Jump to content

Marne_Aeok

Folding Member
  • Content Count

    333
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marne_Aeok

  1. TO be honest bro i like this website for its reviews and whatnot but they just dont compete with the watercooling info found over on www.realredraider.com id post over there if i were you. tons and tons of great info on dos and donts, what products to stay with and wat to avoid like the plague.
  2. yo dude that edit was not directed towards you. it wasnt even on this forum. it was on another forum where i have the board listed and some asshat offered me like 75 bucks cuz he could get it refurbished or recertified or on ebay whatever. some random crap. it was a lowblow and i was just pissed so i modified all sale threads to show that. i dont remember a pm where you mentioned 120 shipped but ill gladly take that if your still willing to offer it lol.
  3. the ram is still availible. The stock settings for ram is 2000mhz 9-9-9-24 @ 2.0v i ran it at 8-8-8-20 @ 2.0v thats all i dared do. i didnt wanna burn these up. i dont know what there limit is. your welcome to try after you purchase them. for what i needed them for they were pretty durn snappy ^_^ I ran memtest on them before and never had an issue. as to when they were purchased i dunno.they came with my rig when i bought it used back in Jan 2009
  4. got it to install. removed stick of ram, loaded all bios defaults everything is fine. go to put in the 2nd stick of ram - BAM BSOD - what the heck microshaft
  5. now getting a hal.dll missing or courrupted message
  6. I had my computer out of commison for awhile and decided to bring it back to life. I removed all the watercooling gear and have gone back to air for now until budget allows WCing again. Im now at the stage where im trying to reinstall windows with a clean slate. im using a 64 bit OEM vista ultimate disc. i had a generic maxtor 500gb sata drive as my OS drive before and ive since added a 150gb WD raptor drive. i want to put the OS on the raptor drive. i know all about the issue with only being able to use one stick of ram to install vista 64. (hence why im using 2gb instead of 4) here is the issue. no matter what how many times i tell it to boot from cd, go the thru the process of formatting both drives in the system and copying files it fails in some way shape or another. usually at the point where it says step 2 unpacking files. or it will freeze when it restarts and i get the black screen with the lil green vista bar going back and forth to load the OS and it stops there. OR it gives me an IRQ conflict. i went into bios and disabled my floppy drive since i have none to try and free up an IRQ thinking that would fix it. still a nogo i have also removed all my OCs im running my ram at stock voltage and timings. what are your suggestions
  7. grats KB. i have a nephew as well. ive only met him twice tho sadly. my sister is overseas so i dont get to hang with the lil fart knocker as much as id like. one good things he likes the same things i do. cars,food,video games, gaming (computer or xbox360) and sadly yes boobs. the kid is four and LOVES boobs. i swear it wasnt me who corrupted him LOL. that was all his dad (asshat)
  8. nice. stealin yer internetz from 5 blocks away
  9. honestly dude i think your stable. let it be.if you feel your stable and can play all your games and whatnot than just let it be. at this rate your gonna burn something the hell up. including your credit card
  10. im trying to find a block for a gtx 260 65nm and also im wondering if my current cpu block is any good.
  11. mods please close. im gonna wait till gt300 to upgrade . my system is plenty fast enough
  12. ROFLMMFAO dude the Captain Sisko (Star Trek Deep Space Nine for those who didnt know) pic is by far the funniest thing ive seen on the internet. i actually fell out of my chair, squashed my two cats who were under the seat chillin (yea they got pissed and F*C&ED me up), and proceeded to laugh and bleed till my girlfriend woke up and came downstairs to tell me to STFU. the mcdonalds thing was funny too. as for OP good luck with sale if i werent waiting for GT300 id pick up the 295 off of ya
  13. dude id just rma that thing. are you sure messing with the heatsink and whatnot wont kill your warranty?
  14. well im just going off my setup. e8500 at 4.5 daily stable. i idle at 1.33 load at 1.41v my memory is at 2000mhz got my fsb set to 500.
  15. how do you know there more room? is that alot of voltage for a i7?
  16. should have seen me when i got my thermaltake HDD dock the other day after waiting EONS for it lol
  17. ROFL this thread is win now im cunfused a bit...do i want to know what goatse-ing is? it sounds nasty.
  18. holy sig batman. use fraps
  19. by posting no noobs you do nothing but turn ppl away from helping you. this community isnt in the habit of doing that unless your post is A) unintelligible (most of us have pretty bad grammer but we can still get a point across) B) not enough information (i just bought a computer how do i overclock it to 7ghz so i can play crysis at OVER 9000 FPS C) refutting all advice cuz you know it all and are better than the rest of us lol (which than brings up argument if your so good than why are you asking for help...) anyway uhm yea back on topic.....you might be at an FSB wall or voltage wall. try upping either or both of them just a tad. overclocking is tedious work
×
×
  • Create New...