Jump to content

GerardJg

Members
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GerardJg

  1. GerardJg

    Need a new mb

    I have a LanParty NF4 UT SLI-DR full retail http://forums.anandtech.com/messageview.as...hreadid=2029866
  2. All Prices Include USPS Priority Shipping CONUS Non CC Pay Pal or US Postal Money Order (IF you have more heat then me and wish to pay differently we can discuss other types of payment via PM) Everything but the motherboard guaranteed not doa. 1Gig BH5 HyperX KHX3200/512 x 2 This is some good stuff 2-2-2-5 @ 250 3.3 volts (YMMV) SOLD Photo MemTest PC Power and Cooling Turbo Cool 300 ATX --$20.00 Photo Danger Den TDX socket 939 Water Block Plus a socket A top for the same block ---$SOLDPhoto 1 Photo 2 1.3 gig Duron and generic heat sink and fan---$18.00 Photo Laptop Ram Hynix PC2 4200 2 @ 256---$15.00 Pro Mos 512 Kit DDR2 PC24200 2 @ 256 pn v916732j24qafw-e4---SOLD Photo 1 Photo 2 USB 2- 5 port PCI Adapter---$12.00 Photo Lan Party Nf4 Ultra D almost full retail Board is dead ---SOLD I could never get it to post beyond the lanparty logo. There are some scratches on the back of the board around the chipset hold downs not put there by me. I have a thread in the DFI section on everything I tried to get it to post. So If want to give it a shot or just need the rounded cables and audio module you are welcome to it no warranty of any kind on this
  3. GerardJg

    OCZ PC4000 2x1GB kit

    I have a Pair of G-Skill PC 4000 2GBHZ Part Number F1-4000USU2-2GBHZ 3-4-4-8 2.6v-2.8v NON Credit Card Pay Pal Or USPS Money Order $140.00 Shipped Conus PENDING to Pens1566 Picture 1 Picture 2
  4. http://forums.pcper.com/showthread.php?t=439392
  5. You may also want to look at the THERMALRIGHT HR-05-SLI HIGH RISER If your vidio card goes over the chipset. http://www.svc.com/hr-05-sli.html
  6. Updated PCP&C went to E bay I tried to give it away here :angel:
  7. An overnight cmos clear did the trick but when I set all voltages and memory speeds as before the problem was back I cleared the cmos again and began using my prior settings again, but this time I only changed several at a time and rebooted until it would shut down, The problem was the chipset voltage at 1.7 or 1.8 is when it will not restart. All my other settings and voltages remain as they were. I just ran prime 95 for about 3 hours with no problems Everything else is running great memtest ok currently at 12x220 mem at 2-2-2-5-7 1t 3.2 volts 11,000+ 3d mark 05 back to playing ( I mean testing) :beer :beer
  8. Whenever I save and exit from bios or restart from windows my system shuts down. Pushing the power button and the system starts normally.????
  9. I did a long 48 hour cmos clear put in some crucial 2700 hit the power button all fans turned on the CPU led went out the other 3 stayed on, Shut the power off and back on and now nothing at all when I press the power button. I also tried a corsair 620 psu and a 3000 venice same results Board or Video Card????
  10. Hello and Thanks in Advance Here are the Specs NF4 Ultra D 4600 X2 PC P&C 510 sli Saphire X1600XT WD Raptor Ram Tried Kingston Hyper X 3200 BH5 512, Corsair XMS 2700 256, KinMax 3200 256 I followed everyones advice and started this project on the MB Box. CPU in 1 stick memory in slot 2 Vid card in only floppy and hard drive pwered All power cables plugged in and all jumpers in the default settings. The first boot all fans came on the red leds on and went out as it booted The Lan Party Logo was on my screen and that was it. Ever since then all I get is the moment I plug the PSU in the Vid card fan starts to spin momentarily, The 4 red leds and the memory led plus the 2 leds on the vid card flash instantly and the amber power light stays on. The power switch does not do anything at this point. I individually tried all of the above ram in every position numerous times, I did the 24 hour CMOS clear to the letter with no help. :confused: :confused: :confused: BTW The board and CPU were purchased on Ebay The seller says board is unused from RMA and CPU is 2 months old, and of course worked fine for him. Any thoughts would be greatly appreciated
  11. I Probably wore out the plug doing that this past weekend and will not get to it again until Friday, Plan on picking up a larger PSU before I get home OCZ or Corsair and hope that this is the problem Thanks
  12. Yes all 4 plugs are in and I am using the mother board switch
  13. Hello and Thanks in Advance I have this situation with the system in my signature. As soon as I get to the desktop password screen during xp start up the motherboard beeps once. The system runs stable with no problems. I checked Voltages and Temperatures with external devices and MB Monitor , bios screens and all is ok. Any suggestiions?
  14. GerardJg

    I need mo powa (cheap!)

    NewEgg has the enermax 370 noisetaker with dual 12v rails for $44.00 shipped
  15. The Infinity stays in, I guess I will cut the lawn this weekend
  16. Hello to all and thanks for having me (post #1) I just picked up a DFI LAN Party NForce2 400 Ultra Rev A will there be any performace difference if I swap it with my infinity. Thanks
  17. No ultra it is just Rev A Thanks for the answers
×