Jump to content

*Predator*

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

About *Predator*

  • Rank
    Member
  • Birthday 09/18/1979

Profile Information

  • Location
    Ireland
  • Interests
    Online gaming - play GR mostly, building new rig for HL2 and for the newly awaited, F.E.A.R, Battlefield 2 and GR2<br><br>Surfing the internet, movies & cinema, music
  1. hi guys, I recently purchased the ATI Radeon 9800 Pro All in Wonder and yeps its great although I cant get sound on the TV, I have no sound card, its integrated but I did have sound but theres tapping noise and disruption coming from the speakers, instructions talk about plugging it into your sound card but I dont have one, is that the prob? i get a picture ok help wud be most appreciated
  2. opps sorry for hijacking this thread me will go post me own
  3. Sounds like to much trouble man, Ive written an email to DFI, IM still under warranty and want to hear what their engineers have to say, might end up sending it back
  4. Homer you didnt tell me nothing, u said swap the fans not the connections! I cant swap the fans anyway cos the CPU fan has a 3 pin connection whereas the fans at back of case have molex connections lol Its the connections I swapped not the fans
  5. Guys you might find this interesting but resetting the CMOS didnt help so I swapped the fans around. By that I mean on the motherboard where the CPU fan goes, I plugged into the 3 pin slot the PSU fan and I plugged the CPU fan into the 2nd fan slot where the PSU fan was originally. Both fans run as normal, although I still wanna know why they PSU fan runs constant in the CPU fan slot and the CPU fan wont run constantly in its own slot as normal?? How Bizarre!!
  6. Opps yes, god Im forever making mistakes lol sorry -AMD Athlon 64 3000+ -1GB Crucial Ballistic PC4000 RAM -DFI LanParty UT nF3 250Gb (Socket 754) Motherboard -(Currently) Nvidia FX 5600 (Ordered)ATi Radeon 9800 Pro All In Wonder -Maxtor 60GB, WD 80GB -Samurai Sunbeam Case Black -Standard HSF
  7. Sure thing, -AMD Athlon XP 3000 -1GB Crucial Ballistic PC4000 RAM -DFI LanParty UT nF3 250Gb (Socket 754) Motherboard -(Currently) Nvidia FX 5600 (Ordered)ATi Radeon 9800 Pro All In Wonder -Maxtor 60GB, WD 80GB -Samurai Sunbeam Case Black -Standard HSF Nothing is overclocked but will be
  8. I have this board if it helps, DFI LanParty UT nF3 250Gb (Socket 754) Motherboard.
  9. Cool thanx man Ill have a looky, k ill try clock it till that weeeee, after I get teh fan working again of course
  10. Its an AMD Athlon 64 3000+, any idea wat i can clock it till? I know eff all about overclocking so please help me feel at home
  11. Ya thats wat I mean lol sorry Im a noober lmao
  12. Thanx man I have an AMD Athlon 3Ghz, Crucial Ballistic PC4000 1ghz, 140Gig HD (60 & an 80) and I have just ordered 3 fans, a UV black light, a Radeon 9800 Pro all in wonder and a fan controller
  13. hi again sorry Taz my terminolgy was wrong, thats wat i meant, I put it between the heatsink and core.......also thanx for your feedback Lego thats wat I was told to do, reset the cmos that is........
  14. Its possible to apply it incorrectly?? Didnt think that was possible, I applied thin layer over the bottom of the Heatsink and set it gently on the chipset and used the supplied clips to lock into place, nothing much more too it. Do you think friends suggestion of resetting cmos wud fix?
×
×
  • Create New...