Jump to content

NinjaDude

Members
  • Content Count

    82
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NinjaDude


  1. Hey all I just recently bought a new rig.

    Specs

    Asus Striker II Formula

    Intel Core2 Quad Q9400

    Corsair Dominator 4 GB

    XFX GTX 260

    OCZ 700 WATT PSU

    LG Blu-Ray/DVD drive.

    500 GB WD Caviar Black.

     

    Now my problem is that when i boot the Computer, It loads up and i boot the DVD of Windows Vista Home Premium 64bit. It seems like its taking a long time to load. about 5-10 mins or so the next screen pops up. after entering the product key it starts the copy files and such. sometimes it gets to the 2nd phase then around a random % it stops and freezes. I restart go through the same process then it went all the way through, I got to the phase where it has to finish the installation then it freezes. This has been going an on problem thing. It also seems that the CD drive takes a while to respond.

     

    Thanks for reading. any help will be greatly appreciated.


  2. so good news and bad news. thx for the tip, it worked when I installed the driver from the CD the GPU came with. But when I upgraded it with the latest driver and 163.44 Driver it does the samething again. I have tried the same process of Uninstalling from the device manager and using driver cleaner and just installed the new driver. it seems to not like the new Drivers. games like Gears of war says it requires driver 163.44, other games like WoW worked fine with the old driver on the CD. Any other suggestions?


  3. Hi, i just recently bought a new monitor "24 and along with a big new monitor a new GPU is needed. I decided to just buy the same GPU I had and go SLI mode. Now that i hooked up both GPU's 7600 GT XXX I downloaded the latest driver and selected SLI mode. Everything seems to work fine in windows but as i open up a game app. it plays but all the colors are flickering. the GPU is not OC. It seems some applications such as 3DMARK and the computer only sees 1 GPU and in PC Wizard it shows 2 same with RivaTuner.

     

    Any help will help greatly. thx


  4. Ok so my final Decision would be either one of these Mobos... and before anyone says anything i dont know much about how to overclock so DFI i hear not for noobs but i have no intention to overclock untill im sure i know what im doing.

     

    DFI Lanparty SLI-DR

     

    Asus A8N32 SLI Delux

     

    Gigabyte GA-K8N PRO-SLi

     

    and im sure evryone is gonig to pick DFI.. i just want to know whats best for me!

     

    AMD 64 Athlon 4000+,2 GB PNY PC3200, 500W Antec PSU, 2 XFX 7600 GT SLI, SoundBlaster X-FI platinum.

     

    Thanks for everones help


  5. Ok so im looking into a new Mobo from newegg....im not much of an expert but i build my first computer with MSI mobo nothing special with socket 939, 500 W Antec true PSU, 256 MB GDDR3 7600 GT OC, SoundBlaster X-FI, AMD 64 4000+, and 2GB PC 3200, anyways i was looking into getting a DFI but i hear theres some problems with the RAM and its not for beginners so now im looking at a ASUS or Gigabyte and i want to get SLI any ideas?

    can anyone tell me the best board from Asus on a $150 dollar range

     

    http://www.newegg.com/Product/ProductList....;SubCategory=22

     

    http://www.newegg.com/Product/ProductList....mp;InnerCata=22


  6. Ok i know theres already a post on this but.. i want to know strait out what GPU is better. nVidia or ATI. iwas thinking about getting an XFX 6800 GS 256MB GDDR3 PCI-E. i know ATI has better clockspeed. any comments on whats better?

×
×
  • Create New...