Jump to content

SpeedFREAK

Members
  • Content Count

    60
  • Joined

  • Last visited

About SpeedFREAK

  • Rank
    Member
  1. angry when did you become happy? I have been away for awhile (systems been running sweet) decided to pop in to see what’s new. and your now happy sorry if you have coved this before. I looked but couldn’t find any post relating to the name change, just curious
  2. Had the NTLDR missing error but mine was linked to too high an overclock. reducing the overclock fixed it up alowed things to synch up i guess..? running raid0 btw
  3. i moved my old hds (seagate 250 sata1 raid 0) from my gigabyte nf3 motherbord to my to my current rig (sil to sil) but coulden't get it to showup on the nvidia controller. got two more disks (sata2) and transferd all the data to the current rig and put the old raid in to the old computer(now a media server Htpc) sil to sil yes nvidia to nvidia yes sil to nvidia no
  4. new bios available! Has any body tested it yet? http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios..._FLAG=A&SITE=US Fixes listed 1. Add CPU temperature calibration option. 2 . Fix S1/S3 temp error after resume. 3 . Fix startup VID option fail. 4 . Fix C 'n' Q .5 multiplier not working with opteron CPU. 5 . Fix day of month alarm can not set as 0 for every day usage. 6 . Fix ATI X1000 series logo error. 7 . Remove Write CAS latency item and replace it by Odd Divisor Select. 8 . Add support for SST 49LF040B LPC flash ROM
  5. My pc was running prime stable, playing all the latest games max setting no probs . Got the out of "Signal Frequency is out of range" / sound loop error for the first time a couple of weeks ago, and have been following this thread looking for a solution. The only things that had changed in my system from stable setup to unstable were addition of the x-fi card and video driver updates. I figured is could be the result of : 1. need for more power, 2. driver conflict (sound blaster /,NVIDIA) 3. hardware conflict (x-fi/ nForce4) 4. heat It started to lock up from time to time usually two or three hours in to hardcore gaming. Then the other day booted up and tried to play Need For Speed Most Wanted crashed in less than 10 Minutes. On investigation I realized that none of my additional fans were on! (forgot to turn on the fanbus) The addition of the sound card had reduced the air flow to the lower card due to the position of the fans in my case. Everest was reporting it up to 10deg C warmer while gaming. By killing the additional fans I can replicate the problem So guys I think I could be heat related. A bigger fan seamed to have solved my problems. Will keep you in formed. Try sticking a big fan blowing on to the Graphics cards. See if that solves your probs. Btw running on xp64
  6. My pc was running prime stable, playing all the latest games max setting no probs . Got the out of "Signal Frequency is out of range" / sound loop error for the first time a couple of weeks ago, and have been following this thread looking for a solution. The only things that had changed in my system from stable setup to unstable were addition of the x-fi card and video driver updates. I figured is could be the result of : 1. need for more power, 2. driver conflict (sound blaster /,NVIDIA) 3. hardware conflict (x-fi/ nForce4) 4. heat It started to lock up from time to time usually two or three hours in to hardcore gaming. Then the other day booted up and tried to play Need For Speed Most Wanted crashed in less than 10 Minutes. On investigation I realized that none of my additional fans were not on! (forgot to turn on the fanbus) The addition of the sound card had reduced the air flow to the lower card due to the position of the fans in my case. Everest was reporting it up to 10deg C warmer while gaming. By killing the additional fans I can replicate the problem So guys I think I could be heat related. A bigger fan seamed to have solved my problems. Will keep you in formed. Try sticking a big fan blowing on to the Graphics cards. See if that solves your probs. Btw running on xp64
  7. *running dual boot x64 and xp 32 *only boot in to xp32 when i want to use my playstation2 to usb joypad converter ( works in 64 but no rumble function) *also no drivers for my laser printer yet (Konica Minolta 1300w) Get around it by running ghostscript on the server and redirecting the port. A number of games now support 64bit : HalfLife2, ut2004, Farcry etc... dont try an flash you bios from X64 using win flash though.
  8. for a cooler that will fit with an sli setup check this "The Twinplex Pro SLI"http://www.sharkacomputers.com/aqcotwprosli.html
  9. everest version 2.80.534 fixed the naming issues with the expert mb
  10. check power... and that the graphic card is seated correctly Could you have damaged your card when you attached the water block/ moved things around?
  11. in Australia they are avalable here... http://www.mittoni.com.au/dfi-nf4-pre-prog...hip-p-2015.html oops no expert!
  12. The orange slot closest to the CPU is usually the recomended slot for first time setup. The CPU you are using is unsupported (but you knew that...) not shure if thats got ant thing to do with memtest not running. try download the memtest iso version for a bootable cd.
  13. 8-15 low placed a probe on the edge on the IHS to confirm this
×
×
  • Create New...