Jump to content


Photo
- - - - -

cant access OCC without using a a proxy.


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 damian

damian

    Nerd Life

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2760 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tx

Posted 25 May 2011 - 05:44 AM

At first i thought OCC was down, but then after using the dfeojm (Down for everyone or just me) i guess i really cant get into the site.

If i use a proxy i can access it just fine though.

#2 Nerm

Nerm

    OCC Beefcake

  • Forum Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9640 posts
  • Gender:Male
  • Location:Madison, IN

Posted 25 May 2011 - 06:07 AM

Do you get an error message or just a blank page?

Rig #1 :: Q6600 @ 3.8Ghz :: 2x HD4850 Crossfire :: Asus P5K3 Premium Black Pearl ::

Rig #2 :: i7-3930K @ 4Ghz :: 32GB G.Skill Ripjaws Z Series :: Evga GTX 670 :: Asus P9X79 Pro :: OCZ Vertex 256GB SSD ::
HTPC :: 4850e :: HD2600xt :: Gigabyte GA-MA78GM-S2H :: 1TB Storage ::
OCC Site Rules :: Site Help FAQ :: Extreme Cooling FAQ :: OCC Benchmark Team


#3 wevsspot

wevsspot

    The Pain of Being a Razorback Fan.....

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 15768 posts
  • Gender:Male
  • Location:NW Arkansas

Posted 25 May 2011 - 06:11 AM

Are you trying to access from a work pc (i.e. company pc), school pc or a personal pc on your own network?

From the command prompt can you ping www.overclockersclub.com, and if so does the ping command go through or timeout?
10804750996_f1dd23d20e_o.jpg

 


#4 damian

damian

    Nerd Life

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2760 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tx

Posted 25 May 2011 - 07:20 AM

@Nerm - I get an error

The connection has timed out
The server at www.overclockersclub.com is taking too long to respond.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.


@Wevsspot - On my own network. CMD Result - Request timed out (over and over again)


PS. Even if i disable my firewall, i still cant access the site

Edited by damian, 25 May 2011 - 07:23 AM.


#5 wevsspot

wevsspot

    The Pain of Being a Razorback Fan.....

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 15768 posts
  • Gender:Male
  • Location:NW Arkansas

Posted 25 May 2011 - 07:36 AM

Damian,

From command prompt run a trace route;

"tracert www.overclockersclub.com" without the quotations of course...............

Let see if we can determine at what hop it's failing.
10804750996_f1dd23d20e_o.jpg

 


#6 damian

damian

    Nerd Life

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2760 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tx

Posted 25 May 2011 - 08:10 AM

Alright, here we go.


1 * * * Request timed out.
2 14 ms 10 ms 9 ms gig2-1-5.lardtxhe-rtr1.stx.rr.com [24.170.64.41]

3 37 ms 19 ms 21 ms gig4-0-0.dllatxl3-rtr1.texas.rr.com [72.179.205.
116]
4 20 ms 21 ms 21 ms ae-4-0.cr0.dfw10.tbone.rr.com [66.109.6.88]
5 23 ms 21 ms 22 ms ae-1-0.pr0.dfw10.tbone.rr.com [66.109.6.179]
6 117 ms 214 ms 214 ms te9-4.mpd01.dfw03.atlas.cogentco.com [154.54.11.
49]
7 20 ms 21 ms 21 ms te2-4.mpd01.dfw01.atlas.cogentco.com [154.54.6.6
5]
8 34 ms 34 ms 31 ms te0-2-0-1.mpd22.mci01.atlas.cogentco.com [154.54
.5.158]
9 43 ms 44 ms 43 ms te0-1-0-2.mpd22.ord01.atlas.cogentco.com [154.54
.3.201]
10 46 ms 46 ms 47 ms te3-2.ccr01.sbn01.atlas.cogentco.com [154.54.25.
61]
11 50 ms 50 ms 50 ms te3-3.ccr01.ind01.atlas.cogentco.com [154.54.3.3
0]
12 56 ms 57 ms 74 ms te3-1.ccr01.cmh02.atlas.cogentco.com [154.54.24.
254]
13 59 ms 59 ms 63 ms 38.104.22.78
14 56 ms 53 ms 53 ms ten7-2.core-2.xlhost.com [206.222.25.134]
15 53 ms 54 ms 53 ms 9e.19.de.static.xlhost.com [206.222.25.158]
16 56 ms 53 ms 53 ms aa.84.b6.static.xlhost.com [207.182.132.170]

Trace complete.

#7 wevsspot

wevsspot

    The Pain of Being a Razorback Fan.....

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 15768 posts
  • Gender:Male
  • Location:NW Arkansas

Posted 25 May 2011 - 11:47 AM

are you behind a router or connected directly to a modem?
10804750996_f1dd23d20e_o.jpg

 


#8 wevsspot

wevsspot

    The Pain of Being a Razorback Fan.....

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 15768 posts
  • Gender:Male
  • Location:NW Arkansas

Posted 25 May 2011 - 11:53 AM

Either way, the first hop should be going from your PC to your router or modem. In your case it's timing out for some reason. Try a tracert again, but this time trace to something like www.google.com
10804750996_f1dd23d20e_o.jpg

 


#9 wevsspot

wevsspot

    The Pain of Being a Razorback Fan.....

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 15768 posts
  • Gender:Male
  • Location:NW Arkansas

Posted 25 May 2011 - 12:06 PM

Frankly, I think you've got a nasty intercepting your outbound traffic between your pc and the router or modem..........................
10804750996_f1dd23d20e_o.jpg

 


#10 wormy

wormy

    I overclock b4 I think Iii|; )'

  • Members
  • PipPipPip
  • 563 posts
  • Gender:Male
  • Location:North Carolina

Posted 25 May 2011 - 01:56 PM

Do you use fasterfox? if so disable it when coming to OCC and see if that works. I had that problem once before and it was because of faster fox trying to many connections and the server not responding or rejecting because of that.

Edited by wormy, 25 May 2011 - 02:22 PM.

Phenom II 925 @ 3.9GHz
Gigabyte GA-990FXA-UD3
Corsair Vengeance @1488 Timings of 9-9-9-24-1T
Sapphire 5850 Toxic
Cooler Master CM690, Samsung Sync Master 2232BW plus
Razer Death Adder, Dell USB Keyboard

Posted Image

#11 damian

damian

    Nerd Life

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2760 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tx

Posted 16 June 2011 - 05:06 PM

I dont have that addon.

Any other ideas :/

#12 bishop245

bishop245

    So broke I can't even pay attention.

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9810 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oklahoma

Posted 16 June 2011 - 06:03 PM

I agree with Wev I think you have something blocking you on your router or modem since you haven't said which you were behind. Did you try the tracert www.google.com like Wev asked, and did the first hop time out like here? Do you have access to your router setup, and does anybody else that may be blocking you on purpose? The are lots of other questions I am sure, but I aint that great with networking. If you answer a few of the newer questions it would help us help you. :thumbsup: