Jump to content

Rogerdoger40

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About Rogerdoger40

  • Rank
    New Member
  1. Thanks for the help guys I think I am going with OCZ 2GB Platinum after rebates comes to $138 which are cheaper then for OZddr500 which is $171.
  2. I need some help on picking which ram I should go with, and which will work the best with my MB. Here are the two I am looking at. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16820145575 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16820227210 :shake: :angel: :drool:
  3. I reformatted with xp 64 bit all is well now.
  4. I move the sound card and reformatted my driver with 64bit xp pro everything seems to be good now thanks for your help.
  5. I did memtest for 8 hours no issues the memory I have is 2x512 CORSAIR XMS 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Um I am thinking that the patch for dualcore may have been the issue I reformatted and having no issue now.
  6. I can't install the usb for windows 64 can anyone tell me where I can get the driver for them? Thanks
  7. Ok thanks guys but my main drive is a 36 gig raptor not sure if that helps.
  8. Good moring all I was wondering if I need to install the sata drivers for my hard drives the reason I ask I been getting some page filing errors and I am not sure if it's because the hotfix I install or because I don't install the sata drivers. I have install them before but it seems to slow down booting up thanks for any help.
  9. Try differnt slot same problem everything else is find
  10. I am having an issue with my new sound card it seems that when I look at replys or looking at other cars racing in Nasecar 2003, I get this loud winy noise and my system crash to blue screen. I have reformatted my system to make sure it was clean from any onboard sound drivers the card I have is Audigy2 Zs Gammer limted edition. AMD Athlon 64 X2 3800+ Processor Socket 939 DFI Lanparty UT NForce4 Ultra- D Ultra / X2 Connect / 550-Watt eVGA Geforce 7800GT 256 SATA 200 GIG Seagate 36GIG WD raptor
  11. It only happen when he shuts down goes to blue not sure what it's says because the guy is in NYC and I am living in FL but I told him to post here so he can give you more on what is going on, again I say thanks for your help.
  12. From what I read the PSU is ok with the DFI ultra D I am running 1 gig Corsair with no issue. What fixes I have not heard anything about dual core fixes, can you link me thanks for your help.
  13. Hi guys I need some help for a friend of mind. The system seems to crash at random he ran memtest for 3 hours he no errors he ran prime 95 for 3 hours and he had no errors.I had him look at the voltage in BIOS and these are the readings. ATX 3.3 volt this is at 3.35 ATX + volts 4.91 volt +12 12.09 +5 vsb 4.94 battry volts 3.09 Having no heat issues on video card running 42C and the CPU is running at 32C this is after running prime 95 can someone tell me what this problem could be , this is a new system less then a week old. PS the last two I shut my system down it went to blue screen of death. This are his specs N4Ultra-D MB 3800 Dual core EVGA 6800 GS OC Video Xfinnity 600 PSU Corsair XMS twin 2 gig 2 sata WD 250 GIG
  14. Hi I have a few questions, I have a friend that tells me that if you are running a single video card to run it on the second slot I would to know does it makes any difference. I also have a hardcono and the temp gage can I put that in between the heat sink and the cpu? thanks!
×
×
  • Create New...