Jump to content

RyderOCZ

Members
  • Content Count

    719
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RyderOCZ

  1. Switch the mobo to the second rail?? This is a single rail PSU. Test the PSU like this: Disconnect the PSU from everything (wall, mobo, etc) ...then plug the unit back into the wall socket and connect a couple hard drives to a molex connector to provide a load. Now....with the switch on the back of the PSU in the off position...locate the Dark Green wire in the ATX connector and using a paper clip (or something similar) "jump it" to any of the black wires in the connector....Now flip the switch on the back to On.......the PSU should start up and run. Pictures of the jumpstart are here: http://www.ocztechnologyforum.com/forum/sh...ead.php?t=34941 Let me know what happens, Thanks
  2. If the motherboard does not allow voltage adjustment, you may not achieve 800 MHZ with the modules. If they do run at 800, it will not be at the rated 4-4-4 timings without that voltage increase, more like 5-5-5 timings.
  3. Quite normal for that board to turn on...count to 25 on the Post code reader, power off, then power back on, but you should get video after the second power on. Try clearing the CMOS and posting with just 1 stick of your ram, test all the sticks to see if any one of them lets you post and get video. Again, it is normal for the board to turn on, turn itself off, then on again. Many Intel boards do this, its the only way to adjust the Northbridge strap.
  4. Pm Sent...actually 2, because I forgot something.
  5. Mr. Praz sir, Since this site does send a fair amount of biz to Newegg. Perhaps contacting this guy: http://www.xtremesystems.org/forums/member.php?u=24137 and asking him to find his way over here, might do us some good?
  6. I answered you over at the OCZ forums too: http://www.ocztechnologyforum.com/forum/sh...ead.php?t=33249 Pasted from there: Set 2T and set the timings to 5-4-4-15. You cannot run 1T with 4 sticks and 4-4-4 is very tight with 4GB.
  7. I don't understand the question. If you are talking about the rig in your sig, you probably won't find higher rated DDR1 anymore. DDR2 is really cheap right now, which won't fit that system.
  8. Yes, it will work fine and yes you need the adapter kit for 775. It consists of a pair of rails with hooks to clip the heatsink to. The rails get screwed down through the 4 holes around the CPU socket where the stock cooler goes.
  9. That's DDR2.... This post is about DDR1. There has been no PC3200 Platinum Rev 2 since early 2006.
  10. Weird....I swear I posted in this thread. You won't find any more Plat Rev 2, the IC's were discontinued in Early 2006.
  11. If you have already emailed me, I have nothing. eryderATocztechnology.com that is my email address. What have you been emailing? supportATocztechnolgy.com? That email address does not exist any more. I need to know the problem before I can issue an RMA.
  12. Ace, you should really empty that thing more often
  13. Agreed, Not your fault that the auction was not read properly, at least report it to ebay so you don't have to pay fees. I would also contact those who asked questions, see if they have interest in them still. I would say that you could offer them at up to 10% less than the winning bid (depending on how much of a hit that is) just so you are not stuck with them and out the entire sum.
  14. Hold on, you are saying you have emailed me and I have not answered? It doesn't work like that, either your email is not getting to my inbox or you are not getting my reply. Link in my Sig, send me an email and tell me the problem.
  15. Have you ever emailed me? Describe the problem with your ram.
  16. That board won't run with 3. 1, 2, or 4 are your options.
  17. Yes, 4x1GB will work in the board. You can try booting with 2 x 1GB in the Orange slots, setting the timings at 3-4-4-8, voltage at 2.7V, Command Rate at 2T DRAM Drive at Level 8 and DATA Drive at Level 2. Make sure the FSB is set to 200, so no overclocking. Then save and exit the bios and add the other 1GB, plus the 256, but I am doubtful of it booting. That 1 stick being so much less dense than the others is causing the issue.
  18. Do not mix ram sizes, the channels have to be balanced, you can't have 3x1GB and then a 256, your going to get the results you are seeing.
  19. Define reasonably well? Most DDR1 these days is going to max out 220 - 230 MHz. OCZP4002GK OCZ4002048ELDCPE-K OCZ4002048PFDC-K OCZ4002048ELGEGXT-K All 2GB kits. If you can find some: OCZ5002048EBPE-K or OCZ5002048ELGXT-K
  20. Yes, but sometimes you might find it difficult to boot up in the yellow slots.
  21. Hello, The CAS programming in the SPD of the sticks is probably different, you can test like this: I will assume that you have kept each Kit (pair) separate and that they are not mixed up. Clear the CMOS on the board Insert 1 kit (2 sticks) into the orange Slots Go into the bios and set the 4 main timings (CAS-Trcd-Trp-Tras) to Auto then save and exit. Boot to Memtest (just enable it on the Genie Bios page, then reboot.) Note the timings that are displayed (info on what you should see is here: http://www.ocztechnologyforum.com/forum/sh...698&postcount=6) Now power down the machine Clear the CMOS again and swap sticks (replace with other kit and again put it in the orange slots) Go into the bios and set the 4 main timings (CAS-Trcd-Trp-Tras) to Auto then save and exit. Boot to memtest. Note the timings....are they the same as the other kit? If the 2 kits have different CAS timings, you see issues like this with this board. Send me an email (link in Sig) and I can fix it so that the bios will see all 4GB of ram.
  22. I doubt you will find PC4000 registered, but even that should work. The board probably doesn't read the SPD to set speed, although it could. The chipset might only support PC2100, thus faster ram will still only run Pc2100 speed.
  23. Anything rated PC2100 or higher, should work fine. If the board locks it at PC2100 speed, anything rated at PC3200 should run just fine at that speed. I don't know about Advanced ECC, but normally have either Buffered or Unbuffered ECC ram. Buffered being Registered.
  24. All in all, the question is very ambiguous and is very difficult to answer. I agree with many things that were said earlier, it is highly possible the resistance factor would come into play and the plane would not move, thus not fly.
  25. Perfect...everyone unsubscribed, now I can try Since when does a plane need a runway to fly? If a plane relied on the ground in order to move, how did any of those test planes that were dropped from the underbelly of another plane ever fly? The engines push the aircraft through the air, not drive the wheels. The plane would move forward, producing lift, and the plane would fly.
×
×
  • Create New...