Jump to content

quisman

Members
  • Content count

    104
  • Joined

  • Last visited

About quisman

  • Rank
    Member
  1. a little off the line, but not really at the same time...boy that was a mouth full. Don't forget to check the simple things. I've had system power switches short out hence always trying to turn off as soon as they are turned on. I'm sure that's not your case but don't forget the little things.
  2. I just got Nvidia's beta drivers last night and have had good luck thus far. From many cs source crashes to none so far. Haven't tried any other games tho.
  3. quisman

    Dfi and enermax problem

    I have the 500w Liberty and it's done nothing bud good for me and my expert so far.
  4. well, seems to be running great so far.....don't know if anyone has tried it but it may be worth a click. EDIT: scratch that, as soon as I ran quake 4 it took a digger.
  5. black screen doesn't sound so good ..... I've been just getting a looping sound and frozen graphics...soemtimes the system is recoverable. I've done two things....Installed the latest drivers and also enabled sli-antialiasing But instead of changing that, I went to amds site and installed the x2 winxp driver so we'll see how that pans out and i'll post back.
  6. so....what is too much voltage for these cpus ? If I up my Vcore to a high level and get a good OC and temp, does it wash out the risk due to safe temps ? I've had my x2 4800 up to 2.9ghz but not stable. 2.8 is stable but i'm running 2.7xx now at a low Vdc. I'm watercooled also.
  7. looks like it's a .net now http://www.plasticrandom.net/
  8. is plastic random down or am i typing it wrong :-(
  9. Holy effin shiznazzle ! ! ! ! I'm jealous ! I'm running about 515/1.35 right now. Now that i'm seeing you have those settings I guess I'll try and drive this beauty harder after I get some mem sinks. What is a safe high temp for these cards ?
  10. quisman

    3DMARK06 scores!!

    3DMark06: 8332 new score with my x2 4800+
  11. okay, well the system is complete. Everything is running great. So far i'm getting 2.856 ghz out of my x2 4800+ and it seems to be the stable limit. My 2 evga cards are running at 515mhz / 1.35 Ghz. so overall i'm quite happy. My system is cool and quiet. YAY ! I can't remember who said it...but cooling the gpu's and not the memory really doesn't seem to be a bad idea. I'm not saying don't put heatsinks on...but I certainly don't think they need liquid cooling. I can put my hand on the bare surface mounts and they're not what I could call HOT. I'll drop some pics here before I close it up. Very happy with the maze 4 setup.
  12. lol i was thinkin the same thing......but i'm already on thin ice w/ the wife after jumpin for the x2 4800+.....boy if she ever found out what it really cost :angel:
  13. lol yeah...but I would've expected it to create a permanent short....though i'm not complaining that it dind't :-) So it's actually not too bad....it was more of a low value resistor....I'm gonna go pouring it on my cpu tho :-) thanks again.
  14. EXTRAPICKLES ! ! ! ! You're 1000 post was obviously meant to be here ! ! ! ! I put the dryer high and low on it for about 10 mins and removed the mobo tray and dried everything.....thinking it wasn't gonna do anything. WRONG....She's runnin like a OC'd CHAMP ! ! ! So.....if ur system won't start...fire up the hair dryer :-) THank you so much...
  15. roger that technodanvan......It looks like the board is conformal coated so there is hope :-) i'm about to plug it in and see if there is any luck.... Doesn' anyone know which pins to jump to get the psu to run without being connected to the system...then I can check all my VDC
×