Jump to content

donnydorko

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About donnydorko

  • Rank
    New Member
  1. Hey whats up, thanks for the advice guys but after further testing ect i called the company and did a RMA, Should be getting a new motherboard / cpu combo within the week. I tried all the suggestions and it would still reboot :{
  2. I have the main 24 pin connector connected, i have the 4 pin connector connected to the motherboard, i have the hardrive / cd rom connected , and i have that connector on the actual motherboard connected . That it? Motherboard powers on, led's light up , fan turns on ect, detects all the parts in the bios also. Also to the suggestion of running mem test, i cant get it to read a cd on boot.. even if the cd rom was broken it should try to detect the hardrive or try loading it and give an error, but nothing happens , freezes before verifying dma .. boot from cd message.
  3. I just built a new computer for my friend and the only parts that are used are the case . All the cables and hardware are connected. When i press the power button on the computer, the computer turns on, motherboard lights turn on, all the fans on the motherboard, video card, ect all turn on.. dvd burner ejects, ect .. I can go to the bios and it detects the 4800 dual core amd, shows the hardrive, burner, ram, ect are detected.. i selected cdrom as the first boot device, and stuck the windows xp cd in.. the problem is after the bios ect goes through, and its suppose to pop up the message "booting from cd" (after pci devices screen) or atleast try detecting a hardrive.. it shows nothing. The LCD monitor flicks and a mssage "No signal" appears and the computer reboots. If i was to keep the computer on it would repeat this reboot process indefinately at the same spot. I havent had a problem like this before when building computers and was wondering if anyone has any idea why it would be rebooting itself at the same spot everytime just before "booting from cd " can appear. . Any Suggestions? ive disconnected the hardrive , cdrom, switched out the ram, switched out the video card, and it still reboots at the same spot. It is a dual core 4800+, and i believe the bios date is 4/6/2006. Thanks,
  4. could you link me to recommended psu's? i couldnt find it
  5. I just built a new computer for my friend and the only parts that are used are the case and the 420 watt antec power supply. All the cables and hardware are connected. When i press the power button on the computer, the computer turns on, motherboard lights turn on, all the fans on the motherboard, video card, ect all turn on.. dvd burner ejects, ect .. I can go to the bios and it detects the 4800 dual core amd, shows the hardrive, burner, ram, ect are detected.. i selected cdrom as the first boot device, and stuck the windows xp cd in.. the problem is after the bios ect goes through, and its suppose to pop up the message "booting from cd" or atleast try detecting a hardrive.. it shows nothing. The LCD monitor flicks and a mssage "No signal" appears and the computer reboots. If i was to keep the computer on it would repeat this reboot process indefinately at the same spot. I havent had a problem like this before when building computers and was wondering if anyone has any idea why it would be rebooting itself at the same spot everytime just before "booting from cd " can appear. Just some extra information, the powersupply has a 20 pin connector, and the motherboard ( dfi ultra-D lan party ) has a 24 connector. I had to get a adapter which converts the 20pin to a 24 pin to connect the power supply. Any thoughts??
×
×
  • Create New...