Jump to content

dupp

Members
  • Content Count

    85
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dupp


  1. Anyone interested in my Caselabs Magnum SMA8, was about to do some custom watercooling but I've been attending to alot of lan parties lately, plus I'm not sure if I wanna do a custom loop still.

     

    Case was used for a couple months (still in mint condition) and was never "built" wuth any sort of custom loop.

     

    (Case Color: Form Factor: ATX, ATX Layout: Standard, Bottom Chassis Section: Solid , Chassis mid-plate: Solid , Motherboard Side Door: XXL Window CLEAR ($30.00), Top Cover: Ventilated, Lower Chamber Covers: Ventilated, Flex-Bay Configuration: 120.3 (360) Mount with Solid Bay Covers (25.00), Power and Reset Switch: Standard Power/Reset Switches with Sleeved Cables)

     

    + Extras

     

    2 x 140.4 (560) Radiator Side Mount - Single Wide Magnum Cases

     

    Silverstone USB 3.0 I/O 3.5'' bay device (FP32-E) 

     

    paid around 700 USD + Import fees to canada (Located in Montreal)

     

    Serious offers only please email me, I dont look at my pm's here; [email protected]

     

    AhBUwPD.jpg

    KoSNMoK.jpg


  2. you wouldnt believe how many headaches are caused by little screws from people installing motherboars and CPUs

    most people dont realize how fast a CPU gets hot and shuts down to protect itself after start up or problems caused by grounding issues

    you can even permantenly damage motherboards by installing the spacers wrong

     

    The random crash was due to my external storage driver/firmware being outdated, my problem was that 1 out of 2 times I couldnt boot, posted error 55 (memory not detected)

     

    Im so glad that its fixed now :P Now I can start tweaking my system in peace :haha:


  3. While you are re-seating the CPU cooler go ahead and remove the processor and check the socket pins, make sure that none of them are bent.

     

    Inspect the contact pads on the bottom side of the processor and make sure that it appears all socket pins are making good contact with the pads.

     

    When reinstalling the cpu cooler, make sure that it is sitting flush (flat) on top of the IHS and make sure not to over-tighten the mounting mechanisms.

     

    Problem #1 with the driver issue on the external drive is an important reminder that everyone looking for assistance should list their Full hardware specs. all of the time, including all internal hardware as well as external peripherals.

     

    Pins were fine, I noticed that my h100i bracket in the back had a overlapped "bolt", so one of the 4 screws was tightening more (or less idk), reinstalled the cpu, then the pump, voila! problems are gone !!

     

    Admins please mark this topic as solved

     

    Thanks for the replies guys btw :thx::wub:

     

    Edit: Oh and also, I loosened the screw holding the cpu bracket (the one under the cpu) This might of been the fix, who knows :teehee:


  4.  

     

    I suspect the ram slots on your motherboard are faulty.

    This is my second motherboard.

     

     

    Random crash --------  Windows error 55

    ERROR_DEV_NOT_EXIST - The specified network resource or device is no longer available. 

     

    It definitely sounds to be Ethernet. If you are not using ethernet, i would suggest disabling it. 

    And also check bios settings for ethernet, network boot options should be disabled.

    Ill try to disable network boot in the boot menu, do you really thinkj that this could make my computer crash when its running in windows ?

     

     

    Alright, not sure what actions are triggering your windows crash and time frame your computer crashes, so if you do know it then that's great..

    Boot in safe-mode without networking and see if the problem re-occurs. I am somehow convinced that it might not crash. 

     

    To your question windows crashing? sure it might, bad Ethernet port/adapter etc.. Driver!.... list goes on. (But again this is your second M.board)

    Its all about process of elimination here :)

     

    I think some one had similar concerns on a different forum i used to be active...check it out...

    http://www.tomshardware.com/forum/15141-63-something-wrong-crashes-ethernet

     

    Found the problem with the random crash, it was the driver of the external storage on which is installed the game I was playing when the crash occured (it is a usb/network adapter combo) but I am still getting Error 55 when I boot the computer, I tryed with only one dimm of ram in each slot (with both sticks) still error 55 when booting, its kinda weird since It happens one time out of two, Ill try to reseat my cpu cooler maybe. (h100i)


  5. I suspect the ram slots on your motherboard are faulty.

    This is my second motherboard.

     

     

    Random crash --------  Windows error 55

    ERROR_DEV_NOT_EXIST - The specified network resource or device is no longer available. 

     

    It definitely sounds to be Ethernet. If you are not using ethernet, i would suggest disabling it. 

    And also check bios settings for ethernet, network boot options should be disabled.

    Ill try to disable network boot in the boot menu, do you really thinkj that this could make my computer crash when its running in windows ?


  6. Hi, ive just built this new rig:

    • EVGA Z97 Classified motherboard

     

    • EVGA GTX 980 TI SC+ gpu

     

    • i7 4790k devils canyon cpu

     

    • HyperX FURY 16GB 1866mhz (2 x 8GB) HX318C10FBK2/16 Ram

     

    • EVGA 220-P2-1200-X1 80 PLUS Platinum 1200 W power supply
    • Samsung 850 EVO ssd

     
    Problem is, sometimes when i boot the computer, it will enter a reboot loop beeping at each one, with error 55 showing on the board, which is no memory detected.
    I tryed other ram sticks which are G.SKILL Ripjaws (2X8gb) F3-17000CL11Q-16GBZL. Still the same problem.
    Since then, I changed my memory timings on my HyperX sticks to Evga's suggested, which is

    Kingston

    KHX1866C9D3K2/8GX

    4GB

    1866MHz

    9-11-9-27

     2+4

     


    (source:https://www.evga.com/support/motherboard/)

     
    You might of noticed the part no on these memory isnt the same as mine, which is HX318C10FBK2/16 and not KHX1866C9D3K2/8GX, Its because the part no of the ram ive got isnt in evga's list, as I think, is my ram incompatible ?
    Can I do anything to make the sticks work on my computer, or, is the ram even my problem ?
     

    I just had a random crash (reboot) while playing a game and managed to get the event log of this one. (after checking this seems to be related to my ethernet connection maybe its not related)

     

    Level    Date and Time    Source    Event ID    Task Category
    Error    8/16/2015 1:45:39 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    131    None    Metadata staging failed, result={00000000-0000-0000-FFFF-FFFFFFFFFFFF} for container '0x80070490'
    Error    8/16/2015 1:45:39 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    131    None    Metadata staging failed, result={49724AD8-F666-5960-BC45-90616E4E3B73} for container '0x80070490'
    Warning    8/16/2015 1:45:38 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    122    None    Access to drivers on Windows Update was blocked by policy
    Error    8/16/2015 1:45:38 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    131    None    Metadata staging failed, result={49724AD8-F666-5960-BC45-90616E4E3B73} for container '0xC00CEE04'
    Warning    8/16/2015 1:45:38 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    122    None    Access to drivers on Windows Update was blocked by policy
    Warning    8/16/2015 1:45:09 AM    e1iexpress    27    None    "Intel® I210 Gigabit Network Connection
     Network link is disconnected.
    "
    Error    8/16/2015 1:45:08 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    131    None    Metadata staging failed, result={F986B793-CB5E-5267-AF5E-88E363462B9E} for container '0x80070490'
    Warning    8/16/2015 1:45:07 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    201    None    A connection to the Windows Metadata and Internet Services (WMIS) could not be established.
    Warning    8/16/2015 1:45:07 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    201    None    A connection to the Windows Metadata and Internet Services (WMIS) could not be established.
    Warning    8/16/2015 1:45:07 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    202    None    The Network List Manager reports no connectivity to the internet.
    Warning    8/16/2015 1:45:07 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    202    None    The Network List Manager reports no connectivity to the internet.
    Error    8/16/2015 1:45:07 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    131    None    Metadata staging failed, result={49724AD8-F666-5960-BC45-90616E4E3B73} for container '0xC00CEE04'
    Warning    8/16/2015 1:45:07 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    201    None    A connection to the Windows Metadata and Internet Services (WMIS) could not be established.
    Warning    8/16/2015 1:45:07 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    202    None    The Network List Manager reports no connectivity to the internet.
    Warning    8/16/2015 1:45:07 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    200    None    A connection to the Windows Update service could not be established.
    Warning    8/16/2015 1:45:07 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    202    None    The Network List Manager reports no connectivity to the internet.
    Warning    8/16/2015 1:45:07 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    200    None    A connection to the Windows Update service could not be established.
    Warning    8/16/2015 1:45:07 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    202    None    The Network List Manager reports no connectivity to the internet.
    Warning    8/16/2015 1:45:07 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    200    None    A connection to the Windows Update service could not be established.
    Warning    8/16/2015 1:45:07 AM    Microsoft-Windows-DeviceSetupManager    202    None    The Network List Manager reports no connectivity to the internet.
    Warning    8/16/2015 1:45:07 AM    Microsoft-Windows-TaskScheduler    414    Task Misconfiguration    Task Scheduler service found a misconfiguration in the NT TASK\Aero Glass definition. Additional Data: Error Value: C:\AeroGlass\aerohost.exe.


  7. Thats what i had before i broked them, but ncix say they cant refund due to hygienic issues.. Any tips on how to get a refund or exchange for another headset brand? Because right now he just want me to exchange for the same model..


  8. Thanks for the fast replies, unfortunaly ncix doesnt seems to give refunds on non disfunctionnal items, im talking to the customer service right now.

     

    If im keeping thoses, any1 knows why i have an electric noise in background? Even when i turn my mic off i hear it..


  9. Hi, i recently bought a turtlebeach ear force z6a but i dont like it that much, so ill get a refund, now the thing is that I dont know what to choose between those two, the seinheiser pc 330 or a steelseries 7h, or any other, i have a budget of 100-150$.

    My soundcard is a creative soundblaster x-fi fatal1ty champion series, so im using 3.5mm connectors.

     

    thanks occ!


  10. Not only what your budget is... but can you elaborate on what it is you actually want?

     

    Dot point would be nice

     

    ie - i want it to have-

    - at least one hdmi connector

    - a dvi r vga connetor

    - in needs to be slim

    - i dont want one thats silver

     

    ect.

    600-700$ maximum

    A good brand/durable (no vizio lol)

    LED backlighting

    Hdmi connector (2)

    Not silver please ><

    Slim and 3d if its in my price range

    32 to 37 inch

     

    Or just give me a website, don't give yourself a hard time finding one for me..


  11. So here's my problem, when i stop prime95 it says 0 problems 0 warnings but when i open results.txt it says "FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4, Hardware failure detected, consult stress.txt file." CONSTANTLY! Passed a memtest86 test (20-25 minutes) no errors found is there something i should worry about or ?


  12. i have a ga-ep45t-ds3r mobo and a q8400 cpu and when i install them in my computer my comp starts for like 5-6 sec it wont reache the booth screen then it shut down. im thinking that it's a compatibility issue and if so. i majorly failed. ive checked everything possible it aint the mobo it aint my 460 gtx it aint my ram everything is fine i dont know if its either compatibility issue, the socket or the processor that is just dead. help please.

×
×
  • Create New...