Jump to content

pjr710

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

About pjr710

  • Rank
    New Member
  1. alrite so i came home from school and tried to boot up my previously working system .. except this time it didnt boot .. it kept restarting at a certain point .. the hardrives kept clicking i unhooked everything, and cleared my cmos and i was able to get to the bios screen. after that i tried booting it up again and it gets stuck at the "initializing onboard super IO" diagnostic leds .. thats where im at now.. any idea what could cause this .. there was a sticker floating around inside my computer that looks like it may have been on my mobo but im not sure and it looks like it got something on it and became unsticky. and if i need a new mobo.. any idea where i can get another one of these .. theyre hard to find
  2. yea the aiw x800xt does run pretty warm .. the whole card .. anyway to fix this? and does it affect performance that much?
  3. i no .. but then thats a new board new ram ... i mean new video card .. i just bought this x800 .. and id like to get a pci-e board .. so i dunno i was thinking another year or two and ill build another computer .. by them the fx cpus should have come down .. so i might get one of those.. i dunno tho
  4. well i mean .. u dont think theres anything like holding back my performance do u .. as long as im gettin the most out of all of my hardware im happy .. its just sometimes i get disssapointed w/ my cpu
  5. hey guys i havent been on here in quite some time, but i recently started to become very interested in my computer again, and dod:s. so i tried overclocking w/ my mobo, but i then realized i have no idea how to do anything besides change the multiplier and fsb, and voltage, i do not know correct ram timings or where to find them, and i don't know some of the agp specs .. but anyway, i always had a feeling my computer should perform better than it does, i mean i run every other game besides half life 2, and all those source mods, perfectly, but it doesnt really do as good as i would hope w/ hl2, so i tried pc mark and that was my score only for me to search online and see what other ppl got , and it was way higher than mine, and i personally think i have a decently built computer.. here are my specs xp 3200 @ 2.2ghz 1gb Corsair valueselect Lanparty NF2 Ultra B ATI AIW x800XT Samsung 120 sata HD WD 20gb ide HD edit: i also have my bios on "aggressive if that even means anything" ive never flashed my bios, i have the revision from like 03 or 04 .. not sure when , but i mean is this normal .. or is there anything i can do to tweak this so it runs like it should? also i dont know if i should have this or not, but my aiw has a primary driver, and then a secondary driver installed, i do not know y but it has always been like this.. is this normal .. or should there just be one?
  6. well i got a new hardrive which i forgot to list in my specs .. its samsung sata 120gb ... my old hard drive died and thats y im installing xp again .. and i just dont no what i shoud do .. it was installing fine .. then just all of a sudden started to screw up
  7. well .. i gota cd key .. and after i entered it .. i went to change the time on the next step. . hte install froze ... so after that i restarted my comp .. and it froze at the blue welcome screen .. but it was just blue .. no icons .. after that i restarded it .. and the blue screen came up .. then really quick a window opend with a red x on it .. and it said .. like .. write drive .. i dunno something like that .. it was only up for a split second ... then my computer restarted .. i took out my xp cd after that .. and i turned back on the computer .. then another window with a red x came up for a second .. and this time it said "insufficient system resources" ... i have 512mb of ram .. and nothing on the hard drive .. so after that i just got disgusted and quit ... if anyone has any idea wtflip i should do .. please let me know
  8. it says .... type in ur cd key .. and i do .. and it says this cd key or whatever .. is not valid or something
  9. yea their website is so friggin confusing .. i cant find a number to call .. their website is awful in my opinion
  10. hey guys .. i just got my new hd .. since my old one died .. i tried installin xp pro .. and my cd key that worked last time ... doesnt work now .. i checked it over a couple times .. and it still doesnt work .. WHAT SHOULD I DO!!!??
  11. well i mean are u definate its the hard drive .. b/c i mean it loaded .. if u definatly know its the hard drive .. let me know and ill give newegg a call today
  12. ok .. i tried turnin on my computer today .. and it would go ot the loading screen .. but i immediatly turned it offf .. b/c now my heatsink fan doesnt work .... should i clear the cmos and see if that helps .. everyhthing is plugged in .. but now the comp will load the the fan doesnt work
  13. so what should i do .. tell wd? see if theyll replace it?
  14. ok so u think the comp shuts down just b/c of my hd? .. i mean i think that power cable is ok .. but just today it started to shut down like this
  15. hey guys .. so i checked everything .. all the connections were good .. i turned the computer on .. it said system disk failure please instert system disk ... i did that .. it went through this like .. blue screen .. then shut down .. after that the computer would do the same thing after that i took out the cd .. and now my comp turns on .. goes to the lanparty screen and shuts down.. im really angry and i have no idea what the hell to do
×
×
  • Create New...