Jump to content

HukaHitter

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About HukaHitter

  • Rank
    New Member
  1. I went ahead and got that one I posted. In the fine print it said these are fully able to be activated and registered. I guess I'll take my chances, I will let you know how it turns out. Thanks for all your thoughts and I want you to know, all of you are always a big help here at DFI forum. When I was looking at Mobos this forum was one of the reasons I got my LanParty. I dont think companys relize how important a forum like this is. Its been a life saver for me. Thanks again!
  2. I found this: http://www.softwareoutlet.com/Merchant2/me...Product_Count=5 Do you think this will work and do I need the floppys and junk? Thanks
  3. I need some help picking an OS. I don't know what to get, I need to do a full install, I want to wipe my HD and re-format it to start fresh. I want XP but not sure if I sould get XP home, Pro, or 64. What are your thoughts?. Also I was looking at the XP Pro Full SP2 Is that going to install at boot up or am I going to need the whole 6 floppy thing to get it to work. I have no idea, this is the first time I have ever installed an OS and Im not sure on these things. Please let me know I would like to get this by X-mas and need to order soon!
  4. Aldersix Wrote: Hey that worked!!! Thank you very much, it might not be a big deal, but I feel alot better now. This place is great, you all have been a great help. I think I have learned more here than I have in in a long time. Who says you can't teach a old dog new tricks. Now its time to Overclock this Baby!!!
  5. Ok, I guess I'm Sh_t out of luck. Got the new bios and diabled the CPC and still the 4 sticks read as 157.9mhz. I guess I'm selling these and getting 2x1024 so it will run at 200Mhz thanks for all your help.
  6. I don't have CPC command per clock option on my bios. I have 3-10-05 bios could that be the problem. Like I said my 4sticks run at 157.9 when I run 2 its at 200mhz. Anyone here have any other ideas or do I have the wrong Bios for CPC?
  7. Thanks I'll give it a try. If it doesn't work i guess I'll sell my 4 and get 2 1024 instead. thanks again!
  8. How do you disable the(CPC) not sure what that is?
  9. OK, I'm not sure witch one that would be. So I change what? What setting and to what? I,m very new to all this so I am very sorry that I don,t understand? Thanks
  10. I just got done with this build and everything went fine. Now I need some help with my memory. When I have all four 512mb chips in they keep showing up as 155mhz on cpuz. I have them set on auto in the Bios. If I take two out then it reads 200mhz. I tryed to set the Dram to 200 instead of auto but same thing. Am I missing a setting or something? Please help me! I spent alot of cash to have 2 GB and don't want to be stuck with it running at 155mhz. Please help!
×
×
  • Create New...