Jump to content

z315

Members
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by z315

  1. i did and it didn't help me very much. it just told me to go t it's website and download the driver which i already did.
  2. Anybody know whwhat I can do to update the drivers? can't play Wow Or Bf2 cuz i get disconnected completely after like 10 seconds of connectiong to the game.
  3. I have updated both of them and it still dose that. any ideas? very frustarted.
  4. It's a total disconnection. And never played with the Bf2 demo yet. it's odd that these are the only two games that having this issues. HL2 and DOD works fine.
  5. I have DSL and usally i have average of 30-50ping. and yes, i bought the Bf2 and World of Warcraft. also, it is not ramdom disconnects, it's completel kicking me out after 10 seconds. of play. and I downloaded the nForce4_amd_6.66_winxp2k_international.exe
  6. i updated and it still disconnects me. what now?
  7. nope. you got a link to nvidia's place where i can download? and what file should i look for exactly? just the system drivers?
  8. I uploaded the ports for my lan party Ultra D and it disonnects my computer completely whenever i play BF2 or Wow. Any ideas and i just updated the marvel driver too.
  9. and that should fix the problem?
  10. i have already opened up all the ports, and as far as the nvaida controler, there is only two ports on the back. which one are you talking about?
  11. I'm trying to Play World of Warcraft and I'm being kicked off the internet completely after being disconnected from the game. (which lastes no more than 10 seconds.) Anybody know how i can solve this problem?
  12. Do you mind showing me how to update it? I download it and unzipped it. But Am unsure of what to do next.
  13. Where can I get the Nvidia Network Manager? yes, I have visted the Wow Forums and it dose seem like a common problem with people that has that kind of ports. But the Marvell site http://www.marvell.com/drivers/driverSearc...o?currentPage=2 gave me a whole bunch of drivers and I have no idea which one is the right one for me. and on, it only happenes when I play Wow. But so far I only tired two games. Wow, and Day of defeat. And it also dosen't kick me offline when I"m surfing the web.
  14. I have a DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD with OCZ EL Platinum Revision 2 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Dual Channel Kit System Memory. My question is I can't really seem to get it to work on the dual channel mode in the bios. Do you mind giving me a step by step on what I need to do to acomplish that? Currently I have the two RAMs on slots 1 n 2. Thank you for your time,
  15. do i need to do anything in bio? or that's it?
×