Jump to content

Gunner{DnD}

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

About Gunner{DnD}

  • Rank
    New Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. All my temps are good NB running at 34* cpu 48* full load pwm 60* full load so now me next step is why Im crashing to desktop in game "BF2?"...........
  2. I must be out of it or missed something SMARTGUARDIAN? where is that:confused:
  3. using the DFI ultra-D Im having freeze ups in BF2 and then recently playing a Video anyway I opened Everest....Which sensor is for the NB chip the Motherboard shows 57* the NB shows 34*.....could the MB actually be the temp fo rthe NB chip??. btw my cpu is 45* full load...
  4. Agreed I removed mine Im water cooled however it only dropped temp for me 1* or 2*
  5. I just cant figure out the temp issue it ran cool with my 3700 but with this mbm5 45 everest 45 speed fan shows core 1 28 core 2 28 :confused:
  6. I just got my Opty 170 and went threw all the Oc'ing Procedures I made it to 3 gig and ran apps in Windows but P95 it was unstable So I backed down to 2950 and its running stable now...Anyway my concern is the Temps Im hitting 46-48 on load water cooled at 1.42v That seem kind of hi? Also when I was at 3000mhz the PC would just shutdown at reboot...would that be a PSU issue My voltages are +3.3 @3.22 +5 @ 4.86 +12 @ 11.86 any Ideas?
  7. I just uninstalled all drivers mb and video/then reinstalled,jumper set on 8x/cleared cmos/reflashed bios to a differnt version/cleared cmos again.....If I put the card in slot #2 it will run just shy of 30000 in 3dmark01 when I put it in slot #1 it run 11000 OMG whats the deal?
  8. well i took out my sound card and put the vid card in the second slot and I left the jumper set in the normal setting non sli so by rights the second slot should be 2x and the top 16 x right well went back into 3dmark and it ran 5times faster than the upper slot....... with the 3dmark01 example 150 fps slot 2 would run just under 600 fps............any other ideas i dont know of any other jumper other than the two between the pci-e slots.....btw Ialso cleared the cmos.....
  9. well i took out my sound card and put the vid card in the second slot and I left the jumper set in the normal setting non sli so by rights the second slot should be 2x and the top 16 x right well went back into 3dmark and it ran 5times faster than the upper slot.......slot with the 3dmark01 example 150 fps slot 2 would run just under 600 fps............any other ideas i dont know of any other jumper other than the two between the pci-e slots.....btw Ialso cleared the cmos.....
  10. Im not worried about the scores or what version of 3dmark Im using I just used 3dmark to compare from top slot to bottom thats it.......and I cant move the Video back because I put a different cooler on the card and it hits the card in that pci slot......but it was fine before I changed to top.....
  11. I changed my MB cooler and moved the video card up to the first slot where quote"Its should be".....Now instead of 29000 in 3dmark Im getting 10000 any idea's I switch the jumper fron the Sli setting back to normal I upgrades drivers Im lost...PLEASE HELP!!!!!
  12. I to was dissappointed but like someone said above 2.0 to 2.6 sit back and enjoy I only got 2.7 from my 3700+ San diego.....
  13. Yeah agreed I thought it was simple and after three days of testing and changing and asking question pc is stable and maxed out :tooth:
  14. I modded my Ultra -D and in the bios is says SLi ....
×
×
  • Create New...