samsung monitor I won with this video on xfire http://youtu.be/tWNI80sN8OM recently I had a few times some issues where it won't boot - that it it will boot but won't load windows. i press the power button, POST takes about 10x longer than needed and it shows the win logo, then monitor turns off like when OC fails and it stops. that is I cannot see anything to know that it's running. not really sure what the hell's going on as this OC seems pretty stable. it's been at this level at a couple of months, gaming etc. running 12hr days and P95 a few times to make sure. each time I eventually booted but I am not sure what fixed it. as I don't really do anything but hard reboot and drop all OC (which never helps) reboot a few more times, then it cannot find the SSD (the damn marvel controller is DISABLED duh)... reenable and reboot maybe a couple more times and it works. don't know why. as for booting it goes thru the list like SATA this SATA that, then checking USB mass storage devices (I have no storage devices on USB other than perhaps the card reader which is on internal USB), and pauses for quite some time. maybe the damn card reader's the problem. it was never quiet right. it either refuses to recognize cards or is not seen by PC or whatever. always been a bit of a problem child. so what say you? any ideas?
  6. Crawlerz246

    EuroFight's Video Thread

    good commentary. you should go into the adsense program if you're not in already dude. build a fan base and such....
  7. Crawlerz246

    push/pull H100 and epic dust...

    oh.. OH! of course. I am stuck like a dumbass in the conventional world. +1 good thinking mate.
  8. Crawlerz246

    push/pull H100 and epic dust...

    it is near a window (closed most of the time) but apparently I have dust everywhere... *sadface*
  9. Crawlerz246

    push/pull H100 and epic dust...

    yh but see to take the nylons off I'd still have to unscrew all that rad stuff and fans... so same amount of work. oh and the results are in. after running P95 for an hour on each setup (push and push/pull) I find that the top for push/pull is 2C lower then pull. 67C vs 69C respectively.
  10. Crawlerz246

    push/pull H100 and epic dust...

    has actually crossed my mind but how would that be different then the dust collected on the rad?
  11. Crawlerz246

    push/pull H100 and epic dust...

    yh that's what I thought. running more conclusive test now. P95 for an hour with both setups. so far max with PULL ONLY (2 fans) is 69C. and that's with 4.01GHz.... we'll see
  12. Crawlerz246

    push/pull H100 and epic dust...

    I have 2 dogs. dust and hair is a daily life. I try to vacuum PC every month or so, but I haven't unscrewed the rad in 3 months cuz it's a chore. actually this is more then I get inside PC on a normal use. i suspect because the rad itself acts like a dust filter because its metal fins are so close together. like a fine (relatively) mesh. my original question was: do I keep 4 fans in push pull or do I take the top 2 off for a pull setup? and does push/pull have anything to do with worsening of dust i.e. wierd air currents?
  13. Crawlerz246

    push/pull H100 and epic dust...

    I'm open to suggestions...
  14. so I just took out my H100 to vacuum it and this is what I found . now this is only after 3.5 months of use in a push pull setup. (my grandpappy's holding the rad, and I'm snapping the pic). so me grandpappy is saying well WTF - those top fans are probably creating weird air currents seeing as how that dust is in a layer on top of the rad...maybe try to get rid of the top 2 fans? see how it goes. good thing too cuz I broke 1 fan's blade. expensive $^er. but I digress. I disconected (did not yet remove) the top 2 fans, with only the bottom 2 pulling air thru the rad. as far as the temps go I haven't really noticed a difference to be honest. I don't right know if that's a good thing or not. the advice I am seeking is - should I remove the 2 top fans so I'm left with a PULL setup or get a replacement fan for the one I broke and go back to the old ways?
  15. Crawlerz246

    G9 mouse side button woes

    hey if you got any bright ideas PM me... I'm game
×