Jump to content


Photo
- - - - -

Cisco E3200 FTP Setup


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Onion

Onion

    OCC Lawyer

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4166 posts
  • Gender:Male
  • Location:University of North Florida

Posted 15 September 2013 - 05:47 PM

I'm trying to setup FTP on my Cisco E3200. I managed to set up a flash drive to work as a network drive hooked up to my router, which worked with no issue. However, when I try to set up the FTP feature, it doesn't connect. I'm using the right port (21), and I'm connecting with the IP address that my router provided me. 

 

Any tips? I'd like to get this set up to work like my own little dropbox. 

 

I'm trying to connect from my android phone and I'm using ES File Explorer.

 

Edit: My phone says "Error, can not find the FTP (XX.XXX.XXX.XXX) server." 

XX.XXX.XXX.XXX is the IP which I've hidden. 


Edited by Onion, 15 September 2013 - 05:59 PM.

Rig 1: Q9450 @ 4.0 â–º P45-UD3R â–º GTX 275 â–º 2 x 2 G Series â–º 2x Raptor 150 â–º Truepower Quattro 1kw â–º WC'd â–º 3d Aurora 570
Rig 2: Q6700 @ 4.0 â–º 780i â–º 8800 GTS 512 â–º 4 x 1 Tracers â–º 2 x 640GB AAKS â–º Corsair 650TX â–º Temp. Stock Cooling â–º Antec 900
Rig 3: E2200 â–º P35-DS3L â–º 2900 ICEQ â–º 2 x 1GB Ballistix â–º WD 320 â–º Antec Earthwatts 380 â–º Stock Cooling â–º Ultra Armor
Rig 4: E2160 â–º P35-DS3L â–º 8400 GT â–º 2 x 1GB ballistix â–º WD 320 â–º Antec Earthwatts 430 â–º Stock Cooling â–º Custom Case
OCC - Home of the Potato Overclock


#2 Onion

Onion

    OCC Lawyer

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4166 posts
  • Gender:Male
  • Location:University of North Florida

Posted 15 September 2013 - 06:20 PM

Never mind... I hit enabled for the FTP server in the settings and I guess the selection didn't stick. I looked at it all from the beginning and noticed that it was on disabled. Flicked it to enabled, saved, tried to load the FTP, and it works. Woohoo, free dropbox! :D 


Rig 1: Q9450 @ 4.0 â–º P45-UD3R â–º GTX 275 â–º 2 x 2 G Series â–º 2x Raptor 150 â–º Truepower Quattro 1kw â–º WC'd â–º 3d Aurora 570
Rig 2: Q6700 @ 4.0 â–º 780i â–º 8800 GTS 512 â–º 4 x 1 Tracers â–º 2 x 640GB AAKS â–º Corsair 650TX â–º Temp. Stock Cooling â–º Antec 900
Rig 3: E2200 â–º P35-DS3L â–º 2900 ICEQ â–º 2 x 1GB Ballistix â–º WD 320 â–º Antec Earthwatts 380 â–º Stock Cooling â–º Ultra Armor
Rig 4: E2160 â–º P35-DS3L â–º 8400 GT â–º 2 x 1GB ballistix â–º WD 320 â–º Antec Earthwatts 430 â–º Stock Cooling â–º Custom Case
OCC - Home of the Potato Overclock


#3 bishop245

bishop245

    So broke I can't even pay attention.

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oklahoma

Posted 16 September 2013 - 07:48 PM

Nice trick you got there.



#4 Prunes

Prunes

    Geek

  • News Editor
  • PipPipPip
  • 866 posts
  • Gender:Male
  • Location:Denmark

Posted 17 September 2013 - 10:14 AM

Nice trick you got there.

+1 Onion, you truly are extraordinary at finding solutions to tough problems!


Formerly known as Ecofriendly

My rig:

Mobo: Asus P8Z68 Pro Gen 3
CPU: Intel i5 2500k @ 4.3
CPU Cooler: Corsair H100i with 2x Corsair SP 120 Quiet Edition
GPU: MSI GTX 670 Power Edition
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: WD Cavier Black 1TB
PSU: Corsair AX860i
Case: Fractal Design R4 Black

 


#5 Onion

Onion

    OCC Lawyer

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4166 posts
  • Gender:Male
  • Location:University of North Florida

Posted 18 September 2013 - 04:18 AM

It was a true brain teaser! :teehee:


Rig 1: Q9450 @ 4.0 â–º P45-UD3R â–º GTX 275 â–º 2 x 2 G Series â–º 2x Raptor 150 â–º Truepower Quattro 1kw â–º WC'd â–º 3d Aurora 570
Rig 2: Q6700 @ 4.0 â–º 780i â–º 8800 GTS 512 â–º 4 x 1 Tracers â–º 2 x 640GB AAKS â–º Corsair 650TX â–º Temp. Stock Cooling â–º Antec 900
Rig 3: E2200 â–º P35-DS3L â–º 2900 ICEQ â–º 2 x 1GB Ballistix â–º WD 320 â–º Antec Earthwatts 380 â–º Stock Cooling â–º Ultra Armor
Rig 4: E2160 â–º P35-DS3L â–º 8400 GT â–º 2 x 1GB ballistix â–º WD 320 â–º Antec Earthwatts 430 â–º Stock Cooling â–º Custom Case
OCC - Home of the Potato Overclock