Jump to content

expresso

Members
  • Content Count

    517
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by expresso

  1. why wont i be able to use the coupon for the ultimate upgrade ? do you know the difference between the ultimate and the Business version ? i think i may be able to get the business version of it
  2. thats good at least - but still 400 is alot of money - i have a 100 coupon from HP to use - but i would like the full stand alone version -- if i get the upgrade version only from HP - i got a hp notebook - i can upgrade it - but would i be able to upgrade my desk top also with that HP upgrade disk ?
  3. ok - thanks i am new to posting links etc. - it is very easy with imageshack once you do it -
  4. how much would it cost - do you have any idea - i hear about 400 for the top version - Ultimate - and it will be the 32 bit version also - i dont know how they will sell them - both versions on one cd or you have to choose between 32 or 64 do you have any idea
  5. do you know how much the coupon is - and how much is the vista - ? i got a $100 coupon from HP - been having problems with them - but i still dont know if its worth it - depends how much vista is to begin with - if its 400 - i wont buy it even with the coupon - thats crazy i am using the 64 bit now ultimate and figured out how to keep it going with out activating it - but if i got a good deal i would just buy it --
  6. its on top right behind the hard drive cage in the back of the case - its hard to see in the pictures - you install it the same way in the back on top but sideways - and then theres a hard drive cage next to it - so you dont see it in the pictures - its a tight fit though - but thats good in a way - it dosnt move at all - the case comes with a bracket to use also to hold it in place - but its such a perfect fit - couldnt even use it but didnt need it anyway - all the wires you see on the bottom in the pictures are now hidden in the side -- theres some room there and thats where i put them - stuck them thur a hole next to the front where you put the dvd rom etc. - just have to make it a little bit bigger the hole to make the molex fit in there - i take more pics once i add the OCZ memory cooler and the spot fan i got -
  7. thanks - i try that next time - if i thumb them - what size do i have to use - ?
  8. http://img485.imageshack.us/img485/8968/p1010246kj4.jpg http://img514.imageshack.us/img514/9273/p1010245eh2.jpg http://img359.imageshack.us/img359/1516/p1010244qg7.jpg http://img377.imageshack.us/img377/1834/p1010243ts4.jpg http://img461.imageshack.us/img461/7813/p1010240qf1.jpg http://img377.imageshack.us/img377/4690/p1010239pj8.jpg http://img366.imageshack.us/img366/5738/p1010235sh5.jpg http://img388.imageshack.us/img388/2285/p1010231bk5.jpg http://img388.imageshack.us/img388/1439/p1010233vv5.jpg http://img388.imageshack.us/img388/6526/p1010224ml8.jpg http://img490.imageshack.us/img490/9278/p1010227gd7.jpg http://img514.imageshack.us/img514/9610/p1010218dr1.jpg i will post more once i am done fixing the wires and adding the memory cooler and spot fan
  9. ok - i will resize them larger - your right - i have a 19 lcd myself - what was i thinking about the cleaning of the tubes -- what do you mean excatly - are you talking about removing everything and draining everything out of the tubes and then clean it ? if i had to do all that - i would just replace the tubing - but if its something i can add to the fluid - then its different its only been a month or so - and if this will happen in that short of time - its not worth taking it apart to clean it that way - how does everyone else take care of the Fluid - etc. thanks
  10. thanks -- to be honest - the Fluid is not as glowing and clear as those pictures show now - its been over a month i been using it - and i see it getting a little cloudy - not sure if its the tubing or the Fluid or a combo of both - and whats strang is on the tubing coming out of the pump into the Cpu block - its showing a little red color -- not really green any more - ? i havnt a clue - this is my first time with WC - and i am not looking to replace fluid or tubing unless its a must - so i guess it looks good for a short time only - not sure if others have the same issues or not - i used the best part from what i have been told - DD and Tygone Tubing - Fluid Xp - etc. thanks for the compliment
  11. http://img521.imageshack.us/img521/7314/p1010217iw5.jpg http://img526.imageshack.us/img526/569/p1010244lz5.jpg http://img526.imageshack.us/img526/562/p1010245lq1.jpg http://img508.imageshack.us/img508/1609/p1010240tg0.jpg http://img393.imageshack.us/img393/1976/p1010239yb6.jpg http://img510.imageshack.us/img510/2843/p1010235be4.jpg http://img510.imageshack.us/img510/2941/p1010231ay5.jpg http://img506.imageshack.us/img506/9287/p1010227fx8.jpg http://img521.imageshack.us/img521/7314/p1010217iw5.jpg
  12. http://img521.imageshack.us/img521/7314/p1010217iw5.jpg
  13. ok i uploaded the pics to imageshack - but how do i add them to a post here ?
  14. thanks-- but i just have to join and upload my pics to them but how do i post them in here -
  15. Hi - its been a while i had my WC setup now - and finally i got the pictures on my computer and i said i would post them in the past - but i dont know how to post them - also i think i may need to resize them also - can anyone explain to me how to resize them and how to post them when done - and please be a little specfic - would be helpful for me looks pretty good - better than my old setup - i still have a few things to add and tidy up a bit more the wires - when thats done i will post again with the final result - but for now - i have pictures to post and dont know how thanks
  16. thanks - i downloaded them - i had the one for the video card but not the other one -
  17. thanks - i give that one a try - i am not sure which i am using now - but i notice on nvidia site - for the platform drivers - there isnt any vista ones - or am i missing it somehow - - now my firefox dosnt stop jumping - .
  18. thanks - would you know where i can get the latest drivers for vista 64 bit ? its confusing to me and i dont know which or what works on the nvidia site -
  19. thanks - thats good to hear - i would freak out if i had to take it apart again and clean or replace parts because of the fluid - DD told me also that the green was the best one of the colors - it would glow the best etc. - so i went with the green - but like you - i was at first going with the Red thinking its different and would look cool - but after DD told me the green was the best out of the bunch - i am happy with it so far - my whole system came together pretty nicely - but still need to do a few things - to keep the inside cool - board and chip etc. - and rewire a few fans to run off the power supply - have to get a extension for the fan 3 pin etc. thanks for your input - i feel a bit better now - now if i can only get vista to work with programs and stop the 30 day count down - i should be better then
  20. sounds nice - too bad its too late for me - i just did my First WC and i am using Fluid xp - green - which i was told was the best around -- i dont know - everyone says something different - i have mine running for over a month now - so for so good - i hope i dont have any major issues - i was told i wont have to refill it or change anything for years - and thats what i liked -- i just put my pictures on my computer today - but i am not sure how to post them here and i am sure i have to downsize them somehow - when i get a chance - i figure it out and try to post them here - i still have the OCZ memory cooler to add and a spot fan - and tie up a few wires - but thats about it - just dont have the time to do all at once
  21. your right - i am using Everest now - just to see the temps at least -- and i really dont know if there is any difference with the 64 bit vista compared to the 32 bit - most programs get installed in the 32 bit folder anyway - the only program i installed that went into the 64 bit folder was Acronis True Image 10 - so i belieave thats running at 64 bit - but either way - i dont know, see or feel any difference yet anyway - it did crash on me once so far - blue screen - i rebooted and didnt happen again yet - only been using it 2 days now - trying to get programs on that i use and hopefully make them work -
  22. i installed vista 64 and then it shows the win xp for compabiality mode - but dosnt matter -- dosnt work either way - no matter what i do - it keeps saying run time error -48 file not found - itevio.dll but its there in the folder - and i tried to copy that file again over in the folder and still says its not found all well - i guess its not working for me only
  23. i down loaded IHdoctor from the DFI site - and opened the folder - right clicked the setup and clicked compatiablity mode and the drop down box dosnt show Win xp at all ? i thought that was strange too - i am ready to install vista 64 tomorrow -- would love to have smart work somehow - what else can i try ?
  24. i just downloaded smart from DFI site and when i clicked on properties to run in xp mode - but when i click on the drop down menu - windows xp isnt there for me to pick ? just win 95 - 98 - 2000 = nt etc. but no win xp like the picture you posted - now what do i do ?
  25. thanks for that pic -- i had the same problem with the 32 bit version also -- so i set it to work with xp before i install it ? i will down load it again from DFI - but last time i checked there - i couldnt find it - so i downloaded it from this forum i try it again - i need it or else everything runs hot with vista - i have to change the bios setting for the fans and turn them up high all the time if i cant use smart - i give it try - since i am just about done with DL vista 64 99%
×
×
  • Create New...