Jump to content

RobPuba

Members
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RobPuba

  1. DFI LP UT NF SLI-M2R/G in stock at Newegg....... Just ordered one http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16813136014
  2. I had the same problem and used the older video drivers....... it worked :nod: .
  3. I had the same problem at first....... I use older graphic drivers to get it to work. The newer version, I could only see one card. Try This Pal :nod:
  4. I found the problem. Its the video drivers, the newer one doesn't work in SLI -Mode. I decided to use a old one..... think its 66 version. My video card must be old.... ( XFX 6600 GT ) anyway it will have to do until I saved up for a 7800 GTX later. :nod:
  5. I have board setup correctly, I saw some where before in this forum had the problem. It was something in the bio, but I can't remember where....... :confused:
  6. There's No Jumper's on the Expert board...... But I have the 6600GT SLI enable in the bios. Still can't figure it out. I seen somewhere in here that someone else had this problem.
  7. BUMP....... I know someone had this problem before. Whats up guys I need your help .
  8. I only see one video card on my Expert board :shake:
  9. I wish you had a pic with the Swiftech MCX159-CU Chipset Heatsink on your board :nod:
  10. All these new boards are getting my dizzy...... I'm not buying anymore for awhile :shake: .
  11. :nod: Best News I Saw All Week......... Good Find :nod:
  12. Do you have a link to the new bio ??? its not on the website.
  13. I feel the same way, but hopefully a new bio update will solve the problem :nod:
  14. I play Quake 4 with no problems, only thing is bio where I can't boot and have to press reset button.
  15. It happens sometimes when I startup and change bio settings. Its not OC'ed.
  16. Is there anybody else......... not having this problem ?
  17. Did you clear your bio yet ?. I didn't try it, but wanted to see if it helped anybody.
  18. Anybody still have a problem booting up after exiting bios ?
×
×
  • Create New...