Jump to content


Photo
- - - - -

Dang you AMD! HD 7970 here I come


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 El_Capitan

El_Capitan

    Even the sun goes down

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6449 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somerville, MA

Posted 27 February 2012 - 08:18 AM

I traded up to a MSI GTX 580 1.5GB + $205 with something that I got for $90. Now someone wants me to trade me for it for his MSI HD 7970 3GB + $100. :mfp:

Looks like I'll be playing with AMD drivers again. I can't let go of a $425 HD 7970 (after $30 spent in shipping costs), even though that's probably the price it'll be in a few months after Nvidia release their new line of graphics cards.

#2 Nyt_Ryda

Nyt_Ryda

    Total Nerd

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 4246 posts
  • Gender:Male
  • Location:South Africa

Posted 27 February 2012 - 08:30 AM

I traded up to a MSI GTX 580 1.5GB + $205 with something that I got for $90. Now someone wants me to trade me for it for his MSI HD 7970 3GB + $100. :mfp:

Looks like I'll be playing with AMD drivers again. I can't let go of a $425 HD 7970 (after $30 spent in shipping costs), even though that's probably the price it'll be in a few months after Nvidia release their new line of graphics cards.


Welcome back to the Dark Side :evilgrin:
I also found a good deal (well, in South Africa its about as best a deal as you'll get over here :P ) so Im going to receive my second one soon :)

i7 4770K | Corsair H105

ASUS Maximus VI Hero | ASUS GTX780 Ti
Corsair Vengeance Pro 2400MHz 4x4Gb | Corsair AX860i
Cooler Master Storm Trooper | Seagate Barracuda 2Tb


#3 El_Capitan

El_Capitan

    Even the sun goes down

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6449 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somerville, MA

Posted 27 February 2012 - 08:37 AM

Welcome back to the Dark Side :evilgrin:
I also found a good deal (well, in South Africa its about as best a deal as you'll get over here :P ) so Im going to receive my second one soon :)

Geez Nyt, your rig is gonna fly. Seriously, you need triple 2560 x 1600 monitors for eyefinity next. :P

#4 El_Capitan

El_Capitan

    Even the sun goes down

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6449 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somerville, MA

Posted 27 February 2012 - 09:04 AM

Looks like the deal is done. The HD 7970 is on the way.

#5 Waco

Waco

    Lab Rat 2

  • Reviewer
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 15204 posts
  • Gender:Male
  • Location:Los Alamos, NM

Posted 27 February 2012 - 09:05 AM

Good luck with the drivers. :lol:

Posted Image

Booyah.


#6 El_Capitan

El_Capitan

    Even the sun goes down

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6449 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somerville, MA

Posted 27 February 2012 - 09:09 AM

Good luck with the drivers. :lol:

Yeah, don't get me started. :(

#7 Waco

Waco

    Lab Rat 2

  • Reviewer
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 15204 posts
  • Gender:Male
  • Location:Los Alamos, NM

Posted 27 February 2012 - 09:31 AM

I still haven't figured out why it seems like every other driver release breaks CCC so it won't open. :lol:

Posted Image

Booyah.


#8 Nyt_Ryda

Nyt_Ryda

    Total Nerd

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 4246 posts
  • Gender:Male
  • Location:South Africa

Posted 27 February 2012 - 09:33 AM

Good luck with the drivers. :lol:


I havent had many problems with them ...

I still haven't figured out why it seems like every other driver release breaks CCC so it won't open. :lol:


Maybe because they arent optimized for your dust old cards ? :P You seriously need to upgrade :lol:

i7 4770K | Corsair H105

ASUS Maximus VI Hero | ASUS GTX780 Ti
Corsair Vengeance Pro 2400MHz 4x4Gb | Corsair AX860i
Cooler Master Storm Trooper | Seagate Barracuda 2Tb


#9 El_Capitan

El_Capitan

    Even the sun goes down

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6449 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somerville, MA

Posted 27 February 2012 - 09:34 AM

I still haven't figured out why it seems like every other driver release breaks CCC so it won't open. :lol:

I just do a complete uninstall of AMD drivers and CCC, along with one more uninstall with Driver Sweeper and install everything along with registry edits. The surest way to do it from my experience, but it's annoying to have to do it that way.

#10 Waco

Waco

    Lab Rat 2

  • Reviewer
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 15204 posts
  • Gender:Male
  • Location:Los Alamos, NM

Posted 27 February 2012 - 09:34 AM

Maybe because they arent optimized for your dust old cards ? :P You seriously need to upgrade :lol:

They do it with my new 5970 and BluePanda's 6970 too...so yeah. Shut up. :lol:

Posted Image

Booyah.


#11 El_Capitan

El_Capitan

    Even the sun goes down

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6449 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somerville, MA

Posted 27 February 2012 - 09:35 AM

They do it with my new 5970 and BluePanda's 6970 too...so yeah. Shut up. :lol:

Ah, so that's what ya got. Your sig needs an update!

#12 Waco

Waco

    Lab Rat 2

  • Reviewer
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 15204 posts
  • Gender:Male
  • Location:Los Alamos, NM

Posted 27 February 2012 - 09:38 AM

Ah, so that's what ya got. Your sig needs an update!

Indeed. It'll have to wait till my 2600 gets replaced though. :lol:

Posted Image

Booyah.