Jump to content


Photo
- - - - -

First Dice Setup


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 gotdamojo06

gotdamojo06

    burrr...cpu is cold

  • Reviewer
  • PipPipPipPipPip
  • 2103 posts
  • Gender:Male
  • Location:Michigan

Posted 04 November 2008 - 09:48 PM

Well, this is my first DICE setup.

I just wanted to share my experience with everyone here :)

I used...
GA-P35-DQ6
E6850 (lapped)
2x2GB Geil EvoOne DDR2
Diamond HD4870 1GB
850W OCZ PSU
250GB WD HDD

I think that my first time went fairly well...I was dissapointed in the fact that I was unable to get around 550MHz FSB, maybe I was just expecting too much...I dont know, but here are the juicy pictures :)

Here is my make shift table in the garage, its a piece of plywood atop a garbage can :) what works is what works! :D
Posted ImagePosted Image Posted ImagePosted Image

Gotta love the fog...
Posted ImagePosted Image Posted ImagePosted Image

Nice low temps!
Posted Image

The only sign of frost anywhere...
Posted Image

Clean up time...
Posted Image Posted ImagePosted Image
(Dont mind that last picture, I was a little tipsy and couldnt hold the camera still...)


I will post some screen shots once I get a minute to restart the computer with the HDD I used in my main rig.

The highest I was able to get was 4701MHz on the E6850

This was a trial run, to make sure that I had the insulation down good and to make sure I knew what the hell I was doing :) I will be using an ASUS Maximus Extreme with an E8400. Wish me luck!

Posted Image OCC|GOTDAMOJO06 - Reviewer
Posted Image
5226MHz


#2 ekiM

ekiM

    I need help in BF:BC2

  • Members
  • PipPipPip
  • 663 posts
  • Gender:Male
  • Location:London, ON

Posted 04 November 2008 - 09:57 PM

Dry Ice and Corona's, I like your style!

-Nice job, what type of putty did you place around the socket?
"Why is it that when you take advantage of a tax break, you're a smart businessman, but if you take advantage of something you need to not be hungry (food stamps), you're a moocher?" Jon Stewart

#3 damian

damian

    Nerd Life

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2760 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tx

Posted 04 November 2008 - 09:58 PM

Nice run, seems like a good chip you have their.

#4 gotdamojo06

gotdamojo06

    burrr...cpu is cold

  • Reviewer
  • PipPipPipPipPip
  • 2103 posts
  • Gender:Male
  • Location:Michigan

Posted 04 November 2008 - 10:09 PM

3 layers of foil pipe wrap with clear nail polish on the PCB :D

Thank you guys...beats the suicide that I had with it before of 4005MHz :)

Posted Image OCC|GOTDAMOJO06 - Reviewer
Posted Image
5226MHz


#5 HITandRUN

HITandRUN

    WTF is this?

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4800 posts
  • Gender:Male
  • Location:NY

Posted 04 November 2008 - 10:12 PM

Very nice set up! Great work! You are hooked now! Next thing is LN2! :lol:

#6 Xtreme Gamer

Xtreme Gamer

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts

Posted 05 November 2008 - 12:17 AM

Well, this is my first DICE setup.

I just wanted to share my experience with everyone here :)

I used...
GA-P35-DQ6
E6850 (lapped)
2x2GB Geil EvoOne DDR2
Diamond HD4870 1GB
850W OCZ PSU
250GB WD HDD

I think that my first time went fairly well...I was dissapointed in the fact that I was unable to get around 550MHz FSB, maybe I was just expecting too much...I dont know, but here are the juicy pictures :)

Here is my make shift table in the garage, its a piece of plywood atop a garbage can :) what works is what works! :D
Posted ImagePosted Image Posted ImagePosted Image

Gotta love the fog...
Posted ImagePosted Image Posted ImagePosted Image

Nice low temps!
Posted Image

The only sign of frost anywhere...
Posted Image

Clean up time...
Posted Image Posted ImagePosted Image
(Dont mind that last picture, I was a little tipsy and couldnt hold the camera still...)


I will post some screen shots once I get a minute to restart the computer with the HDD I used in my main rig.

The highest I was able to get was 4701MHz on the E6850

This was a trial run, to make sure that I had the insulation down good and to make sure I knew what the hell I was doing :) I will be using an ASUS Maximus Extreme with an E8400. Wish me luck!

Looking forward to hearing your results on e8500 :thumbs-up:

#7 slick2500

slick2500

    mmm beer

  • Folding Member
  • 2139 posts
  • Gender:Male
  • Location:Box Elder SD

Posted 05 November 2008 - 12:24 AM

I should do this with my E2140 :lol:

Main Rig AMD FX 6300 @4.8Ghz Asus Sabertooth 990FX R2 Team Dark 2x4GB DDR3 1600 9-9-9-24 Dual Sapphire Radeon Vapor-X R9 270X Enermax Coenus Corsair TX850 PSU Swiftech Apogee GTX Swiftech MCR220-QP Swiftech MCP655-B

Backup Rig AMD Phenom 8650 Asus M3N78-VM 4GB DDR2 Nvidia Geforce 8200 Thermaltake 450w PSU Cheap Beige Case

 

 

WARDOZERX - My friend's I am here to warn you that should you ever stumble across a website with top notch "content" on the front page that just so happens to be sorted by a rating system, please. Please, for the love of all that is good in this world. DO NOT GO TO THE LAST PAGE! What has been seen, cannot be unseen  :whoa:

#8 HITandRUN

HITandRUN

    WTF is this?

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4800 posts
  • Gender:Male
  • Location:NY

Posted 05 November 2008 - 12:54 AM

I should do this with my E2140 :lol:



Let me know if you need a DICE pot. I made the above pot and used a few times. Working really great!

#9 Nerm

Nerm

    OCC Beefcake

  • Forum Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9698 posts
  • Gender:Male
  • Location:Madison, IN

Posted 05 November 2008 - 05:14 AM

Very nice run! I love the one half empty corona i the first pic and then like 5 empty ones in the 6th pic. :lol:

Rig #1 :: Q6600 @ 3.8Ghz :: 2x HD4850 Crossfire :: Asus P5K3 Premium Black Pearl ::

Rig #2 :: i7-3930K @ 4Ghz :: 32GB G.Skill Ripjaws Z Series :: Evga GTX 670 :: Asus P9X79 Pro :: OCZ Vertex 256GB SSD ::
HTPC :: 4850e :: HD2600xt :: Gigabyte GA-MA78GM-S2H :: 1TB Storage ::
OCC Site Rules :: Site Help FAQ :: Extreme Cooling FAQ :: OCC Benchmark Team