Jump to content

Skidd

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Skidd

  • Rank
    New Member
  1. Hey guys, My NB fan started to wine yesterday, i shut the machine down and give it a good old blow and still same problem. Can anyone suggest maybe a replacement for it or if possible a waterblock that wont get in the way of my 7800GTX's?
  2. Skidd

    3DMark05 scores....post yours!!

    Got mine running at 600/1200 on both cards stable, but havnt benched it at that yet. stock i get 6426
  3. Hey guys, Please im getting rather agitated with this system of mine now. I bought it especially for gaming and for some over clocking. Problem i have as soon as i do anything like change the mem timings a bit, set the fsb just a bit up to like 210 the machine just crashes. Now what could be causing this problem. If i can’t get this machine running im going to go back to intel.
  4. Hey guys, Im having some troubles here with my setup. Battling to get a overclock running. Got a DFI NF4-SLI-DR board with some HyperX PC3500 ram (i think its CH-5) and a Ada3500dep4as Caa2c 0507fpmw chip. anyone can help me out here please. I would like 2.6 out of the chip.
  5. Ok sorry for not posting up the specs. I have not pluged in one of the power connectors, that would be the FDD connector below the CPU. Would this affect the system stability? As far as my machine goes it is as follows AMD Athlon 3500+ San Diago Kingston HyperX 512MB BH-5 x2 DFI NF4-SLI-DR Gigabyte 6600GT 128MB SLI x2 Aopen 450Watt PSU
  6. Hey guys What a small nightmare i have gone through the past couples of days. dont know if this partially be my fault coming from a intel platform to a AMD platform. Anyways, First problem i had was getting the SLI setup to work. Later i decided to install one GPU and then install the other when windows was installed and working. Ok and besides that the system only picks my ram up as 2.5-3-3-8 at the STD 2.6v. Ok here comes the questions: 1. What drivers should I be using and I am running the latest from nvidia by the way 2. When running 3DM it hangs after the second test but only in SLI, reasons for this? 3. Providing I get the top two issues sorted out, what setting need to be done to get the HTT to 250 so that i can run the CPU at 2.750 GHz Thanks for the help guys. Skidd
×