Jump to content

2dogs16

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

About 2dogs16

  • Rank
    New Member
  1. 2dogs16

    wont post no diag beep

    well i broke down and gutted my laptop (. put 3200 claw into system. nothing. I hopefully installed moble 3200 correctly. removed it an looked to see if it didnt over heat. no signs of being burnt no black or ozone smells. am trying to borrow a video card and some new memory.
  2. 2dogs16

    wont post no diag beep

    well with the info given. an no other way to obtain a cpu other than gutting my laptop. do the symptoms suggest cpu fail? mind you the when memory is totaly removed and system powers up i do get the system beep indicateing no memory.
  3. 2dogs16

    wont post no diag beep

    nope running dual lcd. woundering if 3700 claw is fried. wouldnt that show same symptoms?
  4. 2dogs16

    wont post no diag beep

    when no mem is in system i get the memory error code through speaker
  5. 2dogs16

    wont post no diag beep

    btw dont have another cpu to test.
  6. 2dogs16

    wont post no diag beep

    as i stated i had tried 2 video cards. yes have tried new memory all of which were installed into new lanparty ut 250gb. checked all leads on power supply. psu tests fine. yes reset bios in new mb. nothing. the mem light and power light are on on the mother board. drives make a slight clicking sound then nothing. no post
  7. wont post no diag beep but motherboard stat light lights up and hear drives clicking. I checked power supply all okay, switched memory and tried different slots no differance. also tried different vid cards same responce. am running lanparty us 250gb with 3700 claw. did have a power surge when all this happened and replaced motherboard thinking it was fried.same symptoms. any ideas? also anyone have any leads on the 754 mobile 4000+. have searched and cant seem to locate one.
  8. up untill about a week ago I was getting 130+ on my raid 0 scores now when testing I'm ranking low 30's. tried reinstalling the drivers to no avail. this is the 3rd time this has happened. seems I only get good scores after reinstalling. please help
  9. I'm up to 2634 on 11 1/2 multi's runs prime fine for 2 hours then system reboots. but can only run one stick of 512 to do this
  10. 2dogs16

    O/C RoadBlock

    seems I've run into an O/C RoadBlock... every time I try to break the 2.6 mark (running prime) a red bar appears at the top of the screen and system restarts... any thoughts as to the reason for this?
  11. seems I've run into an O/C RoadBlock... every time I try to break the 2.6 mark (running prime) a red bar appears at the top of the screen and system restarts... any thoughts as to the reason for this?
  12. 2dogs16

    Patriot Power series

    so far so good... runnin 11x232 1:1 vcore 1.475v @113 dram(ite) 3.15 with interleving set to off... pcpitstop scores well into the 4k mark. all other settings in memory are stock
  13. 2dogs16

    Patriot Power series

    the memory is rated at [email protected] and [email protected] I shouldn't have to change the cas or t1 timeings (I'v already tried)
  14. 2dogs16

    Patriot Power series

    hello no go with 2 sticks ran microsoft memtest for 3 hours each stick no problems. when 2 are installed I get errors durring the rand test. still wont load into the bios memtest
  15. 2dogs16

    Patriot Power series

    well recieved the patriot memory... wont load into bios memtest Field Value CPU Properties CPU Type AMD Athlon 64 CPU Alias Newcastle S754 CPU Stepping DH-CG CPUID CPU Name AMD Athlon 64 Processor 3400+ CPUID Revision 00000FC0h CPU Speed CPU Clock 2551.74 MHz CPU Multiplier 11.0x CPU FSB 231.98 MHz (original: 200 MHz, overclock: 16%) Memory Bus 231.98 MHz CPU Cache L1 Code Cache 64 KB (Parity) L1 Data Cache 64 KB (ECC) L2 Cache 512 KB (On-Die, ECC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 05/04/2005-nForce-CK8S-6A61CD49C-00 Motherboard Name DFI LANParty UT nF3 250Gb (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Chipset Properties Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250Gb, AMD Hammer Memory Timings 2-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) Command Rate (CR) 1T SPD Memory Modules DIMM1 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.0-3-3-6 @ 200 MHz) BIOS Properties System BIOS Date 05/04/05 Video BIOS Date 03/09/04 Award BIOS Type Phoenix - AwardBIOS v6.00PG Award BIOS Message (NF3LD504) EVALUATION ROM - NOT FOR SALE DMI BIOS Version 6.00 PG Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce FX 5700LE GPU Code Name NV36LE (AGP 8x 10DE / 0343, Rev A1) GPU Clock 225 MHz Memory Clock 199 MHz but will boot into windows running prime now patriot recomends 3.3 v but only getting 3.18v????
×