Jump to content

RacerX

Members
  • Content Count

    127
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RacerX

  1. If your GSKill FF's TCCD then your should be using bios 510-2Fix, then follow my timings in above post in 64 tweaker. I've tried many different bios's and this kicks all butt.
  2. I agree word for word. I'll leave the 144 to the phase cooling lords. I actually purchased this cpu locally so I knew the stepping before hand but the catch is I only paid Opty 148 price which I felt I couldn't turn down. I'm wanting so bad to pull the trigger on a Opty 170 but I'll wait to see if the temps are as high as the X2's.
  3. DDen TDX, Dual heatercore, Swiftech MPC655, Tygon 1/2in R3603. IHS removed. Lowered my voltage another .25 and all seems well.
  4. Here's a 150 CABGE that seems to be getting better with age, whopping 2 days old. :shake:
  5. Thanks for the reply. Can't believe I miss that extra 5/12v connector above the PCI express slot. Please explain this extra connector and what it has for stability. Thanks again.
  6. First let me say I believe this is a video card issue but need to ask before I RMA. Just finished putting together new system in my sig. Went very smooth the board was a pleasure to work with. But I can't for the life of me run a single 3dmark bench without artifacts then freezing. I have the CO version of the EVGA 7800GT which is clocked higher than most GT's. There's been many others complaining as well and EVGA even put out another bios to fix this issue but did nothing for me. So long story short I have the 24pin, 4pin, and PCI express connected right out of my Powerstream. Now I used the VGA molex from my PS connected to the molex connection on the board. Is this ok to use or should I use a normal 4pin from the PS? Also does it make a difference which PCI express slot I use with a single card? I'm currently using the 1st one closest to the cpu. Thanks
  7. Yes I know DFI doesn't officially support the new Opterons but I have a 150 939 and a Ultra-D arriving by the weekend and was wondering if the stock bios will allow me run my Opteron or should I purchase another cpu to flash with? Thanks
  8. I have lost my lan connection after flashing different bios's. Just reflash with same 6-23 beta or the 5-4 should restore it for ya.
  9. Question, did the ethernet work out of the box? I'm assuming you've installed the lastest chipset drivers. Does it show up in device manager? I once lost my lan connection after flashing my bios, re-flashed again and lan was working.
  10. It takes a special single memory controller to achieve 300HTT 2x512mb. When I had my OCZ PC3200 Plat. rev2 last year matched with a Athlon64 3200 I was able to reach the desktop and run sandra at 305HTT but was totally unstable. On that same cpu I could reach 325HTT 1:1 single 512mb, best memory controller I've ever had on a 754 cpu. Pretty much done with 754 and waiting for the dual Opteron/DFI 939 Expert to go with my new GSKill 1GBLE. Its even harder to achieve 300HTT with 1mb cache 754's especially the mobiles.
  11. Niki, I'm glad to see your running a ML Turion on your UT board. Would like to know if you have pushed your memory controller yet? I've been thru many 64 mobiles and all the memory controllers are crapping out around 270-280htt in single channel mode and really suck with 2x512mb. Would like to hear from others with either Turions or Newarks. I think I'm finally done with 754 unless these new mobiles can reach 300htt and then some.
  12. Nice bios DFI. I lost my ethernet connection a month ago and tried reflashing countless times with different ones and could not get it back. Just flashed the 3/31 last night and couldn't believe when I had my onboard network back. Also seems my TwinMos SP utt ch5 sticks plays more friendly with this bios, now up to 260htt at 3.45v. Benchmarks seem to have a slight increase nothing great but nice to have.
  13. Because it refuses to run at anything over 280htt 1:1. I consider that crappy compared to my past 64bit cpu's. Tried all bios's and different ram, TCCD, BH5 makes know difference. Thanks for PM.
  14. Ok, I'll bite. Need to replace my mobile 3400 that has such a bad memory controller. Please send PM. Thanks
  15. Sounds like your GPU core might be damaged. This a new video card? Obviously your doing the right thing and RMAing it.
  16. Trust me its not his/her powersupply or AGP aperture size. Its dam W2k with NF3 drivers. I've fought this ugly issue for over 2 weeks with no fix. Its use XP or don't game with some 9800 Pro's.
  17. So then your running W2K? Telling right now I struggled for weeks to fine a cure for the crashing issue with zero results. I will stress again XP fixes your problem. Dam XP home OEM can be found for under $90 and thats not the upgrade version either.
  18. If your running W2K then thats your problem, I had the same issue your having now. No matter what drivers I installed or how many times I reformatted my games still crashed. All was solved with installing XP. Not happy about it but nothing is worse than racing online and game crashes. Really pissed me off. Something about some 9800 Pro's and NF3 that sux.
  19. The MSI K8N Neo-Plat/FSR will work with a mobile know problems. Though the MSI cannot compete when it comes to OCing. I find it a nice mild OC board but not like a monster OC that you get on a DFI.
  20. Coming from few 3200+ NC's and 1 3200DTR that both ran over 300htt easily I guess I became spoiled with some rather good memory controllers. And yes with my components in my sig anything below 300htt I consider a let down.:eek:
  21. Both my cpu's 3400DTR and Mobile 3400 both are 2.6 rev so both supposively have the new strained silicon. The mobile is a 0437 compared to the DTR 0438. The mobile is stable at 2.7 and DTR at 2.6. Both have really bad memory controllers, neither will allow me to run over 290htt stable no matter what multi I run. Go figure.
  22. Judging by your stepping you have a 3400DTR which are desktop replacement cpu. Really the only difference between a DTR and Mobile is the operating voltage of the two, DTR=1.5v, Mobile=1.4v. Also not all DTR's are CG cores whereas the Mobiles prolly are. Here's my Mobile 3400, notice the cpu string.
  23. Just installed fresh copy of XP Pro SP2 and not a single crash so far playing Nascar2003. Truely believe its a W2K/ATI driver problem with some 9800 Pros.
  24. Don't think its sound related. Note we both have 9800 Pro's and I'm suffering the same syptoms. I can play for hours or for only a few minutes. I've reformatted countless times trying different things with same results. I truely believe my BBA 9800 Pro is not compatible with any NF3. Actually now I think of it I formatted with XP Pro SP2 and had no problems with gaming, went back to W2K cause I thought it was a driver issue. More and more I think about it the W2K ATI driver might be the issue. If you get a chance throw on a fresh install of XP.
  25. Actually Newegg list the wrong stepping on their 3400DTR. I have one myself which I received a few weeks ago. I know of atleast 4 others that have received CG cores when ordering the 3400DTR from Newegg. I wouldn't be surprised to find all DTR's CG cores. Bryan don't worry about it being a CO core there's no reason for you to have to run 2t anyways on your DFI and since your a noobie to OCing this will be perfect for ya. I have money that says it will do 2.5 with a good aircooler. BTW, whats the week code?
×
×
  • Create New...