Jump to content

shingo

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

About shingo

  • Rank
    New Member
  1. How do I know my current bios version? Is there any way to know the version in windows?
  2. I think you should sell 2gig of ram and buy a set of 2X2Gig of ram when it will be available.
  3. I got two package of OCZ EL DDR PC-4800 Dual Channel Platinum for sales So that is 4X512 in total, I can sell the package individualy and I can trade them for 2X1GB ram. These ram are freaking fast, if you run them at 400mhz the timing are really really agressive : CL 2-2-2-5 you can contact me by e-mail at [email protected] or by private message. I live in canada by the way, the price is 140$ + shipping for each package, if you buy them both I can put you a small bargain.
  4. My computer just came back from the technician because of cpu failure and he told me there is no way my computer can run the ram at 400mhz it is limited to 333mhz because there is 4 double sided ram. Is that true?
  5. Ok, but my problem is not with the usb keybord, I just can't do ., the only thing I can see is the logo screen and the next screen, as soon as windows should be loading, it just go blank, same thing if I try to load my bios.
  6. I can't enter the bios at all, it just goes black.
  7. I have some problem with my computer, I can't boot properly, when I boot, I see the dfi logo, and then the first screen with the ata drive and memory but then I can't go any further, the screen just go black and nothing happen. If I hit delete it will just go blank, I can't go to the bios
  8. So it was a dumb idea to get 4X DDR600 ?
  9. I don't know why, but I can't figure out how to run my ram at 300mhz. When I use clockgen it says that my HTT is 300mhz and my memory is only 245. How do you sync the ram with the HTT? Is there anything else I should know? The ram is rated for 300mhz too.
  10. The internet work, it's just everything running on non standard port that dosen't. The windows firewall is off too.
  11. By the way, I have the exact same problem with both lan connection, msn dosen't even try to connect to the server it just give me : 80048820 Sorry, we were unable to sign you in to the MSN Messenger at this time, please try again later.
  12. I had a huge crash and the computer couldn't boot, so I reset de cmos to get it to boot, then load my old settings back. Every thing seem to work fine, but I can't use my internet connection properly in windows. I can use IE but can't use msn, torrent, lime wire etc.... So I tryed a few things, finaly reinstall windows and I still have the same problem. The only thing I installed beside windows is the nforce 4 driver without the nvidia firewall. The other computer wired to the rooter work just fine. I don't have a clue of how to fix it.
×
×
  • Create New...