Jump to content

valenzuela

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About valenzuela

  • Rank
    New Member

Contact Methods

  • AIM
    n1ssan 180sx
  • ICQ
    0
  1. yea just the 24 pin the 8pin and the pci-e pluged in thank you for the help i'll try your timings and report back
  2. well im just goin to reinstall windows an see if that fix's it if not im buy that OCZ 600watt psu that should do the trick !!!!
  3. yea i do but they dont have a good enough power supply. But ima save an get a recomended DFI one. if it helps any heres my voltage of the PSU: atx 12v+ 11.97v nb +1.5v 1.48v atx +3.3 3.37v atx +5.0v 5.1v
  4. yea id like to do that but the power supply i need arnt cheap :-( but i guess thats what ill have to do!
  5. yea i used mem test built in the bios and it passed sorry i posted in the wrong section didnt know where to post ? Brand OCZ Series Performance Series Model OCZ4001024PFDC-K Type 184-Pin DDR SDRAM Tech Spec Capacity 1GB (2 x 512MB) Speed DDR 400 (PC 3200) Cas Latency 2 Timing 2-3-3-6 Voltage 2.6V Heat Spreader Yes Features Copper Heatspreader http://www.newegg.com/product/product.asp?...N82E16820227031
  6. okay soo when i use just hte internet browser its fine but i start to burn a dvd the computer just goes black and restarts i belive this si the PSU but i was checking the voltage on the dfi expert board and i didnt see any spikes or drops in voltage any help would be great or suggestions to see if its really is teh problem! heres the PSU : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16817203002
  7. i just installed Xp media center 2005 and im getting that damn screen any suggestions on how to fix it?
×
×
  • Create New...