Jump to content


Photo
- - - - -

Diablo 3


  • Please log in to reply
774 replies to this topic

#73 bp9801

bp9801

    Please press any key to continue

  • News Editor
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7903 posts
  • Gender:Male
  • Location:Deming, NM

Posted 12 May 2011 - 02:32 PM

Video looking at the companion classes.

AMD Phenom II X6 1075T @ 3.6GHz - ASUS M4A88TD-V EVO - EVGA GTX 770 2GB
G.Skill 8GB DDR3-1600 - OCZ Agility 4 128GB SSD - Seagate 500GB + 750GB - WD 1TB - Cooler Master SPH 1050W
ASUS Xonar Xense + Sennheiser PC-350 Xense Edition + Sennheiser HD-280 Pro + HD-555 - Thermolab BARAM 2010 - Cooler Master HAF XM

Follow OCC on facebook.png
fqIbpPl.png


#74 ClayMeow

ClayMeow

    Member Title Exceeds Member Title Character Limit

  • Review Editor
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 19293 posts
  • Gender:Male
  • Location:Long Island, NY

Posted 18 May 2011 - 03:32 PM

Video looking at the companion classes.


Official Page that contains a working video

CMt.png
- Steam - Raptr - Xfire - GameSpot - Kongregate - IGN Blog -
- ASUS P8Z77-V Deluxe - i7 3770k - NVIDIA GTX 770 - 2x8GB Mushkin Redline DDR3-1866MHz -
::: Follow OCC on facebook.png ::: OCC Xfire Clan ::: OCC Steam Community Group ::: OCC Rules :::

::: OCC E3 2013 Awards ::: CES 2013 ::: COMPUTEX 2010 :::

::: Razer Sabertooth Review ::: Watch Dogs Review :::


#75 flareback

flareback

    justified through faith

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1759 posts
  • Gender:Male
  • Location:SC, USA

Posted 18 May 2011 - 04:44 PM

I can't wait for this game. I really enjoyed D2
Primary Rig - Intel core i7 920 | Gigabyte EX58 UD4P | 6 GB DDR3 1333 | Sapphire Radeon HD 4850
Secondary Rig - 20 inch iMac | 2.4 Ghz Intel Core 2 Duo | 2 GB DDR2 RAM
Mobile Rig - Asus Eee pc 1000 - 1.6Ghz intel atom | 40Gig SSD | Ubuntu Netbook Remix

#76 NikolaT

NikolaT

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 279 posts
  • Gender:Male
  • Location:Redmond, Washington

Posted 19 May 2011 - 10:05 AM

If Blizzard holds up to their acclaimed standards, it should be AWESOME. Personally I can't wait :D
*insert wise quote here*

#77 AZNguyen

AZNguyen

    Melting pot of friendship

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7888 posts
  • Gender:Male
  • Location:FL

Posted 25 May 2011 - 11:58 AM

Runestone effects on Skills/Spells

Gaming || Intel i7 3770K || Gigabyte Z68X-UD3H-B3 || G.Skill 2x 4GB || EVGA GTX 680 2 GB || Corsair TX750 V2 ||

|| 3x Dell UltraSharp U2312HM || Corsair Vengeance K90 || Logitech G700s || Audio-gd NFB 15.32 || Hifiman HE400 ||

HTPC || Intel Celeron G530 || Gigabyte Z68MA-D2H-B3 || G.Skill 4GB || CM Elite 460W ||

NAS || Intel Pentium G630 || Gigabyte Z68MA-D2H-B3 || G.Skill 16GB || Corsair CX430 || IBM M1015 || 21 TB Storage ||


#78 AZNguyen

AZNguyen

    Melting pot of friendship

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7888 posts
  • Gender:Male
  • Location:FL

Posted 01 August 2011 - 08:58 AM

Diablo 3 Beta Announcement

Make sure you are opt-ed in for beta on Battle.Net for a chance to get an invite. It has Co-Op, rarly ACT 1 quests, auction house, and etc in the beta build.


Diablo 3 Press Event Visit (Well put together report from DiabloFans.com)

=================================

Diablo III Hands-On Preview - Real Money in a Virtual World (Gamespot video interview, not on just auction, other aspects of the game)

Diablo 3 to feature player-to-player real money auction house for virtual items (also has a regular in-game currency auction house)

Is this their answer to combating gold/item spammers :D

I like the idea of an Auction House (in-game currency), so many scammers on Diablo 2. People who swap out items with look-a-likes or one with lower stats than originally shown.

Another thing to take note is gold in Diablo 2 wasn't really important to have other than to pay for repairs. I wonder how they will change the currency market to fund the Auction House economy and Person to Person traded with/without gold in trade windows.


No mods for Diablo 3

"For a variety of gameplay and security reasons, we will not be supporting bots or mods in Diablo III, and they’ll be expressly prohibited by our terms of use for the game."


Diablo 3 cannot be played offline

Nothing strange to see with recent Blizzard games.


Diablo III Beta Video Preview (IGN)

Edited by Krazyxazn, 01 August 2011 - 10:51 AM.

Gaming || Intel i7 3770K || Gigabyte Z68X-UD3H-B3 || G.Skill 2x 4GB || EVGA GTX 680 2 GB || Corsair TX750 V2 ||

|| 3x Dell UltraSharp U2312HM || Corsair Vengeance K90 || Logitech G700s || Audio-gd NFB 15.32 || Hifiman HE400 ||

HTPC || Intel Celeron G530 || Gigabyte Z68MA-D2H-B3 || G.Skill 4GB || CM Elite 460W ||

NAS || Intel Pentium G630 || Gigabyte Z68MA-D2H-B3 || G.Skill 16GB || Corsair CX430 || IBM M1015 || 21 TB Storage ||


#79 edwardquilo

edwardquilo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 78 posts
  • Gender:Male
  • Location:Singapore

Posted 01 August 2011 - 09:09 AM

Too bad I can't play this without an internet connection. My wi-fi signal is terrible.
Intel G620 @2.6GHz | Asus P8Z77M-Pro
G.Skill PC3-10600 4GB(2x) DDR3-1333 | Xigmatek Dragoon
AMD Reference 6950 2GB | OCZ Octane S2 128GB SSD | Hitachi 2TB 7200rpm
OCZ ModXtreme Pro 700W | Silverstone SG02B-F

#80 AZNguyen

AZNguyen

    Melting pot of friendship

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7888 posts
  • Gender:Male
  • Location:FL

Posted 01 August 2011 - 09:17 AM

Too bad I can't play this without an internet connection. My wi-fi signal is terrible.

Are you able to use an ethernet cable with your setup? Perhaps a Wi-Fi Repeater?

Edited by Krazyxazn, 01 August 2011 - 09:24 AM.

Gaming || Intel i7 3770K || Gigabyte Z68X-UD3H-B3 || G.Skill 2x 4GB || EVGA GTX 680 2 GB || Corsair TX750 V2 ||

|| 3x Dell UltraSharp U2312HM || Corsair Vengeance K90 || Logitech G700s || Audio-gd NFB 15.32 || Hifiman HE400 ||

HTPC || Intel Celeron G530 || Gigabyte Z68MA-D2H-B3 || G.Skill 4GB || CM Elite 460W ||

NAS || Intel Pentium G630 || Gigabyte Z68MA-D2H-B3 || G.Skill 16GB || Corsair CX430 || IBM M1015 || 21 TB Storage ||


#81 edwardquilo

edwardquilo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 78 posts
  • Gender:Male
  • Location:Singapore

Posted 01 August 2011 - 10:51 AM

Are you able to use an ethernet cable with your setup? Perhaps a Wi-Fi Repeater?

Yep, I can use a cable, although I'll have to do that in the living room though.
Intel G620 @2.6GHz | Asus P8Z77M-Pro
G.Skill PC3-10600 4GB(2x) DDR3-1333 | Xigmatek Dragoon
AMD Reference 6950 2GB | OCZ Octane S2 128GB SSD | Hitachi 2TB 7200rpm
OCZ ModXtreme Pro 700W | Silverstone SG02B-F

#82 AZNguyen

AZNguyen

    Melting pot of friendship

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7888 posts
  • Gender:Male
  • Location:FL

Posted 01 August 2011 - 11:11 AM

Yep, I can use a cable, although I'll have to do that in the living room though.

If you don't want to route it through the living room, then your only two options are routing it in the attic (if you aren't in an apartment) or use a Wi-Fi Repeater to strengthen the signal.

Edited by Krazyxazn, 01 August 2011 - 11:11 AM.

Gaming || Intel i7 3770K || Gigabyte Z68X-UD3H-B3 || G.Skill 2x 4GB || EVGA GTX 680 2 GB || Corsair TX750 V2 ||

|| 3x Dell UltraSharp U2312HM || Corsair Vengeance K90 || Logitech G700s || Audio-gd NFB 15.32 || Hifiman HE400 ||

HTPC || Intel Celeron G530 || Gigabyte Z68MA-D2H-B3 || G.Skill 4GB || CM Elite 460W ||

NAS || Intel Pentium G630 || Gigabyte Z68MA-D2H-B3 || G.Skill 16GB || Corsair CX430 || IBM M1015 || 21 TB Storage ||


#83 edwardquilo

edwardquilo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 78 posts
  • Gender:Male
  • Location:Singapore

Posted 02 August 2011 - 06:22 AM

If you don't want to route it through the living room, then your only two options are routing it in the attic (if you aren't in an apartment) or use a Wi-Fi Repeater to strengthen the signal.

Thanks. That wi-fi repeater option sounds interesting.
Intel G620 @2.6GHz | Asus P8Z77M-Pro
G.Skill PC3-10600 4GB(2x) DDR3-1333 | Xigmatek Dragoon
AMD Reference 6950 2GB | OCZ Octane S2 128GB SSD | Hitachi 2TB 7200rpm
OCZ ModXtreme Pro 700W | Silverstone SG02B-F

#84 edwardquilo

edwardquilo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 78 posts
  • Gender:Male
  • Location:Singapore

Posted 02 August 2011 - 08:28 AM

There's a new beta gameplay video, check it out. I really like the ranged (flame) attack of the Wizard, the poor monsters didn't stand a chance against it.
Intel G620 @2.6GHz | Asus P8Z77M-Pro
G.Skill PC3-10600 4GB(2x) DDR3-1333 | Xigmatek Dragoon
AMD Reference 6950 2GB | OCZ Octane S2 128GB SSD | Hitachi 2TB 7200rpm
OCZ ModXtreme Pro 700W | Silverstone SG02B-F