Jump to content


Photo
- - - - -

Why won't my avatar change?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Rofltroll

Rofltroll

    Kowalski! Options!

  • Members
  • PipPip
  • 439 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania

Posted 09 April 2012 - 01:18 AM

I wanted a new picture for my avatar yet i still have this guy watching eerily at his monitor. I've set another one yet nothing.

mobo: Gigabyte X58 UD3R.
CPU: i7 920 @ 3.4 GHz 1.2v. == Chilled by Titan Fenrir Evo ==
video: Inno3D nVidia GTX 470 @ 775/1550/1775.
RAM: OCZ Gold 2x2GB @ 1440 CL7 1.65v.
HDD: Cheap-O HDD.
PSU: Corsair 650TX.
case: NZXT Hades.


#2 Knight_72

Knight_72

    Total Nerd

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4144 posts
  • Gender:Male
  • Location:South Africa

Posted 09 April 2012 - 01:44 AM

I wanted a new picture for my avatar yet i still have this guy watching eerily at his monitor. I've set another one yet nothing.


Im seeing a dragon, did it come right ?
My Rig :
i7 4770K | Corsair H105 
ASUS Maximus VI Hero | ASUS GTX780 Ti
Corsair Vengeance Pro 2133MHz 2x4Gb | Corsair AX860i
Cooler Master Storm Trooper | Seagate Barracuda 2Tb 
Also known as Nyt Ryda and Midnight Rider

#3 Andrewr05

Andrewr05

    I'll be whatever I wanna do!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 11560 posts
  • Gender:Male
  • Location:Perkinsville, VT

Posted 09 April 2012 - 03:34 AM

Maybe clear your browser cache?

ona5.png

Rig specs:

Spoiler

#4 Knight_72

Knight_72

    Total Nerd

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4144 posts
  • Gender:Male
  • Location:South Africa

Posted 09 April 2012 - 03:45 AM

It changed back to the guy watching eerily at his monitor
I have cleared/removed your avatar. Set a new one and it should be good to go :)
My Rig :
i7 4770K | Corsair H105 
ASUS Maximus VI Hero | ASUS GTX780 Ti
Corsair Vengeance Pro 2133MHz 2x4Gb | Corsair AX860i
Cooler Master Storm Trooper | Seagate Barracuda 2Tb 
Also known as Nyt Ryda and Midnight Rider

#5 Rofltroll

Rofltroll

    Kowalski! Options!

  • Members
  • PipPip
  • 439 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania

Posted 09 April 2012 - 08:17 AM

Well this is just plain weird.

mobo: Gigabyte X58 UD3R.
CPU: i7 920 @ 3.4 GHz 1.2v. == Chilled by Titan Fenrir Evo ==
video: Inno3D nVidia GTX 470 @ 775/1550/1775.
RAM: OCZ Gold 2x2GB @ 1440 CL7 1.65v.
HDD: Cheap-O HDD.
PSU: Corsair 650TX.
case: NZXT Hades.


#6 Rofltroll

Rofltroll

    Kowalski! Options!

  • Members
  • PipPip
  • 439 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania

Posted 09 April 2012 - 08:19 AM

Cleared cache, worked, thanks.

mobo: Gigabyte X58 UD3R.
CPU: i7 920 @ 3.4 GHz 1.2v. == Chilled by Titan Fenrir Evo ==
video: Inno3D nVidia GTX 470 @ 775/1550/1775.
RAM: OCZ Gold 2x2GB @ 1440 CL7 1.65v.
HDD: Cheap-O HDD.
PSU: Corsair 650TX.
case: NZXT Hades.