Jump to content

pepinokid01

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

About pepinokid01

  • Rank
    New Member
  1. Well....it still doesnt respond to anything whenever I press F6 when prompted....and it doesnt work still....It went throught the whole process of Formatting the long way...and it loaded up whatever it needed...and then after it restarted....it gave me "Disk Boot Error Press Crtl+Alt+Del to restart"....and when I press it...it doesnt restart....so I dont know.....I probably gonna cry myself to sleep tonite...I dont understand what is going on...I think its my HDD...but I could be mistaken..
  2. yeah...im using a USB....Ill try that....
  3. Alright something weird happened....Ususally my system gives me the error message before I can get to the place you told me to go to Blaise...where I can Press F6...but I happened to not have my HDD not plugged in....and it started going through the regular setup of installing Windows...the first time I did it....it then told me that I didnt have an HDD...so I go to plug it back in...and it gives me the error again....so I restart my comp with the HDD unplugged and it starts going through the setup....and I plug back in the HDD while it is initializing and it continues just fine...so right now Im formatting it.... Also it doesnt do anything when I am prompted to press F6...it justed acts like I didnt press any buttons...so I dont know whats going on...but its going through the setup right now... Hopefully when it restarts everything will be fine...
  4. Yes, it displays my CDROM and HDD correctly....but it would display a floppy drive that I previously had...but I took out...but I put none as a floppy drive.....dont know if that important...Yeah, it has two power supplies....and Im only using the SATA power...and everything is at stock settings....I just wanna get the system up and running....Its brand new RAM too
  5. My hard drive is a SATA drive... Also I just tried to manually boot by pressing ESC in the start up screen...and then it gets to the screen that asks me what devices I want to boot from....but then it just freezes and it doesnt let me pick which drive I want to boot from....and I have to press the reset button to start again.....what can I do to fix this....?
  6. This is a brand new Western Digital hard drive....It says its a boot configuration problem...but ive been messed with all types of boot orders....and nothing seems to work....
  7. One stick didnt work....What else could I try??
  8. No...but would it really help a disk configuration problem???
  9. I am....I set the my CD drive to First Boot in BIOS, and my HDD second...disabled the third....
  10. I have actually been running memtest for a while...a good 15 passes with no errors....recommend anything else??
  11. Ive just finished setting everything up for my first computer build with my Expert and I cant get Windows to be installed. It starts up fine, I can get into BIOS and everything fine, but I put Disc 1 in and it starts to boot from the CDROM, but then it hangs, then gives me a error message, says my disk configuration is messed.....Is this because theres something wrong with my Hard Drive???...Is it a RAM problem??....PSU??....something I can fix in BIOS...???? Im gettting discouraged with this...I been really wanting to see what this computer can do...I havent been able to start Windows at all...
  12. Yeah...Ive been trying to build this computer...and I havent had any luck with my setup....This is my first build ever and I am very new to this.....Im very frustrated...I just want it to work a stable rate....then maybe with a little more reading Ill think about OCing...
  13. So nobody has any idea what is going on with my computer????
×
×
  • Create New...