Jump to content

Overclockersdream

Members
  • Content count

    306
  • Joined

  • Last visited

About Overclockersdream

  • Rank
    Member
  • Birthday 10/23/1985

Gaming

  • Steam
    Amnesia

Profile Information

  • Location
    Miami, FL
  1. Overclockersdream

    question about newegg

    Why did you choose to pay with a check? I did that once, took me almost 5 days to clear.
  2. Overclockersdream

    What do you think of the iPhone?

    http://www.joystiq.com/2007/07/09/guy-play...verse-explodes/
  3. Overclockersdream

    ATi vs. nVidia

    I wish I could say the same. After several driver updates for the 8800; they have not fixed the ghost looking images on games and if you have your monitor hooked up via High Definition; good luck with getting the appropiate resolution. Also even if you set it to 720p as soon as you restart it has reverted back to 1080i. Nvidia is aware of this and is working on it. After reading some release notes Nvidia blames the ghosting on purely the Source engine and the BF2142 Engine. So I dunno how they are going to fix this.
  4. Overclockersdream

    Raid 1 Questions

    no jumpers are needed on this thing according to seagate. okay i managed to install windows on both hard drives as a raid 1. But now there is a new problem. windows in the operating system shows two hard drives in device manager and in the my computer explorer. If i am not mistaken this is supposed to read "Nvidia mirror" in the device manager. not only that the second hard drive is not mirroring the first one... basically everything i install in the first one is not being found on the second. Could this be the cause of a bad raid controller? or could it be that i am using windows home edition?
  5. Overclockersdream

    Raid 1 Help

    okay i managed to install windows on both hard drives as a raid 1. But now there is a new problem. windows in the operating system shows two hard drives in device manager and in the my computer explorer. If i am not mistaken this is supposed to read "Nvidia mirror" in the device manager. not only that the second hard drive is not mirroring the first one... basically everything i install in the first one is not being found on the second. Could this be the cause of a bad raid controller? or could it be that i am using windows home edition?
  6. Overclockersdream

    Raid 1 Questions

    i have updated to latest bios on the DFI website.. I also verified that option you were speaking off and the computer is set to boot from scsi..
  7. Overclockersdream

    Raid 1 Help

    bump
  8. Overclockersdream

    Raid 1 Questions

    yes in this step i did upload the sata drivers take a look. http://i3.photobucket.com/albums/y67/overc...am/IMG_0124.jpg
  9. Overclockersdream

    Raid 1 Help

    Although that guid is very detailed. I follow everything exactly except instead of striping i choose mirroring. When i get to the windows install screen instead of seeing one big hard drive i see 2 of them. after further looking. During the windows setup recognizes both hard drives as diffrent sizes. one is 3mb bigger than the other. Could this be the cause of the problem is it the hard drive or my onboard controller?
  10. Overclockersdream

    Raid 1 Help

    Good Afternoon, I am having difficult problems attempting to setup my raid 1 with my system. i have been working on this for about 13 hours and i dont understand what i am doing wrong. Any help is greatly appreciated. I have enabled raid in the bios. http://s3.photobucket.com/albums/y67/overc...nt=IMG_0122.jpg Once the computer posts, The media Shield Utility shows. http://i3.photobucket.com/albums/y67/overc...am/IMG_0121.jpg If i enter into details http://i3.photobucket.com/albums/y67/overc...am/IMG_0120.jpg I go ahead and proceed with windows installation. (note: once i start windows installtion i have to press f5 followed by f6 to change this option: http://i3.photobucket.com/albums/y67/overc...am/IMG_0123.jpg ) Next I load up the Sata Drivers in the order indicated below http://i3.photobucket.com/albums/y67/overc...am/IMG_0124.jpg Then after a a minute or so I am brought to this screen after i accept the user agreement. http://i3.photobucket.com/albums/y67/overc...am/IMG_0125.jpg I go ahead and format the first drive on that screen and proceed to install windows. After it formats the partition it loads up some neccesary windows files. after that is the first reboot which should get me into windows installation. and thats where the problem begins. instead of booting up into windows it tells me no operating system found. But if i try to boot of just one disk (regard less of which disk i use) they both enter the windows installation sucessfully. basically i cannot continue the installation unless i am using one HD. Ill do anything to get this fixed. Btw my system specs DFi NF4 Lanparty Ultra d 1 gb crucial ballistix amd 3200 Venice x800xl 2 x 250 GB seagates SATA 3 also i am not overclocked in anyway.
  11. Overclockersdream

    Ps3 Vs Wii

    lmao
  12. Overclockersdream

    Raid 1 Questions

    Good Afternoon, I am having difficult problems attempting to setup my raid 1 with my system. i have been working on this for about 13 hours and i dont understand what i am doing wrong. Any help is greatly appreciated. I have enabled raid in the bios. http://s3.photobucket.com/albums/y67/overc...nt=IMG_0122.jpg Once the computer posts, The media Shield Utility shows. http://i3.photobucket.com/albums/y67/overc...am/IMG_0121.jpg If i enter into details http://i3.photobucket.com/albums/y67/overc...am/IMG_0120.jpg I go ahead and proceed with windows installation. (note: once i start windows installtion i have to press f5 followed by f6 to change this option: http://i3.photobucket.com/albums/y67/overc...am/IMG_0123.jpg ) Next I load up the Sata Drivers in the order indicated below http://i3.photobucket.com/albums/y67/overc...am/IMG_0124.jpg Then after a a minute or so I am brought to this screen after i accept the user agreement. http://i3.photobucket.com/albums/y67/overc...am/IMG_0125.jpg I go ahead and format the first drive on that screen and proceed to install windows. After it formats the partition it loads up some neccesary windows files. after that is the first reboot which should get me into windows installation. and thats where the problem begins. instead of booting up into windows it tells me no operating system found. But if i try to boot of just one disk (regard less of which disk i use) they both enter the windows installation sucessfully. basically i cannot continue the installation unless i am using one HD. Ill do anything to get this fixed. Btw my system specs DFi NF4 Lanparty Ultra d 1 gb crucial ballistix amd 3200 Venice x800xl 2 x 250 GB seagates SATA 3 also i am not overclocked in anyway.
  13. Overclockersdream

    Triple Nade Kill While Ringing

    My friend got a triple awp in Italy once. It was 2 headshot and one was low on health. quite impressive. You can do up to 4 kills in one shot with the awp. we have tried it. But everyone has to be perfectly aligned.
  14. Overclockersdream

    Anyone Employed By Dell?

    Hey OCC. I want to know if there is anyone that is employed by dell on this forum. I'm curious to know what Discount are dell employees entitled to when purchasing parts directly from dell?
  15. Overclockersdream

    And The Latest In Dumb Lawsuits....

    It could have just been a practical joke. If he thought that it was due to race, there might have been more to this story.
×