Jump to content

Wild Thing

Members
  • Content Count

    141
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wild Thing

  1. Try here: http://www.mwarhead.com/e107_plugins/conte...t.php?content.3 download is at bottom of page.
  2. Welcome to the Street, can't get any better.
  3. If the mb is setting on the antistatic bag, get it off the bag and try it again. Bag conducts electricity.
  4. When I overclock my ram too high or if the ram settings are really screwed up I get the same message (WINDOWSSYSTEM32CONFIGSYSTEM...)
  5. You are probably going to have to get the bios chip reprogrammed, buy a new chip that is programed, or hot flash it. PM TMOD he can help you with reprograming or new chip., or you can contact DFI to send the chip to them for reprogramming.
  6. Try this: Proper CMOS clear from a no boot situation
  7. You can get a diagnositic program from WD's website.
  8. Marvell has a diagnostic program for xp here: http://www.marvell.com/drivers/driverDispl...o?dId=136&pId=3
  9. go to http://www.marvell.com/drivers/driverDispl...o?dId=118&pId=3 and try the latest drivers.
  10. Is the lanport that you're using enabled in bios and is there an ethernet controller in device manager under network adapters?
  11. Realtek has audio drivers a3.92 here: http://www.realtek.com.tw/downloads/dlac97...8&Software=True
  12. Are you using NV drivers 6.86 and 91.47? If you aren't thy these. the previous drivers were giving me video instability and mouse freezing for a few seconds. The newer drivers corrected it.
  13. What drivers you using and have you tried adjusting the sound with NVMixer?
  14. Try testing your psu's rails. Like this: http://forums.extremeoverclocking.com/show...ad.php?t=137886
  15. Been there, got those errors. I installed nvidia 6.86 and 91.47 and that problem went away. But you still need to get a recommended power supply. What's cheaper a recommended psu or you whole computer?
  16. And don't install NV firewall, it causes all kinds of problems.
  17. My bad, welcome to the Street. Use the Nforce drivers for the Series AMD. If you don't need the pci slot stick with the sb audigy, it will give you better sound. Try both lan ports and use the one that gives you faster speeds. I use the marvell port.
  18. Can you borrow another psu of at least 480w to try? You probably need more power. Check this out http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=10854
  19. 4 sticks of ram run at 2t. I do not know of any DFI board that will run 4 sticks at 1t.
  20. Maxtor has a utility to enable large hard drive support (larger than 137gb) in xp sp1 here: http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/m...s&downloadID=11
  21. Try the ocz in his board if it doesn' work rma it and if it does work rma the Ultra-D.
  22. Try this: initial build: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=20832.
×
×
  • Create New...