Jump to content

divided

Members
  • Content Count

    327
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by divided

  1. Wow, first post back in forever. Any i have the setup in my sig, Will a ATXApire 500W PSU work well in my setup? Any compatabilities issues here?
  2. hrmm. well i have the system in my sig, you think itll reach?
  3. any recommendations on psu units that woyuld fit the p180? Would a hyper type-r fit it allright?
  4. Im looking to get an antec p180 and i have a ocz modstream 520 and was wondering if it would fit ok? anyopne have this setup?
  5. So im thinking of replacing my maxtors with a 74 gb raptor and maybe a wd 250 GB Sata2 drive, but will that sata2 drive work on my mobo?
  6. starting with what version did they make opera free?
  7. articlean is great. ive used it many a times. as far as the temps and videocards not fitting, must have been a mounting issue, perhaps too much tim? NOONE else has had a fitment issue with that, or any card. if the fan didnt spin up properly *could* be defective, but unlikely. maybe the blades got bent during the install?
  8. well i have 6 pooled hp printers, 2 per lab, and would like to share them with 2 different networks, one wired, one wireless. problem is they both have to go through printe servers, as we use pay per print software which requires a print server and a release station.
  9. to add 2 ip address to a hp 9050 dn networked printer? id like to use the printer for 2 different networks, thus i need 2 ips. how would i do this?
  10. 2.6 is pretty low voltage. so yeah a 15 mhz increase isnt bad. but its also not good, if you increase the voltage a bit im sure youd be able to get alot more out of it.
  11. im sure you could just shoot angrygames a pm. he'll instruct you.
  12. you installing exp while oc'd? what about mem timings? all default? and your psu doesnt meet spec. could be anything.
  13. divided

    Explorer.exe

    because explorer.exe is basically your gui.
  14. dfi boards are not plug in play. your psu doesnt meet spec, you havent qualified your components as working, and you havent changed any bios settings, cant hit a homerun without running the bases.
  15. evercool vc-re. search this has been covered.
  16. formatting erases the data on your drives, your bios is on a cmos chip on the mobo. two different things. driving my car doesnt mean ill get a haircut.
  17. never comes back on? even during load? check the bios by default it turns the fan off if the tmp is ~25c.
  18. unless there is an issue or compatibality problem, i wouldnt change the bios. using a newer bios "probably" will not gain you any higher oc.
  19. the whole reason for running memtest is to ensure at least "partial" stability before going on and installing anything else, including the o.s. yes run memtest BEFORE you install anything. so when you install software, and you get errors, at least you can partially rule out your mem. i say partially because memtest stable and windows stable are two seperate animals.
  20. i doubt it was as5, but im sure its an upgrade to what previous boards have been using, esp with everyone here complaining about temps.
  21. i agree, its quit possible thats the wall. esp if you have the mem on a high divider. my 3200 will run stable at 2.65 but anything above, and ill bsod ~3 hours into prime.
  22. those are your load temps then? if so, then theyre fine.
×
×
  • Create New...