Jump to content

BDore

Members
  • Content count

    112
  • Joined

  • Last visited

About BDore

  • Rank
    Member
  1. BDore

    PC hardware store in Boston, MA

    Thx for the tip alex. Any more?
  2. Hi guys I'll be in the US in late june, most specifically in Boston. I'd like a tip from you...can you guys recommend a good pc hardware store in the area? I'm looking for cpu's, mobo's and vga cards. Mid to high end stuff. I'll have a hard time choosing what to buy, there's a US$ 500 quota before I get taxed (60%, ouch!) when passing through customs here. Unfortunately online stores are not an option for me since I don't have an address in the US. Unless you guys know of a good store that delivers in hotels =) Thx a lot for the info!
  3. BDore

    SLI not working

    Guys, I'm beyond the basics on this. I'll try the config on an asus a8n-sli this weekend.
  4. BDore

    SLI not working

    It's always the second card guys, no matter which one. Both work perfectly in single mode in the first slot and the second slot.
  5. BDore

    SLI not working

    Second card was not recognized. Tried both of them.
  6. BDore

    SLI not working

    Yes, I'm sure hehehe Just tried the cables, no luck.
  7. BDore

    SLI not working

    @sharp I did try swapping cards up and down but did not pay much attention to the cables. Will try. @radodrill Yes, did all thatt. Thx for the help guys.
  8. Hi guys! Today I bought a second 8800GT 512mb. It's a XFX Alpha Dog. I already own a BFG 8800GT OC 512mb. Cards are clocked differently but the bfg card should clock down to match the xfx's clock, or so I have read. So, I did everything. Windows did not recognize the second card. I tried different configs (bfg on top, xfx on top), different driver versions (from the manufacturer, beta drives, official drivers), switched ram slots, cleared cmos about ten times and that #@$#@ SLI balloon would not show up. Windows did not recognize the second card in device manager either. Tried both cards in single mode and both worked fine. Even tested it in game. Anything I should try before getting rid of this board? :sad: Thx for the help
  9. I'm having the exact same problem, but I'm ona a NF4 SLI-DR. The story: Bought the second 8800gt today, everything was working fine. Set it all up, booted into windows but second card was not recognized in device manager. Set it all back to one card config (which was working) and now this. Stripped down the system already...i'm really really annoyed about this one. One moment I'm almost in heaven now complete hell. Clearing cmos right now... _________________________ Just created a topic about this: http://www.diy-street.com/forum/showthread...6324#post786324
  10. BDore

    The X1900 series overclocking thread

    I'm using ATI Tray Tools. Before ATT I used ATI Tool, which is good but I would be ocing/overvolting my vga 24/7. With ATT I'm able to automatically configure the card to oc only in 3D mode. I like that. Besides, it has all sorts of monitoring graphs and osd and screenshots etc etc...
  11. BDore

    The X1900 series overclocking thread

    Hi all! Searching the thread I did not found any info about the x1950xt overclocking capabilities...I own this board for a few months but just started oc'ing last week. I would like to know how far you guys can go with this board...I've already noticed that the core ferquency is not easy to oc. My system hangs on the slightest change without raising the voltage. Currently testing it with a very light oc, 635/915. 1.450v on the core and mems on stock voltage. I have the sapphire 256mb.
  12. Hahaha very good...thats how i think too. []'s
  13. BDore

    One Sweet HTPC!

    It's nice. Creative. The problem is you have to build a similar enclosure to match the tv so you don't end up with a retro-looking htpc and a 22nd century style TV.
  14. BDore

    ATI X19xx GPU's [email protected]!

    @aelfwyne This is a known bug. Happens to me aswell. Check this out: http://forum.folding-community.org/ftopic17527.html Anyway, no solution for now. @wevsspot I've been runnig the gpu client for about 6 months now, even with a oc'ed card. No problem so far. Not even EUE. []'s
  15. BDore

    GPU PerfStudio

    Wound up uninstalling it, game performance was being eaten up even when the app was not running.
×