Jump to content

wdEvA

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

About wdEvA

  • Rank
    New Member
  1. hmm. can ya add me in msn and chat over there? Thanks..
  2. i'm using a lian li GT, same as a lian li pc7b+ heres a pic of my system
  3. hm.. ya its the one with LEDs, but when i face the AC 64 blowing to the exhaust, its blocking the orange slot.. hmm.. will the Zalman CNPS8000 block the orange slot too?
  4. hmm.. i'm using a corsair 3500proll, so i think it will be blocking as well? man.. i needa use that orange slot, i've hand random crashes on my games after switching to the yellow slots.. hmm.. any other coolers that will clear the orange slot and is as good or even better than an arctic freezer 64 pro?
  5. hmm the layout of the ultra-D and NF4-D is the same right? so does the xp90/xp120 blocks the 1st orange slot? hmm btw for those 2 Heatsinks, the fan is supposed to be blowing at it, or taking air away? thanks.
  6. The retention bracket for the XP-90/XP120 types will need to be filled down to make contact. hmm what do u mean by tis?
  7. dont wish to do anything to mod the HSF, so intending to selll it off and get another cooler, will the xp90/xp120 have the same problem? hmm how about the gigabyte G-power BL? i wun wanna face the cooler back down again, as i could see a temp difference, and the tot of not getting the best out of the cooler isnt right =)
  8. hmm.. after changing the fan to face the exhaust, the fins are blocking my 1st orange ram slot, wonder if i change to a xp-90/xp-120, will i still have these issues? Thanks
  9. Thanks for the link, now i have mine blowing towards the exhaust fan =)
  10. how do u guys hang the fan to blow at the area?
  11. Hey guys, any users of the above HSF? Whats the position that you guys mount the HSF?
  12. Hey guys, may i know how do you guys cool the PWMIC area? Thanks
  13. Hey guys, i'm considering to have 2 raptors to run at raid0, do i need a raid card for the NF4-D to do so? so just use the mobo's function? Thanks
  14. found the problem, it was my HDD boot piority..
×
×
  • Create New...