Jump to content


Cespenar

Member Since 18 Mar 2007
Offline Last Active Jun 11 2018 11:26 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: I guess it works.

26 February 2018 - 03:51 PM

Cooler? Yep! Bigger fans!

That duct tape, though. I can see one of two things happening down the track. Dry glue on that lovely GPU or some greasy glue on said GPU.

I wonder if some spirit cleaner will fix that!

Naaah ...... just more duct tape!


In Topic: Water pump fast and slow

23 February 2018 - 08:02 PM

No, you were helpful. I checked the plug and it has 2 wires to the board, and 2 spare holes.

I obviously can't move the plug like a three pin plug, so PWM must definitely be working.

CChalogamer is probably right. I was just in the BIOS but didn't think of that. What I did was put 2x8 gig ram added to my 2x8 gig ram. Didn't work. Different brand. CPU-Z could not see it either. So it went back in my son's replaced tower.

 

Thank you muchly. :thx:


In Topic: Review Question on heat, or cool?

07 February 2018 - 01:22 AM

I salute you both Oh Wise Ones!

Thanks.


In Topic: Tom's hardware login?

19 January 2018 - 05:49 PM

Thanks, Spike, but no! No spam at all. I checked it last night and this morning.


In Topic: Monitor fail

16 January 2018 - 10:18 PM

Can you not order caps online since you know which ones are bad?

Maybe.

First I would have to unsolder them and get a big magnifying glass to read them. And Australia is a small tech client base, so maybe not.

I decided to go new. This new monitor is supposed to be up to 144hz. So far it is 1920 X 1080 at 60hz. Probably needs a driver (on the disc) to go higher than 60hz.