Jump to content

omarwashington

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by omarwashington

  1. Did you try to reset your modem? Try turning off the modem for about 1 min. While its off there should be a small little button in the back of the modem, u'll need a pencel of some sort to push that button which is the reset button for the modem.
  2. I had a similar problem with the mic. I turned up the volume recording for the mic. Try this start>control panel>sounds and audio devices. click on the voice tab then volume and turn up the volume on recording see if it works. To see if it works you can try Sound Recorder in Entertainment
  3. good stuff SoundX alot of good advice...well depends on how you use it.
  4. In the same situation as the dude above except i'm using cfx3200-dr. Hey Praz should one flash BIOS before or after installing OS or does it make a difference.
  5. Was wanting a WD but I got a seagate for free. We'll "sea" how things go. Seagate always reminds me of that show Seaquest.
  6. I never did like console game systems, well except for the fami com I used to have.
  7. Yeah, Installed went good. I followed NF4 Lanparty "Initial Build Guide" as a guide to help me do this. Now... I just need to install the CD drive, sata hard drive and get the WinXP Cd from my dad, probally tommrow. I'll give you guys an update on how things are going.
  8. Welcome to this very useful and friendly site.
  9. http://www.viewsonic.com/support/warranty.htm I guess what i'm trying to say is that if a pixile goes bad or what not should I get an extended warranty.
  10. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16824116375 This is the one i'm looking at. The question I have is if I should get Net Replacement Plan or Net Peripheral Extended Plan or none at all. If anyone has any experience with this it would be very helpful. Thank you
  11. Thanks for the reply guys. I'll be using a static wrist-strap when I"m going to be installing items.
  12. So I asked a friend about this and he told me that I shouldn't worry about it because hardware nowadays is becoming better in handling ESD. How concerned should I be when I start to put all my hardware together? Sorry for being so noobish but I just what to hear what you people think.
  13. Thankyou for the reply. The audio cable is about 19" and I just need about 1/2" just to connect it. Do you think that if I cut the zip tie that is around the individual pin connectors and connect then onto the audio that they will work?
  14. I have the LIAN LI PC-60BPLUSII http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16811112116
  15. thanks for the reply Praz. Too bad the cord is a tad bit short. Looks like I'm going to have to connect each pin one at a time so that they can reach.
  16. Bump, I also have a Lian Li case and am having the same problem, which is trying to connect the front I/O audio to the mobo. I can't seem to find where to connect it to.
  17. Cool. Sounds like there is alot of support in this forum.
  18. p.s. Except for the psu, which I need to order next week because I ordered a Rosewill and read in this forum that it is an inferior psu, will need to return it when it arrives
  19. Hello my name is Omar and I live in Everett, Washington. My age is 27. I'm in the process of building my first system using a DFI mobo as you can see from my sig. I'm very glad that this forum is here and am glad to be here. I just ordered these items not to long ago.
×
×
  • Create New...