Jump to content

Lenny0018

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Lenny0018

  • Rank
    New Member
  1. Ok i will try this, were u having the cold boot problems where the computer freezes on first boot up?
  2. Is there anyway i can disable the ULI and enable the SIL ports? As i am having problems with the ULI Bug. Last nite i wiped my HDD, plugged it into the SIL SATA port and tried to install windows. I can get to the 1st setup screen where i install the SATA driver, then when the comp reboots to install windows it says it cannot find the HDD. If i plug it into the ULI controller and install the SIL drivers it will install windows, but i presume this is incorrect? I have tried ports 5-8 but it just comes up no HDD attached and exits the setup.
  3. Well, last nite i wiped my HDD, plugged it into the SIL SATA port and tried to install windows. I can get to the 1st setup screen where i install the SATA driver, then when the comp reboots to install windows it says it cannot find the HDD. If i plug it into the ULI controller and install the SIL drivers it will install windows, but i presume this is incorrect? Is there anyway i can disable the ULI and enable the SIL ports? I have tried ports 5-8 but it just comes up no HDD attached and exits the setup.
  4. Ok thanks, does it matter which number port i Have the SATA plugged into as there is 1-8, mine is in one at present. Once again thanks
  5. Ok, this might be a really stupid question but how do i change it over to the other controller please? Also i tried to use the ALI drivers but it wont let me it just keeps the ULI driver on. Thanks for all the advice upto now :-)
  6. Can anyone please advise more about the ULI problem, i can see a lot of threads with the problem but cant make out what needs to be done to stop it. My PC is having cold boot issues and freezing since i got the motherboard, i have upgraded my PSU, new RAM Swapped basically everything and have decided it must be down to this. I cant actually find a thread which advises what can be done, please help im at my witts end :-)
  7. I have read up on the ULI errors and i think this is my problem, i cant find any straight forward thread on what needs to be done to stop this happening. I mean do i need to disable something. I have looked for the ULI threads but cant find anything, please can someone advise me what i can do.
  8. Sinn98, yes yours sounds like the exact same problem as mine. I have now upgraded the PSU and tried different RAM and also a new HDD but the problem keeps happening. I am at my witts end with this board, i bought it as it was highly recommended now im thinking of sticking it in the bin lol
  9. Thanks for all the advice, i will give some of your suggestions a try and come back to let you know how i get on. Ill look into getting a new PSU aswell lol, any recommendations on that wud be appreciated too. Thanks for all the suggestions.
  10. Thanks for reply Yes i have tried loading optimized defaults, but it still happens. You think i could do with upgrading my PSU then?
  11. Hello I was wondering if anyone can help please; My system keeps freezing, it happens when; 1) After about 10-15 mins of it being booted up, whilst not doing anything game related 2) Sometimes in the middle of playing a game It doesn’t turn off it just freezes and u can’t do nothing on it. After it has done it once sometimes twice it works fine for the rest of the time im on it, until the next time I turn it on say the next day. Any suggestions of anything I can try. Someone has said that my PSU needs upgrading to stop the freezes, can anyone confirm this. I am also unsure how to setup my BIOS correctly for my system setup, especially CAS Latency settings as i have read this is extremely important on DFI motherboards. Any help would be much appreciated as its doing my head in lol
×
×
  • Create New...