Jump to content


Photo
- - - - -

Dishonored app crash error

Dishonored crash

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 uneedav8

uneedav8

    DFI Stormtrooper

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2650 posts
  • Gender:Male

Posted 17 February 2013 - 12:04 AM

I am getting an app crash error when trying to launch dishonored. It is the same one mentioned in the link below. It seems to be a common problem. Anyone experienced this? and fixed it? I have tried everything, re-installing the game, remove cloud sync, uninstalling and reinstall, video drivers, reinstall ms visual C++, start in -windowed mode. I am using Nvidia graphics. This seemed to happen after it ran an update on the game. I was on the Dunham towers level with the tallboys, that where I was before this problem happened. Thanks for any help.

 

http://www.vg247.com...-offers-advice/


Edited by uneedav8, 17 February 2013 - 12:05 AM.

avatarcopyo.jpg

ASUS ROG X79 EXTREME                                                                      EVGA Z97 FTW
i7 3820 @ 4.6                                                                                             i7 4790K
16GB Mushkin Redline 2133mhz                                                          16GB GSKILL 2400mhz
EVGA 680 GTX 4GB FTW+ 3 WAY SLI                                                   PNY Quadro NVS
Patriot Wildfire SSD RAID 0 + 3x 1TB WB BLACK RAID 0                 Samsung EVO Pro 850 RAID 0                  
1200W Corsair AX PSU                                                                           PC Power & Cooling 850 PSU
Soundblaster X-FI titanium                                                                     Creative Soundblaster Z
Bigfoot Killer 2100 NIC                                                                            Intel Pro 1000 Server NIC


#2 TehStranger

TehStranger

    New Member

  • Members
  • 21 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney, Australia

Posted 17 February 2013 - 03:51 AM

What is your OS?


Case: NZXT Phantom

Cooler: Corsair H100

CPU: i7 3930k @ 4GHz
Motherboard: Asus Rampage Formula IV
Memory: Corsair Vengeance 16GB 1600MHz
Power Supply: Thermaltake ToughPower XT 875W
Video cards: Dual GTX 480's with Zalman VF3000F coolers
SSD & Hard Drives: Corsair Force GT 120GB (OS) and a few hard drives for games, storage and programs
Monitors: Asus VE278Q (Primary Display) BenQ G2220HD (Secondary Display)
Keyboard: Ttesports MEKA G-Unit keyboard
Mouse: Razer DeathAdder Black edition 3.5G


#3 uneedav8

uneedav8

    DFI Stormtrooper

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2650 posts
  • Gender:Male

Posted 17 February 2013 - 04:04 PM

What is your OS?

Windows 7 Pro x64


avatarcopyo.jpg

ASUS ROG X79 EXTREME                                                                      EVGA Z97 FTW
i7 3820 @ 4.6                                                                                             i7 4790K
16GB Mushkin Redline 2133mhz                                                          16GB GSKILL 2400mhz
EVGA 680 GTX 4GB FTW+ 3 WAY SLI                                                   PNY Quadro NVS
Patriot Wildfire SSD RAID 0 + 3x 1TB WB BLACK RAID 0                 Samsung EVO Pro 850 RAID 0                  
1200W Corsair AX PSU                                                                           PC Power & Cooling 850 PSU
Soundblaster X-FI titanium                                                                     Creative Soundblaster Z
Bigfoot Killer 2100 NIC                                                                            Intel Pro 1000 Server NIC


#4 TehStranger

TehStranger

    New Member

  • Members
  • 21 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney, Australia

Posted 17 February 2013 - 05:00 PM

Have you tried running in compatability mode? try windows xp service pack 3 and run as administrator


Edited by TehStranger, 17 February 2013 - 05:00 PM.

Case: NZXT Phantom

Cooler: Corsair H100

CPU: i7 3930k @ 4GHz
Motherboard: Asus Rampage Formula IV
Memory: Corsair Vengeance 16GB 1600MHz
Power Supply: Thermaltake ToughPower XT 875W
Video cards: Dual GTX 480's with Zalman VF3000F coolers
SSD & Hard Drives: Corsair Force GT 120GB (OS) and a few hard drives for games, storage and programs
Monitors: Asus VE278Q (Primary Display) BenQ G2220HD (Secondary Display)
Keyboard: Ttesports MEKA G-Unit keyboard
Mouse: Razer DeathAdder Black edition 3.5G


#5 Fogel

Fogel

    Vengeance shall be Mine

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3463 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 18 February 2013 - 03:12 PM

I'm only taking a guess here but it almost looks like your game save is corrupted.   Any previous game saves you can go back to?   I would keep going until I got bored of trying old game saves.



#6 uneedav8

uneedav8

    DFI Stormtrooper

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2650 posts
  • Gender:Male

Posted 19 February 2013 - 06:52 PM

Have you tried running in compatability mode? try windows xp service pack 3 and run as administrator

 

Yes

I'm only taking a guess here but it almost looks like your game save is corrupted.   Any previous game saves you can go back to?   I would keep going until I got bored of trying old game saves.

I tried deleting the last of the saved game. I also uninstalled, and reinstalled the game with no saves in the folder....to start over from the first level with no go.


avatarcopyo.jpg

ASUS ROG X79 EXTREME                                                                      EVGA Z97 FTW
i7 3820 @ 4.6                                                                                             i7 4790K
16GB Mushkin Redline 2133mhz                                                          16GB GSKILL 2400mhz
EVGA 680 GTX 4GB FTW+ 3 WAY SLI                                                   PNY Quadro NVS
Patriot Wildfire SSD RAID 0 + 3x 1TB WB BLACK RAID 0                 Samsung EVO Pro 850 RAID 0                  
1200W Corsair AX PSU                                                                           PC Power & Cooling 850 PSU
Soundblaster X-FI titanium                                                                     Creative Soundblaster Z
Bigfoot Killer 2100 NIC                                                                            Intel Pro 1000 Server NIC


#7 Fogel

Fogel

    Vengeance shall be Mine

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3463 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 20 February 2013 - 10:35 AM

Wow, I dunno - sounds just like the issue I had with BF3.   I could only progress to a certain point and then the game would crash.   BF3 would crash at the same exact spot every time.  I re-installed that game so many times and even reinstalled my O/S and same result.   I didn't ever find a fix for it so I am completely unqualified to help you out on this, sorry.



#8 uneedav8

uneedav8

    DFI Stormtrooper

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2650 posts
  • Gender:Male

Posted 21 February 2013 - 10:23 PM

You would think a complete reinstall would do the trick.


avatarcopyo.jpg

ASUS ROG X79 EXTREME                                                                      EVGA Z97 FTW
i7 3820 @ 4.6                                                                                             i7 4790K
16GB Mushkin Redline 2133mhz                                                          16GB GSKILL 2400mhz
EVGA 680 GTX 4GB FTW+ 3 WAY SLI                                                   PNY Quadro NVS
Patriot Wildfire SSD RAID 0 + 3x 1TB WB BLACK RAID 0                 Samsung EVO Pro 850 RAID 0                  
1200W Corsair AX PSU                                                                           PC Power & Cooling 850 PSU
Soundblaster X-FI titanium                                                                     Creative Soundblaster Z
Bigfoot Killer 2100 NIC                                                                            Intel Pro 1000 Server NIC


#9 Fogel

Fogel

    Vengeance shall be Mine

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3463 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 22 February 2013 - 01:36 PM

Ya you would think but BC2 and BF3 both had the same problem for me and a complete reinstall did not help.  I would think a driver reinstall (a different one at that) and reinstall of the game would be enuff... nope! :lol:

 

It's games like those that make me glad I have a console to fall back on when PC games are a headache.