Jump to content


Photo
* * * * * 1 votes

3DMark Competition


  • Please log in to reply
840 replies to this topic

#577 SenitaL

SenitaL

    Human\\Animals are :::Fascinating:::

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1085 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom

Posted 02 December 2009 - 05:59 AM

And... I feel so lucky for being born in Canada. :( Sorry for that, mate.

lol its okay, ill be moving to canada some day anyway! :D Thanks for the Screenshots, they helped clear a few things as to how to approach going up and beyond 4ghz :)

Unfortunaltly though Ive hit that wall which cant be passed no matter what. I Spent All day from the minute i woke up till now (8 hours+ straight) trying to Get 4ghz but its no good. I cant raise the CPU-NB Frequency beyond 2000 at 3.9ghz no matter what i try (Bumping CPU-NB voltage, HT link and Voltage ect..) Tried all the different combinations i could think of from 19.5 multi-205 Fsb all the way to 17.5/229 :mellow:
I Think i've tried every trick in the book, but it wont budge a penny past 3.9 :angry2: its not temps because it never goes above 45C so i guess its because of my DDR2 memory and/or am2+ GX motherboard <_<

Alas.. i Finally yield, i had a good run while it lasted, and now i know my BIOS inside out so ill be much more proficient at overclocking when i upgrade and get my hands on some new hardware. :)

By the way, MSI's new 1.9 BIOS allows you to 'unlock' the 3rd and 4th cores on CPU's, obviously i have no use for that option but have you tried anything like that on your X2?

Posted Image

= MSI DKA790GX Platinum = AMD Phenom II X4 940 BE.=
= ATI HD5870+8800GTX for PhysX=Zalman GT1000,=
= 4GB OCZ ReaperX DDR2 PC-8000=Corsair HX620w,=

= True Black<=||<=Razer: Tarantula,Lachesis,eXactMat =


#578 The Smith

The Smith

    Total Nerd

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4291 posts
  • Gender:Male
  • Location:Quebec, Canada

Posted 02 December 2009 - 06:32 AM

By the way, MSI's new 1.9 BIOS allows you to 'unlock' the 3rd and 4th cores on CPU's, obviously i have no use for that option but have you tried anything like that on your X2?

No that Athlon is my Phenom II X4 965 with two locked cores; didn't you notice it had L3? As for MSI's unlock feature, it's nothing new. Gigabyte, ASUS and many others have this feature for a long time now.


Socket 1366 OC competition - 3DMark Competition - AMD Overclocking Competition
Posted Image
"They should have just called it the Intel Core iAMBROKE." -cirro


#579 SenitaL

SenitaL

    Human\\Animals are :::Fascinating:::

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1085 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom

Posted 02 December 2009 - 06:54 AM

No that Athlon is my Phenom II X4 965 with two locked cores; didn't you notice it had L3? As for MSI's unlock feature, it's nothing new. Gigabyte, ASUS and many others have this feature for a long time now.

DOH My bad! im tired after All that Failed OC'ing :smack: i think i might try the same thing and lock 2 of my cores and see if i can get further in a last attempt at reaching my previous goal (i dont give up easy :P )

Edit: Tried and Failed.. again lol, im off to get some food then to bed... mmm blissful sleeep :sleep:

Edited by SenitaL, 02 December 2009 - 07:20 AM.

Posted Image

= MSI DKA790GX Platinum = AMD Phenom II X4 940 BE.=
= ATI HD5870+8800GTX for PhysX=Zalman GT1000,=
= 4GB OCZ ReaperX DDR2 PC-8000=Corsair HX620w,=

= True Black<=||<=Razer: Tarantula,Lachesis,eXactMat =


#580 Crow47

Crow47

    Certified Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1324 posts
  • Gender:Male

Posted 07 December 2009 - 05:28 PM

It's amazing what an i7 and a V8 can do :)

Posted Image

Posted Image

CrowcompX

Gigabyte X99 UD3P - i7-5820k 4.3GHz - 16GB DDR4 2400 HyperX - Asus Strix 1070  - 500GB m.2 Samsung 850 Evo -

750 Watt eVGA Supernova G2 - Corsair H80i - In Win 303 Black - Win 10 Pro x64 - LG 34" Ultrawide w/Freesync


 


#581 The Smith

The Smith

    Total Nerd

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4291 posts
  • Gender:Male
  • Location:Quebec, Canada

Posted 07 December 2009 - 06:34 PM

Just to confirm, are your cards HD4870s like in your sig? Why does it say 500MHz stock clocks?


Socket 1366 OC competition - 3DMark Competition - AMD Overclocking Competition
Posted Image
"They should have just called it the Intel Core iAMBROKE." -cirro


#582 Crow47

Crow47

    Certified Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1324 posts
  • Gender:Male

Posted 08 December 2009 - 05:12 PM

Yeah, the two 4870's in my sig. It probably says 500mhz because I'm guessing that is the reference clock speed. The clock speed of my particular 4870's (the Sapphire Toxic variety), are stock overclocked to 780mhz.

CrowcompX

Gigabyte X99 UD3P - i7-5820k 4.3GHz - 16GB DDR4 2400 HyperX - Asus Strix 1070  - 500GB m.2 Samsung 850 Evo -

750 Watt eVGA Supernova G2 - Corsair H80i - In Win 303 Black - Win 10 Pro x64 - LG 34" Ultrawide w/Freesync


 


#583 The Smith

The Smith

    Total Nerd

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4291 posts
  • Gender:Male
  • Location:Quebec, Canada

Posted 08 December 2009 - 06:21 PM

Yeah, the two 4870's in my sig. It probably says 500mhz because I'm guessing that is the reference clock speed. The clock speed of my particular 4870's (the Sapphire Toxic variety), are stock overclocked to 780mhz.

The stock clocked HD 4870s are at 750MHz. :) I'm adding you right now. :)

Edit: Oh no... one position ahead of me in Vantage... :( Good job :)

Edited by The Smith, 08 December 2009 - 06:28 PM.


Socket 1366 OC competition - 3DMark Competition - AMD Overclocking Competition
Posted Image
"They should have just called it the Intel Core iAMBROKE." -cirro


#584 road-runner

road-runner

    Posting Machine

  • Folding Member
  • 11335 posts
  • Gender:Male
  • Location:Texas

Posted 08 December 2009 - 07:15 PM

i7-960 water cooling, single gtx 295 stock air cooling...

Posted Image

http://service.futur...?3dm06=12655363

Done this one awhile back with 3-GTS 250s air, phase change on the cpu...

Posted Image

http://service.futur...?3dm06=10986843

I7-6900K Asus X99 Deluxe 2 Corsair Vengeance 32Gb Intel 750 400gb  2- 1080ti

 

sigimage.gif


#585 Crow47

Crow47

    Certified Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1324 posts
  • Gender:Male

Posted 09 December 2009 - 02:57 PM

The stock clocked HD 4870s are at 750MHz. :) I'm adding you right now. :)

Edit: Oh no... one position ahead of me in Vantage... :( Good job :)


My bad, wasn't sure about the 4870's. Hah, just OC a few hundred mhz and I'm sure you'll have me again. But then again I've barely even tried oc'ing my cards...

CrowcompX

Gigabyte X99 UD3P - i7-5820k 4.3GHz - 16GB DDR4 2400 HyperX - Asus Strix 1070  - 500GB m.2 Samsung 850 Evo -

750 Watt eVGA Supernova G2 - Corsair H80i - In Win 303 Black - Win 10 Pro x64 - LG 34" Ultrawide w/Freesync


 


#586 overclocking101

overclocking101

    Member

  • FW Team Member
  • PipPip
  • 173 posts
  • Gender:Male
  • Location:vermont

Posted 09 December 2009 - 04:04 PM

heres my 3dmark vantage with my 8800gt

http://service.futur...re?3dmv=1672960

Attached Thumbnails

  • 3dmv.jpg

I5-655K--GTX280 1gb--Asus P7P55D Deluxe--4GB Mushkin Redlines 1600MHZ-CORSAIR 950TX custom sleeved, win 7 64

#587 road-runner

road-runner

    Posting Machine

  • Folding Member
  • 11335 posts
  • Gender:Male
  • Location:Texas

Posted 09 December 2009 - 05:12 PM

i7 960 water and 2-8800GS stock air coolers...

Posted Image

http://service.futur...reResultType=14

I7-6900K Asus X99 Deluxe 2 Corsair Vengeance 32Gb Intel 750 400gb  2- 1080ti

 

sigimage.gif


#588 xchrissypoox

xchrissypoox

    Not new member.

  • Members
  • PipPipPip
  • 846 posts
  • Gender:Male
  • Location:Texas

Posted 10 December 2009 - 09:07 PM

http://valid.canardp...c.php?id=876220

Posted Image
Decided to edge out rourkchris for the top spot for yellow in '06 now that I lapped my cooler (which made a HUGE difference in my case) and got my 5870.

Edited by xchrissypoox, 11 December 2009 - 12:35 PM.

Posted Image