Jump to content

raphaelcvaz

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

About raphaelcvaz

  • Rank
    New Member
  1. Is possible to ''condensar'' *( i dont know how says in inglish.. ) you know.. is possible to get water around the vga core?
  2. Hey ! You need to apply more AS5 in you IHS =) this quantity is not suficient ... and apply w. a plastic card [] Rapha
  3. Hey Guys, i was looking for silicone II and RTV, and i found this product from loctite, this guy used in this : http://www.overclocking-masters.com/newsocm.php?newsid=77 My doubt is: will this ''AUTOJOINT'' from loctite glue the IHS in the processor? The store is near my house, i'm thinking in buy it ...
  4. That's Right ! I'll Run to buy and I post again here !
  5. Hey guys... Can i use hot glue here To glue the IHS in the processor ? * Or what can i use? maybe some superglue... ?? I´ll use a chiller... so i need to use the IHS =)
  6. I´m Getting the same PROBLEMS... 300x9 = rock solid / 270 x 10 = nothing solid...
  7. I'm in Brasil, so, in Dollars it is about 220,00 ... I dont know what can i do to get at least 2.8, or 2.85 .... Some people says that spend a lot of time tweaking, testing, testing testing... so... im no newbie, but.. I tryed the bios 623-3 , 704bta, 704bt, change the memo to yellow slots, tryed only one stick of memo.... my temps are ok ( 1.6v, 46 C full load ) my power suplicy are ok ( modstream 520W ), im using a ati rage pro PCI 8mb, so power is not the problem... ......... because always have some job to do, witch video encoding and i need this powerfull processor working...
  8. Hey Guys, I got a OCZ MOD STREAM 520 W And the situation is the same, anything Higher thar 2.6 gets unstable... i think is too much ''lucky'' for me to get 2 processors at the same OC range ( 2.6ghz )... So, can be my MB a Bad Oc.er ? Thanks everbody !
  9. Just to add I tryed run memtest, w/out my 6600 GT, and 2x Sata disks, just to get some W free, but the situation is the same... should i realy look for a better psu? ---------- Im looking for a ocz modstream 520 W ... Thank all =p
  10. Hello I Bought a venice ( ADA3200DAA4BW LBBWE 0523FPMW Z719376F50535 ) 3 days ago, and the person that sold me the processor, said it run at 2.9 Ghz, at 1.610 V and 2.6 ghz, at 1.425V *(All Vcores at bios values ) ... *My Memo can run at 290 mhz ! ( 290*9 2600mhz OK ) So, the BIG PROBLEM is : 290*10 = not stable I tested a lot of configs, and i cant go to 2.9 ghz STABLE... For example; 270*10 1.45V to 290*10 1.610 V, I can load windows, but prime, or occt says it is unstable. anything higher 2.6 is unstable... So... What is the problem? Can be the mobo? T tryed memo 1:1, and another divisor, but all gives unstability . I Tryed To 1.68 V, and looks like the same of 1.610 V... Another Think ! Memtest aways give erros at test 6 ! ( only up 2.6 ghz ) .. Im very very bored.......... :sad:
  11. Hello I Bought a venice ( ADA3200DAA4BW LBBWE 0523FPMW Z719376F50535 ) 3 days ago, and the person that sold me the processor, said it run at 2.9 Ghz, at 1.610 V and 2.6 ghz, at 1.425V *(All Vcores at bios values ) ... *My Memo can run at 290 mhz ! ( 290*9 2600mhz OK ) So, the BIG PROBLEM is : 290*10 = not stable I tested a lot of configs, and i cant go to 2.9 ghz STABLE... For example; 270*10 1.45V to 290*10 1.610 V, I can load windows, but prime, or occt says it is unstable. anything higher 2.6 is unstable... So... What is the problem? Can be the mobo? T tryed memo 1:1, and another divisor, but all gives unstability . I Tryed To 1.68 V, and looks like the same of 1.610 V... Another Think ! Memtest aways give erros at test 6 ! ( only up 2.6 ghz ) .. Im very very bored.......... :sad:
  12. Hey Guys I tryed clockgen, it changes FSB, MULT, And pci ex. But in my dfi doesnt change any voltage =z My board is an ultra d processor a venice and im not using spcecial comand. and Vid start is auto It works for you ?
×
×
  • Create New...