Jump to content

SPHERE

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

About SPHERE

  • Rank
    New Member
  1. got my toledo to 95c while doing some experaments with a pelt it was fine (stock volts and clocks) the pelt shut down accidentaly doesnt suprise me that it survived btw worst i expected was a crash but it didnt even do that o yeah i also have a problem with this mobo running hdds in pio mode it happens on usb and ide it is real anoying it brings my comp to a crawl what the heck?
  2. i shouldn't have to lol i mean if your gonna make a ocing mobo why isnt there a option for 100% fan all the time? and why would yoyu go through the trouble of making a auto fan option and not put a disable option?
  3. bump can someone fix this problem or point me to someone who can? i asume its a bios bug and as such it should be fixable right?
  4. grr.. any progress? come on dudes i paid 200$ for this mobo and it doesnt boot to usb or off-chipset controled cd drives, doesnt read temps correctly, doesnt support tccd ram, and it keeps turning off my fans cause of the temp misread..
  5. many lol same prob does it on both my sli-drs btw (one expert and one non expert)
  6. hey dudes i get alot of corrupton in the boot menu and i am unable to boot from cd drives ither attached to my sil 1334? controler, sil680, or a usb attached cd drive whats up with this its realy anoying to have to unplug my hdds to get my pc to boot from cd (i have 2 raids on my nforce controllers [8 hdds])
  7. he was using that mod on that jumper where you move that one so the bios thinks its set to 4v (there is a thread in the modifacatins section i think) well anyways his ram voltage was set to like 2.7v i believe dont remember for shure though it could have been 2.8 maby
×
×
  • Create New...