Jump to content

pharmd24

Members
  • Content Count

    137
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pharmd24

  1. Like the title says please post detail of system and components with a summery of what you have done so far.
  2. Is it possible that this is due to my early revsion board? I have seen two other here with the problem and I'm trying to find somthing in common....
  3. I had the same problem with an Opteron 144.... but my 3500 Claw core runs in dual channel fine. I have sent the cpu to a friend for him to test since he has about 3 Optron that run fine on his system. It if it works on his box I might be this early revsion bord I have, but, as I understand it, the only difference with it and the others was a bios flash.
  4. I'm having a simialar problem with a new cpu. My memory and everything works fine with my 3500 claw but my cpu will only boot with memory in the top memory slots.... Here is a link to my problem they sound alot alike http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=31754
  5. Well I put the 3500+ Claw back in (the one in my sig) and did a cmos clear. I booted with both sticks of memory in the orange slots like a champ. Has anyone had a memcontroler do this before?
  6. OK just pulled my 3500 clawhammer that was running OCZ tccd ram in orang slots at 240x11. I cleared the comos (jumper and removing battery and power). I then put in an Opteron 144. It will only boot with (either stick tested both and both sticks are good) one stick in either of the top two slots (orange or yellow). Put the same stick in one of the bottom slots, an I get a lovely beeping. I have flashed to the 623-3 bios from 704bt but it made no difference. This rig was prime95 stable for 24+ hours before the swap at 240x11 ram 1:1 2.5-3-10-3-7-17-3-2-2-3 1T lvl7! Have I over looked something besides the memory controler on the Opteron? Edit: I started with booting with one stick in the orange slot at the top - entered bios saved defaults - rebooted - powered down - installed second stick in the other orange slot - lovely beeping then I did the above checking each slot with same known good stick.
  7. It downloaded fine for me.... I used Azureus Exellent Idea. pharmd
  8. There are 2 different 3400 chips: one has 512k cache and mult of 12 = 2.4ghz second has 1mb cache and mult of 11= 2.2ghz All the mobiles (as far as I know) are the second type.
  9. This may be a dumb suggestion but.... just wanted to ask if you have a fan blowing on the memory sticks? I have had much better luck with my OCZ utt ch with having a 80mm fan blowing directly over them. Before adding the fan I had problems with test 5 and 8.
  10. uwackme - What bios are you running 1-2-3 ?
  11. E-POWER "Tagan" Series 480W Power Supply, Model "TG-480" -RETAIL Very very pleased - I have one 120mm fan on my rad and using swiftech kit (mounted out side case) in a chieftech tower case. QUIET!!!!
  12. I don't think the boosters are compatable with 24pin connectors.
  13. Here is a link to the bios http://s6.invisionfree.com/underclock/inde...p?showtopic=407
  14. Is anyone else using this bios? If you are does memtest work? What are the differences between the 1/28 and the 10/15 bios? I just flashed my 250 ut and thougt my mem settings were causing reboot before memtest could start but it turns out that it will do just fine from a bootable CD.
  15. Well the KVM-a switch is the guilty party. If I bypass it everything is groovy. I have a e-mail to trendnet support so we will see what they say. I'm feeling pretty humble right now...
  16. The NF3 board has them in the usual arangement. I'm going to test the outlet with some headphones tonight to make sure it's not the kvm switch.....
  17. I uninstalled the realtek drivers (and use driver cleaner) then installed the 6.39 drivers by nvida and started the nvswap progie. I did not let me swap the the right to left on the front speakers (I am only using 2.1 sound). I would just phisically move them but I'm using the same KVM-A setup for 2 towers with KVM-A switch. ..... One box is a Lanprty ut 250 and the other is the NF4 Ultra-D.
  18. Just installed a DVD-Burner and wanted to watch a DVD. My right speaker is my left and my Left is my Right. I have the 3.68 Realteck drivers installed and I know there is a way to do this but I cant remember what is it. :drool: HELP! TIA
  19. Yes and here is a link Be sure to check out the Important Info stickies at the top of the forum, it will save you may headaches.
  20. I've got a Tagan 480 watt and It's doing fine. It has a very strong 12v rail and its a little over 80 dollars to your house at the Egg
  21. anchorman gald your friend is on his way now. I was directing that to NefariouS since he wrote the had his ram in slots 1 and 2. I ment no insult.
×
×
  • Create New...