Jump to content

KingPing

Members
  • Content Count

    63
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KingPing

  1. got a nice Retail Athlon 3700+ San Diego up for sale....used for 10 months clocks well...... $175 or BO shipped USPS Priority HEAT:droush30 EBAY:droush30
  2. thanks guys....I think I'll pass on it I really appreciate the input....thanks again:)
  3. hmmmm...think its a Clawhammer :confused:
  4. just curious....have an opportunity to buy a new in the box FX55...for $450....is it worth the money to upgrade my 3700+ San Diego??? will it be a big performance difference???
  5. 623-3 havnt primed or anything but Ive been running for 4+ weeks gaming,browsin etc. about 6-8 hrs per day no BSOD/lockups etc.
  6. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/AMD/120 is this the "mod" or is there a better/different way to do it??
  7. good read here..... the whole thread....http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=16273 so I say use your 2 gigs that you paid good $ for Im sure and run 2T...IMO
  8. Im happy with my overclock Ive pushed over 3ghz but I leave it running @ settings in my sig.....and from a DFI noob point of view I didnt have much trouble getting it there either
  9. should I pull the trigger on an OEM Athlon X2 4400+ for $620?? is that a decent price??
  10. sorry but i have not seen that message before.... :confused:
  11. not the best pic but here is how I think it should be plugged in...
  12. plug them ALL in!! http://www.dfi-street.com/forum/showpost.p...81&postcount=15
  13. http://www.xtremesystems.org/forums/showth...3836#post663836
  14. I have yet to get my ram to run @ 2-2-2-5 200mhz...if you find a way please let me know. I would suggest running 2.5-3-3-6 or similar just to get OS loaded then tweak away:)
  15. nice PSU!!! good luck with your problem :confused: if I can find anything I'll post back.
  16. no luck @ 2-2-2-5.....man whats with this stuff?? ran 2-2-2-5 fine on my P4 platform;) it is the rev1.1....the rev1.2 is on Brainpower think that would increase my chances of running stable at the "advertised" speeds/timings?????
  17. thanks for posting....Im still having no luck:( if i might ask what rev is your ram??
  18. great to see you got it worked out!! Im curious if you have the time if you might post your settings as I still cant get mine stable @ 2-2-2-5 200mhz :confused:
  19. w00t!! http://www.pcpowercooling.com/products/vie...php?show=T85SSI
  20. area51 could be on to something....far as i can tell from the manual....3 leds lit is "cpu detected....trying to detect ram"??? :confused: 4 LED lit=system start-up 3 LED lit=CPU detected (you are here) 2 LED lit=DRAM detected 1 LED lit=VGA detected 0 LED lit=system boot
×
×
  • Create New...