Jump to content

ragdoll

Members
  • Content count

    137
  • Joined

  • Last visited

About ragdoll

  • Rank
    Member
  1. im having the same problem..idk why either..i have corsair ram which isnt to bad and a 500watt psu..i guess ill try and run these test to see what the problem is.
  2. Ok my chipset fan is going...it started to make a really loud noise, then my comp locked up...i need to know what fits my motherboard bc i got one from comp usa but its too long to fit on the chipset..i see the sticked above but it dosnt mention the Lanparty Nf4..
  3. ragdoll

    I hate this mobo

    Lmao nice...well the defragmenting is done..i want to do the fresh install but i dont have my photoshop disk and i dont wanna loose the program..if i find it i will do a fresh install.
  4. ragdoll

    I hate this mobo

    ok i got it sry dont know how it got so big it was 48kb on my desktop..
  5. ragdoll

    I hate this mobo

    yes i know but its really getting on my nerves now when i open images from the desktop it takes way longer than usual but i can open images in a folder thats on the desktop and they open very quickly..
  6. ragdoll

    I hate this mobo

    ya well im defragging now so ill wait until its done to get an anti-virus software..and the sig well ill size it down later..
  7. ragdoll

    I hate this mobo

    well i run an anti-virus program regularly(ad-aware) and i havnt tried defraggin maybe i will...i dont want to install windows again bc i have a few programs that i dont wanna loose...
  8. Ok ever since ive had this mother board things have begun to downgrade and become slower, windows takes about 20-30 seconds on the plash screen and it wont shut down or restart...i know this could be windows corrupted..but the first time i loaded windows up everything was fine then when i load the bios and drivers for the mobo...windows loads slow as molasses i can only beleive that this is the mobo causing these crappy load times...
  9. ragdoll

    cpu fan

    Actually i was just making a stupid post bc i forgot what my bios was in my sig and i cant find the pic on my comp but ya my fan is screwed up ...
  10. should i replace my cpu fan right away if its making weird noises lol?
  11. Lol thanks Supershanks! Ya im just lazy and didnt take it off yet...
  12. Hey my comp does the same thing when booting up and in windows my vid card is totally shot though..i checked it in a diff comp and the same thing happens..
  13. ragdoll

    Video card problems..

    Ya i installed the drivers with it and it still didnt work it has to be the card..ive tryed both of my slots and another computer and it has the same problem im not even gonna deal with it anymore im sick and tired of Leadteks crap, and just so you know be prepared when your card go's out bc it prolly will anytime now..
  14. ragdoll

    Video card problems..

    Ok well i guess it cant be my comp at all bc i just tested it in our dell and it appeared to work but right after booting into windows it had the same lines...
  15. Ok first of all here is my point of veiw..I have had 2 diff Leadtek Video cards with the same problems..idk if its the comp or the video cards but i have a strong feeling its the card. I Rma'ed my first card bc it overheated or what ever and had blue and sometimes green lines everywhere so Leadtek sent back my card and im assuming they fixed it butno it had the same problems and i just got another card back from them that is totally different so do you guys think the card could have fried the chipset (lol i dont even know what that is...)? I know its not the card slot bc when i was waiting for my 6800gt to come back from being Rma'd i had a Ati x300 pci-e and it worked fine...
×