Jump to content

Austin519

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Austin519

  • Rank
    New Member
  1. Mustang9621: Thanks for replying. I've seen the Koolance, and I like it, but I'm thinking it may be overkill for me...not only because it's $400+ after the kits I have to add in, but also because I don't necessarily need THAT much cooling Plus, does it just sit on top of the computer? I ask because I move mine around a fair bit. What do you think about the fanless towers or something like that? I just want the most silent one possible, that also does good cooling (and is hopefully mostly internal but I'm starting to doubt I'll find a good combination of the three). Austin519
  2. Hey guys, I'm about to try out some water cooling in an effort to make my computer a bit quieter and be able to overclock it a bit. Right now I'm running all this in my Lian Li PC-V1200 case. As a result, there's not a lot of room for an internal radiator+fan. I want a solution that would preferably be all internal, but I'm looking at a Reserator type solution among others. If I can cool the GPU as well that'd be great. Let me know guys. Case: http://www.lian-li.com/Product/Chassis/M_V_C_PC-V1200.htm Austin519
  3. Hey guys, So I'm working out the kinks of this board...I can't say I'm too impressed yet with how buggy it seems to be (the first board I flashed the bios to the latest revision and it wouldn't even post)... So I have a new board, the specs are in my profile. With respect to the only things that could be causing this error...here's the only stuff I have plugged into the board: *2 DVD-RW's *Areca 1220 PCI-E x8 Raid 6 card *Seagate 160GB SATA150 drive on Ch0 *Multifunction flash card reader (SD/MMC/etc) plugged into USB 6 pin header I'm about to start going through each of these to see what's creating that message, but I was not getting it before I flashed up to the latest BIOS. Anyone have a clue what's up? Thanks, Austin519
×
×
  • Create New...