Jump to content

mikek75

Members
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mikek75

  1. considering he asked what bios is best for least ULI freezes he probably IS having problems....
  2. These results are going to be skewed towards the problem side as a lot of people with this board but not having issues aren't going to be posting on this forum anyway.
  3. I'm running a dual core Opteron 165 in my CFX3200 with no problems, up to 2.7ghz very easily.
  4. You'll need to do a full format ,I think something happens when you set up the RAID. I always format when I install Windows anyway as a matter of course.
  5. Dunno what they're like in your neck of the woods but my local computer repair shop had a pile of old floppy drives. He let me have one for free, even if he charges it won't be more than a few euros.
  6. DFI has the original RAID drivers, or you can go to techpowerup.com where you'll find the beta ULI floppy driver which helps with the RAID problems some users have encountered (not me though, mine runs fine, hope yours does too!)
  7. I've just checked, its definately CTRL A for the ULI controller. CTRL S is for the silicone image bios.
  8. I thought it was ctrl A for the ULI bios....
  9. I'm running dual primes on my Opty 165 and Smartguardian is reporting the PWM IC temps as 52-53c, is this OK? CPU temps are 43-44c
  10. mikek75

    PWM IC Max safe temp?

    Yeah, thats loaded CPU temps, idles around 36-37c. Thanks for those links bud, I'll check those out.
  11. mikek75

    best X2 939 for overclocking.

    I got my opty 165 yesterday, well chuffed with it. Only at 2.5ghz at the mo but ran Prime for 11 hours with no problems whatsoever, max temp 40c! Will go higher but I'm happy at this speed for now. Komplett (uk) have them for £110 now, when I ordered 5 days ago they were £99! Smug? Yes I am....
  12. My chipset floats around 40c so that sounds fine...enjoy!
  13. Its a sporadic fault which doesn't affect everybody, I'm running RAID 0 on the ULI with no probs either. Go figure....
  14. 'Fraid so, what the hell, its only another hour or so wasted, LOL Don't think you'll have a problem on 1 and 4, some people say it works better on 3 and 4, from what I've read here.
  15. mikek75

    noob question... RAM timings...

    I've got Crucial Ballistix PC3200 running @ 2-2-2-8 2.8v [email protected] I'd like to go higher on HTT, but when I try 225 I can get through 3dmark05, but usually fail on SuperPi. I've read through the overclocking guide here, but to be honest most of it went straight through my head without stopping. Can anybody point me to some more relaxed settings which might get me a bit higher? I've tried 2.5-3-3-7 and got to 230 (completed superpi and 3d05), is this a reasonable setting from which to go higher? Be gentle, I'm learning.....
  16. I'd wait and see if you actually have the problem, I have the same board revision as you and have not experienced any errors/problems. From what I read here I was well paranoid, but having checked the event log every day for the last month I've not seen anything. I'm running two DiamondMax 10 SATAII's in RAID 0 using 7/28 bios with the beta ULI driver from techpowerup.com. Good luck with your new build!
  17. Try Ebuyer, I got mine from them a month ago, £60.
  18. I'm running 2 Maxtor Diamondmax10 80gb in RAID 0 on the ULI and have not seen an error, and I've been checking the event log every day! Not all boards are affected it seems, bit like Russian Roulette!
  19. mikek75

    thermaltake 680 watt purepower psu

    I got mine from Novatech, inc VAT £30 + del. Don't worry about it being the W099 SLI version, they are both identically specced with the same connections. Just one is certified SLI, the other Crossfire.
  20. When I open system information and check my IRQ's, I have noticed that my graphics card, sound card and usb are all sharing IRQ18. This is despite disabling both LAN ports in the bios to free up resources. I've tried resetting the ESCD but no dice. I don't think its causeing any obvious problems, its just annoying me that I can't seem to get them on separate numbers!:confused: Sorry if this has already been covered, I tried a search but didn't find anything relevant. Cheers
  21. mikek75

    thermaltake 680 watt purepower psu

    Personally I wouldn't bother with the Antec, I spend a lot of time on the Sapphire forum and they aren't well thought of. The booster is cheaper and designed specifically for GFX cards.
  22. mikek75

    thermaltake 680 watt purepower psu

    Blimey, thats what you get for joining the euro, its only £35 in the UK!
  23. mikek75

    thermaltake 680 watt purepower psu

    Yeah, should be fine as it is what they're designed for...I'm only using it for a single card coz a) I can't afford a second card yet and B) I'm paranoid about underpowering an X19xx! LOL
  24. mikek75

    thermaltake 680 watt purepower psu

    I'm using one of those boosters alongside my Enermax 535w supply. I'm only running one X1950Pro at the moment but it works very well, I've never seen my +12v drop below 12.03v and it runs very cool.
×